+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Монокуляр Hawke Endurance ED 8x42 (Green)

(Код: 925696)
Монокуляр Hawke Endurance ED 8x42 (Green)
Є в наявності
6 840 грн | 264$

Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Hawke
Маючи у своєму арсеналі висококласний бінокль, кожен користувач стає настільки ж вимогливим до якості передачі зображення і при підборі монокуляра.
Страна-производитель:  Великобританія
Сборка:  Китай
Гарантия: 120 місяців



Купить сейчас за один клик
Хотите купить этот товар, но не хотите разбираться с процессом покупки?

+380 -
Характеристики
Збільшення:8
Діаметр об`єктива:42
Світлосила:27.56
Поле зору м/1000 м129
Тип призми:Roof
Мінімальна відстань фокусування, м2
Тип скла:ED
ВаК-4
Водостійкість:Корпус заповнений азотом
Вага:320

Маючи у своєму арсеналі висококласний бінокль, кожен користувач стає настільки ж вимогливим до якості передачі зображення і при підборі монокуляра. Саме для таких споживачів компанія Hawke Optics розробила нову лінійку монокулярів, які мають оптичні характеристики, що відповідають преміум-класу. Як і належить високоякісному оптичному приладу, монокуляр оснащений призмою зі скла BAK4, має повне мультипросвітлення всіх оптичних поверхонь, повний водозахист та азотонаповнення, поворотно-висувний наглазник, гарну комплектацію. Про те, що це справді одні з найкращих монокулярів свідчить про застосування низькодисперсного ED скла в лінзах об'єктива і фазокоректуючого покриття призми, що максимально позбавляє різного роду оптичних спотворень, гарантуючи передачу контрастного зображення. Конструкція з винесеним вгору колесом фокусування дозволяє робити фокусування пальцями однієї руки. Фактично, ці кишенькові прилади мають ті ж характеристики, що й повнорозмірні біноклі серії Endurance ED, і при цьому залишаються компактними приладами для щоденного використання.
Extra Low Dispersion Glass (оптичні стекла з наднизькою дисперсією) забезпечують ідеальну кольорову передачу зображення та високий ступінь роздільної здатності. Коефіцієнт заломлення променя низькодисперсним склом вкрай невисокий і мало залежить від частоти світла (від спектру). Усі світлові хвилі переломлюються на однакову величину кута, забезпечуючи бездоганну чіткість зображення. Застосування цих стекол дозволяє до мінімуму звести таку прикру аберацію, як хроматизм. Вартість ED-скла дуже висока, саме тому виробники високотехнологічної спортивної оптики застосовують його лише у своїх продуктах преміум-класу.
Phase Correction - це спеціальне фазорегулююче покриття, яке наноситься на одну з поверхонь призменной обертової системи у вигляді найтонших шарів. Фазова корекція необхідна виключно для оптичної системи Roof, оскільки, проходячи через таку призму, світловий потік розкладається на два паралельні пучки світлових хвиль, виникає позафазове зміщення на половину довжини світлової хвилі, що призводить до зменшення роздільної здатності зображення, а також зниження контрастності. Phase Correction коригує це усунення. Як результат - зображення максимально чітке та контрастне. Вартість такого покриття дуже висока, а процес нанесення вимагає прецизійної точності, тому таке технологічне ускладнення можуть дозволити собі лише відомі виробники оптики. Сьогодні без фазокоректуючого покриття практично немислима конструкція сучасного високоякісного оптичного приладу призмової системи Roof.
Повне багатошарове широкосмугове просвітлення оптики Hawke забезпечує однаково високу світлопропускну здатність у всьому видимому спектрі та сприяє високій контрастності та кольоропередачі в природних тонах.
BaK4 (барієвий крон) – особливий вид оптичного скла, який використовується для виготовлення призм оптичних приладів. Цей матеріал має нижчий коефіцієнт дисперсії (розсіювання світла), ніж скла, що використовуються для бюджетних моделей. Як наслідок – помітно знижується хроматична аберація (райдужна оболонка на різких межах переходу від темного до світлого). Крім того, чітко визначений показник заломлення світла дозволяє уникнути віньєтування (явлення урізання світлового пучка по краях), що забезпечує рівномірно світле зображення по всьому полю зору.
Waterproof - означає, що оптика герметизована ущільнювальним О-кільцем і захищена від проникнення вологи під час занурення в рідину протягом 3 хвилин на глибину 1.5 метра. Статичний тиск рідини на глибині 1.5 метра не завдасть приладу жодної шкоди і не вплине на його функціональність. Такій оптиці погодні умови не страшні.
Оптичні характеристики:
Збільшення: 8
Діаметр об'єктива, мм: 42
Розмір вихідної зіниці, мм: 5.25
Мінімальна відстань фокусування, м: 2
Фактор сутінків: 18.33
Світлосила: 27.56
Поле зору м/1000 м: 129
Оптична конструкція: Roof
Лінзи: З повним багатошаровим покриттям, що просвітлює (Fully Multi coated)
Лінзи: ED лінзи зі скла з наднизькою дисперсією та повним багатошаровим просвітленням (Fully Multi coated)
Призми: BaK4 з фазовою корекцією
Водостійкість: 100% водонепроникний корпус
Захист від запотівання: Завдяки герметичності та заповненню корпусу азотом
Фокусування: Кільцем на окулярі
Корпус: Полікарбонат із протиковзким гумовим покриттям
Поворотно-висувний наглазник з декількома фіксованими положеннями
Комплектація:
Монокуляр
Кришка об'єктива з кріпленням на корпусі
Кришка окуляра
Наручний ремінь
М'який нейлоновий кейс із кріпленням на ремінь для транспортування
Серветка для протирання оптики
Вага: 320гр
Виробник: Hawke(Великобританія)
Отзывы покупателей о товаре «Монокуляр Hawke Endurance ED 8x42 (Green)»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)