+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Приціл оптичний Hawke Sidewinder 8.5-25x42 SF (20x 1/2 Mil Dot IR)

(Код: 925705)
Приціл оптичний Hawke Sidewinder 8.5-25x42 SF (20x 1/2 Mil Dot IR)
Наявність уточнюйте
16 900 грн | 650$

Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Hawke
Професійна спортивна стрілянина вимагає високої швидкості та точності, які здатний забезпечити далеко не кожен оптичний приціл.
Страна-производитель:  Великобританія
Сборка:  Китай
Гарантия: 12 місяців



Купить сейчас за один клик
Хотите купить этот товар, но не хотите разбираться с процессом покупки?

+380 -
Характеристики
Збільшення:Змінне
Кратность:25
8.5
Діаметр об`єктива:42
Поле зору на 100 метрів:1.2
4.2
Прицільна сітка:Mil Dot IR
Водозахисність:Заповнення конструкції азотом
Вага у грамах:781

Професійна спортивна стрілянина вимагає високої швидкості та точності, які здатний забезпечити далеко не кожен оптичний приціл. Особливості конструкції, якість оптики та комплектація прицілів Hawke Sidewinder є високим стандартом як для стрільців-спортсменів, так і для мисливців, які ведуть стрілянину на великі дистанції. Дані приціли призначені як високоточної пневматичної зброї, так потужних нарізних гвинтівок. Приціли Sidewinder забезпечені спеціальними далекомірними сітками з двоколірним підсвічуванням. Вони також оснащені механізмом бічного відбудови паралаксу, керованим великим колесом-равликом, покажчиком дистанції відбудови паралаксу, системою блокування фокусування, системою блокування барабанів внесення поправок, сонцезахисною блендою. Корпус прицілів водозахищений та азотонаповнений, а об'єктив та окуляр надійно закриваються кришками типу Flip-Up, що постачаються в комплекті. Все це дозволяє використовувати приціл за будь-яких погодних умов для широкого спектру стрілецьких дисциплін та різних стилів полювання.
Оптичні характеристики даних прицілів багато фахівців вважають неперевершеними в цій ціновій категорії. На всі оптичні поверхні прицілу (ахроматична лінза об'єктива, окуляр, система, що обертає) нанесено 18 шарів високоінтенсивного просвітлюючого покриття фіолетового відтінку. Як результат - близька до ідеальної світлопропускна здатність, що забезпечує чітке та контрастне зображення.
Ударостійкий корпус виконаний у вигляді монолітної алюмінієвої труби, в якій надійно закріплені оптичні елементи. Конструкція чудово справляється як з різновекторною віддачею пружинно-поршневої пневматики, так і з віддачею вогнепальної нарізної та гладкоствольної зброї великих калібрів. Корпус вкритий двостороннім матовим анодуванням чорного кольору. Зовні покриття не стирається і перешкоджає появі подряпин. Усередині покриття розсіює світло і не дозволяє поширюватися відблисками та перевідображеннями. Кільце трансфокатора має тактильно зручну профільовану накатку, завдяки чому процес зміни збільшення стає плавним та точним. Корпус герметичний, захищений від попадання води та наповнений сухим азотом, щоб уникнути запотівання оптики зсередини при перепаді температур. Об'єктив та окуляр мають різьблення, що дозволяє приєднувати додаткові аксесуари, такі як сонцезахисна бленда та кришки типу Flip-Up, що входять до комплекту постачання прицілу. Кришки нагвинчуються за допомогою спеціального інструменту, що постачається в комплекті, і можуть бути встановлені також поверх захисної бленди.
Приціл оснащений зручною бічною системою відбудови паралаксу SF (Side Focus) на відстані від 10 ярдів (9 метрів) до нескінченності. Приціл можна використовувати як з великим 50-мм колесом відбудови паралаксу (так званим равликом) для спортивної стрільби, так і без нього, відбудовуючи паралакс стандартним барабаном на корпусі під час стрільби на полюванні. Колесо відбудови паралаксу має гумову вставку, за допомогою якої щільно сідає на барабан відбудови. Для точного, швидкого та зручного відбудови паралаксу приціл оснащений спеціальним покажчиком. Покажчик фіксується на трубі прицілу в положенні між окуляром і барабанами налаштування, вказуючи на поточну дистанцію відбудови паралаксу. Для швидкого наведення різкості на ціль передбачено систему фокусування Fast Focus на окулярі. Спеціальний стопорний механізм блокує кільце фокусування, запобігаючи випадковому зміщенню налаштування.
Барабани введення поправок по вертикалі та горизонталі біля прицілу відкриті, сконструйовані за тактичною схемою, і мають ціну поділу 0.25 МОА. Така тактична конструкція значно полегшує введення необхідних поправок у ході стрільби, що особливо актуально при спортивній стрільбі, швидкісній або стрільбі на далекі дистанції. За один повний поворот барабана точка прицілювання коригується на 15 МОА у необхідному напрямку. Барабани введення поправок оснащені спеціальною берилієвою пружиною, що перешкоджає "відводу" прицільної сітки. Барабани мають систему фіксації, що перешкоджає зміщенню налаштувань. Достатньо підняти чи опустити барабан, щоб його розблокувати чи заблокувати. Також конструкцією передбачено можливість калібрування барабанів для фіксації початкової точки введення поправок на позначці "нуль".
20х 1/2 Mil Dot IR – зручна універсальна сітка для максимально точного прицілювання на різних відстанях. Головна відмінність від звичайної прицільної марки Mil Dot полягає в тому, що тут є додаткові перетину, що відзначають підлогу мила. Усі компоненти цієї сітки мають строго регламентовані розміри, відстані між усіма елементами також регламентовані. Завдяки цьому не проблема визначити відстань до мети або розміри мети, прийнявши при цьому правильну поправку на вітер і траєкторію падіння кулі. Цей 1/2 Mil Dot є вірним у 20-кратному збільшенні. Для інших збільшення лінійні та кутові розміри визначаються методом інтерполяції, або за спеціальними таблицями
Оптичні характеристики:
Збільшення, крат: 8.5-25
Діаметр лінзи об'єктива, мм: 42
Діаметр вихідної зіниці, мм: 1.68-4.94
Поле зору (м/100м): 1.2-4.2
Видалення вихідної зіниці, мм: 89
Конструктивні особливості:
Прицільна сітка: 20x 1/2 Mil Dot IR (гравірована)
Підсвічування прицільної сітки: Червоне/зелене, регульоване, по 5 рівнів яскравості для кожного кольору
Фокальна площина прицільної сітки: Друга (SFP)
Діаметр тубусу: 30 мм
Ціна поділу регулювання механізму поправок, кут. хв. 1/4"(0.25 MOA)@100 yds
Максимальний діапазон введення поправок, МОА: 70
Бічна відбудова паралаксу SF (Side Focus), від 9.1 м до нескінченності
Фокусування: Fast Focus на окулярі із системою блокування
Покриття лінз, що просвітлюють: Повне багатошарове просвітлення (Fully Multi coated) 18 шарів
Водонепроникна ударостійка конструкція, заповнена азотом
Корпус: Монолітний, з авіаційного алюмінію 6061-T6
Різьблення на окулярі та об'єктиві для приєднання додаткових аксесуарів
Комплектація:
Приціл
50-мм колесо відбудови паралаксу
100-мм сонцезахисна бленда
Вказівник дистанції відбудови паралаксу
Алюмінієві захисні кришки на об'єктив та окуляр
Серветка для протирання оптики
Інструмент для відкручування кришок об'єктива та окуляра
Батарея CR2032 - 2 шт
Габарити:
Розміри прицілу, мм: 407х100х72
Розміри в упаковці, мм: 475х175х95
Вага, м: 781
Виробник: Hawke(Великобританія)

 

Отзывы покупателей о товаре «Приціл оптичний Hawke Sidewinder 8.5-25x42 SF (20x 1/2 Mil Dot IR)»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)