+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Палиці для скандинавської ходьби Gabel Vario S-9.6 Teal

(Код: 301085)
Палиці для скандинавської ходьби Gabel Vario S-9.6 Teal
Є в наявності
2 225 грн | 86$

Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Gabel
Компанія GABEL була заснована в 1956 році лижником і професійним спортсменом Galdino Beltramello. Маючи колосальний досвід в розробці лижних палиць, компанія GABEL з успіхом застосувала його для виробництва трекінгових палиць і палиць для скандинавської ходьби.
Страна-производитель:  Італія
Сборка:  Китай
Гарантия: 24 місяці



Купить сейчас за один клик
Хотите купить этот товар, но не хотите разбираться с процессом покупки?

+380 -
Характеристики
Тип:Для скандинавської ходьби

Компанія GABEL була заснована в 1956 році лижником і професійним спортсменом Galdino Beltramello. Маючи колосальний досвід в розробці лижних палиць, компанія GABEL з успіхом застосувала його для виробництва трекінгових палиць і палиць для скандинавської ходьби. Безперервний розвиток нових продуктових технологій призвів до того, що GABEL зайняла лідируючі позиції на національному і зарубіжних ринках з дистриб'юторською мережею, яка охоплює більше 85 країн, в тому числі і Україну, і є найбільшим міжнародним гравцем в світі активного відпочинку та лижного спорту.
Якість і дизайн продукції GABEL, відмічені знаком «Зроблено в Італії», в поєднанні з високими експлуатаційними характеристиками зробили продукцію GABEL популярною у всьому світі. Кожен сезон ставить завдання для GABEL покращувати і розширювати свій і без того великий асортимент лижних палиць, трекінгових палиць і палиць для скандинавської ходьби, приділяючи особливу увагу інноваціям, дизайну і експлуатаційними характеристиками своєї продукції.
Компанія Gabel дуже грунтовно відноситься до кожного зі своїх напрямків, співпрацюючи з провідними організаціями в галузі, і беручи участь в розробці методологій. Стоячи біля витоків популяризації скандинавської ходьби в Італії, поряд з A.S.D. (Асоціація нових стежок), Падуанським університетом, і AIMEF (Італійська Асоціація Сімейних Лікарів), компанія Gabel брала безпосередню участь в якості технічного консультанта при доопрацюванні та вдосконаленні техніки занять і комплексу вправ по скандинавської ходьбі. Таким чином, можна не сумніватися, що купуючи палиці для скандинавської ходьби Gabel, Ви отримуєте правильний продукт, який здатний поліпшити результати занять і не нашкодити здоров'ю.
Відмінною особливістю палиць для скандинавської ходьби Gabel є їх мала вага і використання виключно найкращих матеріалів (алюмінієвий сплав ALU 7075-F56, 100% карбон, карбід вольфраму), які дозволяють зробити палиці одночасно і легкими і довговічними. Навіть в бюджетних колекціях застосовуються міцні замки-фіксатори з двома контурами затиску. Колекції розроблені таким чином, щоб деталі і аксесуари були максимально взаємозамінними. Оптимальний крій м'якого дихаючого ремінця-рукавички, необхідний нахил рукоятки і скошений ковпачок у формі чобітка сприяють формуванню правильної техніки скандинавської ходьби.
Модель Vario є бестселером компанії Gabel вже багато років. Маркування останньої модифікації Vario S-9.6 має символічне і практичне значення. "S" відносить нас до витоків виробництва палиць для скандинавської ходьби Gabel, коли більше 20 років тому була спроектована модель Stride, а збільшена основа наконечника має діаметр 9.6 мм.
Незважаючи на невисоку вартість, Vario S-9.6 має ряд істотних переваг. Це одна з найбільш легких і компактних двосекційних алюмінієвих палиць. Механізм регулювання висоти має затискачі з подвійним контуром фіксації для більшої надійності. Секції виконані з кращого алюмінієвого сплаву Alu 7075-F56. Твердосплавний наконечник з карбіду вольфраму і трекінгові кільця з зубцями забезпечують впевнене зчеплення на будь-яких поверхнях. Рукоятка з антибактеріального матеріалу перешкоджають потовиділенню, і має систему швидкого відстібання ремінця. Але головне - це те, що модель має необхідний нахил рукоятки, крій ремінця-перчатки, і форму чобітка, які сприяють формуванню правильної техніки скандинавської ходьби. Всі палиці Gabel мають розширену дворічну гарантію.
Компанія Gabel, починаючи з 1956 року, виробляє одні з кращих лижних палиць, палиць для трекінгу і скандинавської ходьби, і може пишатися тим, що її продукція досі має маркування "Made in Italy", що підтверджує високу якість, передовий дизайн, і відповідність вимогам до професійної продукції. Компанія використовує тільки кращі матеріали і технології в своїй галузі, і щодня працює над тим, щоб користувачі продукції Gabel відчували перевагу, і були впевненими у своєму виборі.
Компанія Gabel дуже грунтовно відноситься до кожного зі своїх напрямків, співпрацюючи з провідними організаціями в галузі, і беручи участь в розробці методологій. Стоячи біля витоків популяризації скандинавської ходьби в Італії, поряд з A.S.D. (Асоціація нових стежок), Падуанським університетом, і AIMEF (Італійська Асоціація Сімейних Лікарів), компанія Gabel брала безпосередню участь в якості технічного консультанта при доопрацюванні та вдосконаленні техніки занять і комплексу вправ по скандинавської ходьбі. Таким чином, можна не сумніватися, що купуючи палиці для скандинавської ходьби Gabel, Ви отримуєте правильний продукт, який здатний поліпшити результати занять і не нашкодити здоров'ю.
Sport - лінійка досить легких палиць для скандинавської ходьби, призначена для початківців, і тих, хто вже регулярно займається заняттями по скандинавської ходьбі. Лінійка розрахована на частоту занять - 1-3 рази в тиждень, і середню вагу користувача до 80 кг, маючи при цьому достатній запас міцності.
ALU7075ALU 7075 F56 - Секції палиці виробляються з алюмінієвого сплаву ALU7075-F56 (Al-Zn-Mg-Cu), міцність на розрив якого становить 5600 кгc/см2 (550 МПа). Маючи подібні характеристики, даний матеріал по міцності на одиницю маси перевершує багато марок стали і сплавів титану. Міцність в сукупності з високою пластичністю і стійкістю до окислення робить ALU7075-F56 кращим металом для виробництва легких і міцних палиць.
Basket Change - пересування з палицями по пухкому грунту, або снігу буде набагато ефективніше при використанні спеціальних трекінгових або снігових кілець різного діаметра і конфігурації. Дані палиці підтримують можливість зміни кілець. Таким чином, немає необхідності купувати для кожного сезону окремі палиці. Досить укомплектувати палиці необхідними кільцями і відчувати себе впевнено на будь-якому рельєфі, і при будь-якій погоді.
Carbide - наконечники палок грають найважливішу роль: гострі і міцні, наконечники Gabel гарантують надійне зчеплення з будь-яким типом місцевості. Все трекінгові палки Gabel оснащені твердосплавними наконечниками найвищої якості Widia (карбід вольфраму) швейцарського походження.
Comfort Strap - правильний ремінець-перчатка - це ключовий елемент в скандинавської ходьбі. Новий ремінець Comfort Power зі зміненою формою тепер забезпечує кращу посадку і більш високий рівень комфорту для руки. Також практичність доповнюється новою системою відкриття / закриття, яка тепер знаходиться на тильній стороні руки і має спеціальний легкий язичок.
Grip - закруглена форма рукоятки зверху, і її кут нахилу 6-7 ° сприяють більш зручному захопленню і відпусканню рукоятки під час тренування. Всі рукоятки Gabel виготовлені з гіпоалергенних матеріалів, і мають текстуру, що перешкоджає потовиділенню. Рукоятка адаптована для використання як з ремінцями-перчатками для скандинавської ходьби системи N.C.S., так і з ремінцями-перчатками для трейлраннінга системи F.L.S.
Lite Locking System - нова цангова система блокування секцій безумовно найлегша в лінійці продукції Gabel, але при цьому система L.L.S. як і раніше має дві цанги, і відповідно два контури затиску, що збільшує надійність фіксації. Такий затиск витримує осьове навантаження більше 80 кг, при тому, що для трекінгових палиць і палиць для скандинавської ходьби осьовий опір навантаженню 50 кг є більш ніж достатнім для надійної роботи.
Nordic Click System - це система кріплення з можливістю швидкого відстібання ремінця-перчатки від рукоятки. Для звільнення достатньо натиснути на кнопку, розташовану зверху рукоятки. Так само легко ремінець пристібається назад. Часто трапляється, що під час занять потрібно щось дістати з кишені або просто відповісти по телефону. У таких випадках система N.C.S. просто незамінна для тих, хто регулярно займається скандинавської ходьбою.
Reflex - невеликий світловідбиваючий елемент у вигляді трикутника, розміщений на секціях палиць, допоможе залишатися користувачеві видимим у вечірній час доби і бути в безпеці при пересуванні вздовж проїжджої частини. Елемент забезпечує ефективне відображення практично 100% світла, що на нього потрапило.
Характеристики:
Тип: Телескопічні, ультралегкі
Призначення: Скандинавська ходьба
Категорія: Унісекс
Кількість секцій: 2
Діаметр секцій: 16/14 мм
Матеріал: Алюмінієвий сплав Alu 7075-F56
Механізм регулювання висоти: Lite Locking System (цанговий)
Рукоятка: Dual Tech 01/25, PP (поліпропілен) + TPV (термопластичний вулканізат)
Ремінець: легкий, сітчастий, дихаючий, з системою швидкого відстібання
Наконечник: 05/50 Carbide (карбід вольфраму)
Ковпачки: Гумові в формі чобітка
Мінімальна довжина в складеному стані: 77 см
Максимальна довжина в робочому стані: 130 см
Вага однієї палиці: 212 г
Колір: Teal (бірюзовий)
Додаткові конструктивні особливості:
Матеріал зовнішньої частини рукоятки TPV (термопластичний вулканізат) на сьогоднішній день є найкращим полімерним матеріалом для виробництва довговічних рукояток, що знаходяться в постійному контакті з долонею. Це антибактеріальний матеріал, який легко дезінфікується, що вкрай важливо в епідеміологічній ситуації. На відміну від використовуваних іншими виробниками термопластичних еластомерів TPE або TPR, цей матеріал зберігає еластичність при низьких температурах, більш стійкий до високих температур, ультрафіолету, дії агресивних середовищ і механічних впливів.
Регульовані ремінці-перчатки для правої та лівої руки мають розмір M (адаптовані під розміри S-M-L)
Гумові захисні ковпачки мають скошену форму у вигляді чобітка, стійкі до стирання, і дозволяють безшумно переміщатися з палицями по рівним асфальтобетонним покриттям.
Комплектація:
Палка: 2 шт.
Знімний ремінець-перчатка, розмір "M" (02/36 NCS) - 2 шт.
Знімне трекінгове кільце із зубцями і діаметром 35 мм (NW 03/40F) - 2 шт.
Резиновий захисний ковпачок-сапожок (Walking Pad 05/29) - 2 шт.
Скоба для з'єднання двох палок разом - 2 шт.
Габарити і вага:
Розміри комплекта без упаковки, мм: 770х80х80
Розміри комплекта в упаковці, мм: 780х80х80
Вага комплекта без упаковки, кг: 0.47
Вага комплекта в упаковці, кг: 0.48
Термін гарантії: 2 года
Виробник: Gabel (Italy)
Отзывы покупателей о товаре «Палиці для скандинавської ходьби Gabel Vario S-9.6 Teal»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)