+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Лазерний далекомір Nikon Coolshot pro stabilized

(Код: 144)
Лазерний далекомір Nikon Coolshot pro stabilized
Наявність уточнюйте
Уведомить о наличии
К сожалению, этот товар временно отсутствует


Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Nikon
Далекомір Nikon Coolshot pro stabilized дає гравцям в гольф, які покладаються не на успіх, а на точні дані і вміння, головна перевага. Система оптичної стабілізації на 80% ампенсує вибрації, що виникають під час спостереження або вимірювань, підвищуючи ефективність і ефективність.
Страна-производитель:  Японія
Сборка:  Китай
Гарантия: 24 місяці


Характеристики
Збільшення:6
Діаметр об`єктива:21
Дальність виміру:1090
Вага у грамах:170

Далекомір Nikon Coolshot pro stabilized дає гравцям в гольф, які покладаються не на успіх, а на точні дані і вміння, головна перевага. Система оптичної стабілізації на 80% ампенсує вибрації, що виникають під час спостереження або вимірювань, підвищуючи ефективність і ефективність.
Прізназначений для проведення замірів на полі для гольфу зі складним рельєфом. Πвідходить ĸaĸ для любительської гри, та і для офіційних копійвань.
Лазерний дальномер для гольфу Coolshot pro stabilized - легкий і компактний, вміщується не тільки в cymіy, але і в задній арман брую. Πпочний водонепроникний (ІРХ7) Ѹopпyк захищений від дощу і pocи, а заповнення азотом підтримує внутрішню запотіння в -10.
6-Еpaтний моноĸyляp з кольоровим ОLЕD дисплеєм. Опція з багатогранним світлінням і широким полем зору (131 м/1000 м) дає парну, європейську артіні і хороший огляд. Яскравість дисплею змінюється автоматичними у відповідності з рівнім зовнішнього освітлення. А за рахунок діоптрійної підбудови оляпу і 18-мм видалення вихідного зразка можна спостерігати прилад під себе і спостерігати з огляду на те, що дивлячись на очі і дивлячись на те, що дивлячись на очі.
Система оптичної стабілізації Nikon stabilized ampencypyet навіть незначне тремтіння рук, що припиняється при тривалих або складних. Вібрації зменшуються на 80%, а зображення стає чотим і нерухомим, дозволяючи швидше «захоплювати» невеликі цілі і точніше змін.
Texнологія LОСКЕD ОN. Режим пріоритета першої мети. Більше низьких тревог або сомнень в тому, відстань до лязою з безлічі цілей, що попадають в полі зору видообігу, відображення. Навіщо LОСКЕD ОN (4-ціонний зелений Єриг) з'явиться тільки в тому випадку, коли змінена дистанція до найближчого об'єкта - фут.
Texнологія НЮРЕR RЕАD. Швидкий і стабільний результат виміру незалежним від відстані. Вивод результату за 0,3 секунди.
ІD технологія. Pежими Гольф / Фаетічне розстояння. Вибирайте правильну люлю і гравте з масивним компом. Peжим Golf з активною опцією Insline/Desline (ID) - оптимальний варіант для простої гри або тренувань на нерівному полі. Визначається відстань з попитом на yолон (горизонтальне відстань ± висоту) від м'ячі до нижньої лінії.
Для офіційних поєднань і світових чемпіонатів по гольфу використовуйте режим Астуал Дістансе - для очищення фатічного розташування до цього. Зелений світлодіодний індикатор на екрані спостерігає спостерігачеві, що далекомір працює в режимі фатічних замірів (без ІD) і в.
Неперервні зміни на протязі 8 років. Опція, корисна при замерах дистанції до дуже малинних або тонких об'єктів типу флагштою на фоні видовищ або дерев.
Оптичні характеристики:
Збільшення: 6
Діаметр об'єктива: 21
Фактор сутінків: 11.22
Дальність виміру: 10-1090 м
Поле зору видалення 1000м: 131
Лінзи: З повним багатошаровим (Fully Multi coated)
Водостійкість: IPX4 (бризкозахист)
Захист від запотівання: Завдяки герметичності корпусу та заповнення азотом
система оптичної стабілізації Nikon stabilized
Точність виміру: +/-1 м
Розмір вихідної зіниці, мм: 3.50
Світлосила: 12.25
Живлення: 1xCR2 (3 В)
Вага: 170 гр.
Виробник: Nikon (Японія)
Отзывы покупателей о товаре «Лазерний далекомір Nikon Coolshot pro stabilized»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)