+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Приціл оптичний Hawke Vantage 3-9x50 (Mil Dot)

(Код: 922125)
Приціл оптичний Hawke Vantage 3-9x50 (Mil Dot)
Наявність уточнюйте
7 520 грн | 290$

Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Hawke
Нова серія оптичних прицілів Vantage втілила найкращі характеристики оптики компанії Hawke: простота використання, надійність конструкції та доступна ціна.
Страна-производитель:  Великобританія
Сборка:  Китай
Гарантия: 12 місяців



Купить сейчас за один клик
Хотите купить этот товар, но не хотите разбираться с процессом покупки?

+380 -
Характеристики
Збільшення:Змінне
Кратность:3
9
Діаметр об`єктива:50
Поле зору на 100 метрів:11.2
3.7
Прицільна сітка:Mil Dot
Водозахисність:Заповнення конструкції азотом
Вага у грамах:470

Нова серія оптичних прицілів Vantage втілила найкращі характеристики оптики компанії Hawke: простота використання, надійність конструкції та доступна ціна. Завдяки монолітному алюмінієвому корпусу ці приціли тепер ще більш стійкі до потужної віддачі і рекомендовані для встановлення на вогнепальні та пневматичні гвинтівки будь-якого калібру. Оптичні приціли Hawke Vantage із заводською фіксованою відбудовою паралаксу - чудовий вибір для стрільби на середні дистанції з рухомих цілей. На водонепроникний, азотонаповнений корпус прицілу шляхом анодування нанесено стійке матове покриття. Таким чином, приціли Hawke Vantage розраховані на тривалий час служби під навантаженнями навіть у складних погодних та експлуатаційних умовах, незалежно від того, встановлені вони на пневматичній або вогнепальній зброї. Hawke Vantage – новий стандарт якості у своїй ціновій категорії.
Головна характеристика будь-якого прицілу – це якість оптики. Приціли Hawke Vantage відносяться до оптичних приладів із високою якістю оптики. На всі оптичні поверхні (ахроматичний об'єктив, окуляр і система, що обертає) нанесено 11 шарів просвітлюючого покриття, яке багаторазово зменшує втрати світла при відображенні і забезпечує високу роздільну здатність зображення мети.
Ударостійкий монолітний корпус виконаний з легкого та міцного алюмінієвого сплаву. Як зовні, так і всередині на корпус методом анодування нанесено чорне матове покриття, яке не стирається, не дряпається та забезпечує відмінні експлуатаційні характеристики. Всі рухомі частини корпусу мають профільовану накатку, завдяки чому налаштування прицілу навіть у товстих зимових рукавичках не складе проблем.
Корпус герметичний, захищений від попадання води та наповнений сухим азотом, щоб уникнути запотівання оптики зсередини при перепаді температур.
Приціли мають попереднє заводське відбудову паралаксу на 100 ярдів. Для швидкого наведення різкості на ціль передбачено систему фокусування Fast Focus на окулярі.
Низькопрофільні барабани введення поправок по вертикалі та горизонталі оснащені спеціальною берилієвою пружиною, що перешкоджає "відводу" прицільної сітки. Барабани мають ціну кліку 0.25 МОА. Вони сховані під невисокими алюмінієвими кришками.
Mil Dot – одна з найуніверсальніших прицільних сіток, всі компоненти цієї сітки мають строго регламентовані розміри, відстані між усіма елементами також регламентовані. Завдяки цьому не проблема визначити відстань до мети, прийнявши при цьому правильну поправку на вітер та визначити траєкторію польоту та падіння кулі. Цей Mil Dot вірний у 10-кратному збільшенні. Для інших збільшення лінійні та кутові розміри визначаються методом інтерполяції, або за спеціальними таблицями. Персональну адаптацію сітки під конкретну зброю та тип снаряду дозволить здійснити безкоштовний балістичний калькулятор X-ACT
Візуально оцінити зручність користування прицільною сіткою можна прямо на сайті виробника: http://www.hawkeoptics.co.uk/reticle-information.htmlОптичні характеристики:
Збільшення, крат: 3-9
Діаметр лінзи об'єктива, мм: 50
Діаметр вихідної зіниці, мм: 5.6-16.7
Поле зору (м/100м): 3.7-11.2
Видалення вихідної зіниці, мм: 89
Конструктивні особливості:
Прицільна сітка: Mil Dot
Діаметр тубусу: 25.4 мм (1 дюйм)
Ціна поділу регулювання механізму поправок, кут. хв. 1/4"(0.25 MOA)@100 yds
Максимальний діапазон введення поправок, МОА: 90
Відбудова паралаксу: Попереднє заводське налаштування на 100 ярдів
Покриття лінз, що просвітлюють: Повне багатошарове просвітлення (Fully Multi coated) 11 шарів
Водонепроникна ударостійка конструкція, заповнена азотом
Корпус: Монолітний, з авіаційного алюмінію 6061-T6
Комплектація:
Приціл
Прозорі захисні кришки-світлофільтри на об'єктив та окуляр
Серветка для протирання оптики
Габарити:
Довжина, мм: 343
Вага, м: 470
Виробник: Hawke(Великобританія)
Отзывы покупателей о товаре «Приціл оптичний Hawke Vantage 3-9x50 (Mil Dot)»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)