+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Приціл оптичний Hawke Endurance 30 WA 1-4x24 (L4A IR Dot)

(Код: 925034)
Приціл оптичний Hawke Endurance 30 WA 1-4x24 (L4A IR Dot)
Наявність уточнюйте
23 600 грн | 908$

Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Hawke
Оновлені оптичні приціли Hawke Endurance 30 WA мають ряд суттєвих покращень порівняно з попередньою серією.
Страна-производитель:  Великобританія
Сборка:  Китай
Гарантия: 12 місяців



Купить сейчас за один клик
Хотите купить этот товар, но не хотите разбираться с процессом покупки?

+380 -
Характеристики
Збільшення:Змінне
Кратность:1
4
Діаметр об`єктива:24
Поле зору на 100 метрів:10.4
41.5
Прицільна сітка:L4A IR Dot
Водозахисність:Заповнення конструкції азотом
Вага у грамах:493

Оновлені оптичні приціли Hawke Endurance 30 WA мають ряд суттєвих покращень порівняно з попередньою серією. По-перше, це розширене на 25% поле зору, що саме по собі вже є приголомшливим результатом. Однак, що ще примітніше, при збільшенні поля зору інженерам вдалося досягти зменшення геометричних спотворень, і не в останню чергу завдяки використанню легшого сорту екологічного скла без вмісту свинцю. Також збільшено кількість шарів покриття, що позитивно позначається на контрасті зображення. Приціли Hawke Endurance 30 WA мають ударостійку, монотрубну, водонепроникну, азотонаповнену конструкцію, що дозволяє встановлювати їх без обмежень на будь-який тип ручної стрілецької зброї, незалежно від величини та характеру віддачі. Приціли мають діаметр трубки 30 мм, що забезпечує значно більший діапазон введення поправок по вертикалі та горизонталі. Набір класичних мисливських, тактичних та далекомірних сіток із шестиступінчастим регулюванням підсвічування забезпечить вдалий результат полювання у будь-який час доби. Даний приціл має мінімальну кратність, рівну одиниці, і якнайкраще підійде для загінного полювання на середню і велику дичину.
Для оптичного прицілу однією з основних характеристик є якість оптики. Ахроматичний об'єктив з повним багатошаровим просвітленням високої інтенсивності (18 шарів) мінімізує оптичні спотворення та передає чітке та світле зображення за будь-якого збільшення.
Ударостійкий корпус виконаний у вигляді монолітної алюмінієвої труби, в якій надійно закріплені оптичні елементи. Конструкція чудово справляється як з різновекторною віддачею пружинно-поршневої пневматики, так і з віддачею вогнепальної нарізної та гладкоствольної зброї великих калібрів. Корпус вкритий двостороннім матовим покриттям чорного кольору методом анодування. Зовні покриття не стирається і перешкоджає появі подряпин. Усередині покриття розсіює світло і не дозволяє поширюватися відблисками та перевідображеннями. Кільце трансфокатора має стильну і водночас зручну профільовану накатку для зручності зміни збільшення. Корпус герметичний, захищений від попадання води та наповнений сухим азотом, щоб уникнути запотівання оптики зсередини при перепаді температур.
Приціли мають попереднє заводське відбудову паралаксу на 100 ярдів. Для швидкого наведення різкості на ціль передбачено систему фокусування Fast Focus на окулярі.
Барабани введення поправок по вертикалі та горизонталі мають низький профіль та ціну кліка 0.25 МОА. Вони виконані на кшталт тактичних, що дозволяють вводити поправки під час стрілянини. Разом з тим для захисту від зовнішнього середовища барабанчики все ж таки заховані під алюмінієві кришки, що закручуються.
L4A IR Dot – це класична мисливська сітка. Бічні товсті лінії дозволяють вести велику мішень, що рухається, і постійно тримати її в полі прицільного пострілу, разом з тим, тонкі внутрішні лінії дають можливість точної фіксації прицілу на більш дрібних ділянках мети. Центральна точка з червоним підсвічуванням – для швидкого та точного пострілу в умовах зниженої видимості або відсутності часу на тривале прицілювання. Персональну адаптацію сітки під конкретну зброю та тип снаряду дозволить здійснити безкоштовний балістичний калькулятор X-ACT
Візуально оцінити зручність користування прицільною сіткою можна прямо на сайті виробника: http://www.hawkeoptics.co.uk/reticle-information.html
Значною перевагою є те, що сітка вигравірувана на скляній пластині. Це забезпечує практично 100% захист сітки від руйнівного впливу різновекторної віддачі пружинно-поршневої пневматики. Крім того, всі елементи сітки досить тонкі і не перекривають ціль.
Оптичні характеристики:
Збільшення, крат: 1-4
Діаметр лінзи об'єктива, мм: 24
Діаметр вихідної зіниці, мм: 6-24
Поле зору (м/100м): 10.4-41.5
Видалення вихідної зіниці, мм: 102
Конструктивні особливості:
Прицільна сітка: L4A IR Dot
Розташування сітки: Друга фокальна площина (SFP)
Підсвічування прицільної сітки: Червоне, 6 рівнів яскравості та 6 проміжних положень вимкнення
Діаметр тубусу: 30 мм
Ціна поділу регулювання механізму поправок, кут. хв. 1/4"(0.25 MOA)@100 yds
Максимальний діапазон введення поправок, МОА: 140
Система Coil Erector Spring для повернення механізму поправок у початкове положення
Відбудова паралаксу: Попередня заводська відбудова на 100 ярдів
Покриття лінз, що просвітлюють: Повне багатошарове просвітлення (18 шарів) (Fully Multi coated)
Водонепроникна ударостійка конструкція, заповнена азотом
Комплектація:
Приціл
Захисні кришки на об'єктив та окуляр
Літієва батарея CR2032 - 2 шт
Серветка для протирання оптики
Габарити:
Розмір (ДхШхВ), мм: 282х62х55
Розмір в упаковці, мм: 315х95х80
Вага, м: 493
Виробник: Hawke(Великобританія)
Отзывы покупателей о товаре «Приціл оптичний Hawke Endurance 30 WA 1-4x24 (L4A IR Dot)»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)