+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Компас National Geographic

(Код: 9079000)
Компас National Geographic
Є у шоу румі
899 грн | 35$

Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда National Geographic
Мілітарі-компас National Geographic з лінійкою добре працює в суворих умовах у будь-який час дня та ночі. Такий компас дуже зручний в орієнтуванні по азимуту
Гарантия: 24 місяці



Купить сейчас за один клик
Хотите купить этот товар, но не хотите разбираться с процессом покупки?

+380 -
Мілітарі-компас National Geographic з лінійкою добре працює в суворих умовах у будь-який час дня та ночі. Такий компас дуже зручний в орієнтуванні по азимуту. Підійде для використання і на суші, і воді. Він допоможе зорієнтуватися на місцевості та визначити потрібний напрямок руху. За наявності мапи можна швидко оцінити довжину маршруту завдяки вбудованій лінійці. Точно навестися на ціль дозволяє візир: прицільний проріз з ниткою розташований на кришці приладу, є збільшуюча лінза із мушкою. Циферблат та магнітна стрілка розміщені в спеціальній пластиковій капсулі, заповненій рідиною, що демпфує. Поворотний циферблат світиться у темряві, а міцний металевий корпус захищає стрілку від води, сильних ударів та падінь. Сама капсула захищена ударостійким алюмінієвим корпусом із кришкою, яка фіксується металевою петлею. Регульована маршева лінія та збільшувальний окуляр дають Вам чітке орієнтування, і їх можна скласти, щоб зробити компас досить малим, щоб поміститися в кишеню та бути готовим до миттєвого використання.На диск із поділками нанесені шкали з милими та градусами. Оправа лімба обертається та клацає при поворотах – 120 кліків на 360°. Магнітна стрілка поєднана із круговою шкалою. На зовнішній стороні корпусу є лінійка визначення відстані по картах (масштаб карт – 1:50000).
Шкала 64 – це у сотнях тисячних НАТО, артилерійська величина. 1 тисячна НАТО = 1/6400 обороту, вона ж мілірадіан, вона ж міл.
Технічні характеристики:
Ціна поділу шкали азимуту: 5°
Конструкція: складана
Візир: є
Лінійка для карток: є
Матеріал корпусу: алюміній
Діапазон робочих температур: від -30 ° С до 65 ° С
Колір корпусу: чорний
Габаритні розміри та вага:
Розміри компасу, мм: 85х58х26
Вага компасу, г: 100
Вага: 0.1 кг
Виробник: National Geographic
Отзывы покупателей о товаре «Компас National Geographic»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)