+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Палиці трекінгові Gabel Vertigo Lite Tour FL

(Код: 301331)
Палиці трекінгові Gabel Vertigo Lite Tour FL
Є в наявності
1 753 грн | 68$

Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Gabel
Оновлена ​​в 2021 році модель трекінгових палиць Vertigo Lite Tour FL отримала ще більш стильний зовнішній вигляд, завдяки анодованим чорним нижнім секціям.
Страна-производитель:  Італія
Сборка:  Китай
Гарантия: 24 місяці



Купить сейчас за один клик
Хотите купить этот товар, но не хотите разбираться с процессом покупки?

+380 -
Характеристики
Тип:Для трекінгу

Оновлена ​​в 2021 році модель трекінгових палиць Vertigo Lite Tour FL отримала ще більш стильний зовнішній вигляд, завдяки анодованим чорним нижнім секціям. Це одна з найбільш привабливих моделей, враховуючи хорошу комплектацію, значну функціональність, невелику вагу, компактність у складеному вигляді і помірну ціну. Vertigo Lite Tour FL цілком надійні для складних літніх походів і походів в міжсезоння, і при цьому палиці мають невелику вагу.
При максимальній висоті 140 см, та в комплекті зі сніговими кільцями, ці палиці при необхідності можуть використовуватись і взимку при пересуванні на лижах або в снігоступах. Крім того, дана модель надзвичайно зручна як на спусках, так і на підйомах, завдяки подовженій рукоятці із закругленою голівкою.
Comfort Economy. Як і випливає з назви, дана лінійка об'єднує як досить прості, так і цілком просунуті моделі трекінгових палиць комфортних у використанні і за прийнятною вартістю. Загальні рекомендації по використанню палиць даної лінійки: піші рівнинні і гірські походи тривалістю до 7 днів, з набором висоти під кутом до 30º і максимальним осьовим навантаженням до 90 кг.
AlocsAlocs - процес електролітичного напилення декількох шарів нейтральних до впливу агресивних середовищ покриттів (іншими словами анодування). Анодоване покриття є досить стійким і надійно захищає поверхню алюмінієвих секцій від окислення і корозії.
ALU7075ALU 7075 F56 - Секції палиці виробляються з алюмінієвого сплаву ALU7075-F56 (Al-Zn-Mg-Cu), міцність на розрив якого становить 5600 кгc/см2 (550 МПа). Маючи подібні характеристики, даний матеріал по міцності на одиницю маси перевершує багато марок стали і сплавів титану. Міцність в сукупності з високою пластичністю і стійкістю до окислення робить ALU7075-F56 кращим металом для виробництва легких і міцних палиць.
Basket Change - пересування з палицями по пухкому грунту, або снігу буде набагато ефективніше при використанні спеціальних трекінгових або снігових кілець різного діаметра і конфігурації. Дані палиці підтримують можливість зміни кілець. Таким чином, немає необхідності купувати для кожного сезону окремі палиці. Досить укомплектувати палиці необхідними кільцями і відчувати себе впевнено на будь-якому рельєфі, і при будь-якій погоді.
Carbide - наконечники палок грають найважливішу роль: гострі і міцні, наконечники Gabel гарантують надійне зчеплення з будь-яким типом місцевості. Все трекінгові палки Gabel оснащені твердосплавними наконечниками найвищої якості Widia (карбід вольфраму) швейцарського походження.
Fast Lock Spring - відрізняється від більшості звичних систем швидкої фіксації наявністю пружини. Таким чином при відкритті важіль не гойдається, а знаходиться в зручній позиції для швидкої фіксації. Також Fast Lock Spring отримав поліпшену мікрометричними систему регулювання, що дозволяє більш точно і без сторонніх інструментів налаштувати міцність фіксації. Зовнішній ексцентриковий затиск Fast Lock Spring дозволяє швидше і зручніше змінювати довжину палиць навіть в зимових рукавичках або вологими руками.
SoftSoft - рукоятки трекінгових палок виготовлені з м'якого і комфортного на відчуття матеріала EVA-піни. Даний матеріал відмінно поглинає зайву вологу долоні, забезпечує необхідне зчеплення з долонню або перчаткою, є теплим на відчуття і гіпоалергенним.
Ultra LightUltra Light - одна з цілей компанії GABEL - запропонувати комфорт, безпеку і передові технології. Тому компанія постійно інвестує кошти в дослідження технологій і матеріалів, щоб досягти нового рівня легкості в категорії палиць для скандинавської ходьби ULTRALIGHT, розроблених для користувачів, яким потрібна легкість і компактність.
Характеристики:
Тип: Телескопічні
Призначення: Трекінг, скітур
Категорія: Унісекс
Кількість секцій: 3
Діаметр секції: 12/14/16 мм
Матеріал: Алюмінієвий сплав Alu 7075 T6 F56
Механізм регулювання висоти: Fast Lock Spring (ексцентриковий)
Рукоятка: LM 36, EVA-піна, подовжена, із заокругленою ергономічною головкою
Ремінець: 02/63 LG, м'який, із системою швидкого регулювання
Наконечник: Carbide 05/51 (карбід вольфраму)
Мінімальна довжина в складеному стані: 63 см
Максимальна довжина в робочому стані: 140 см
Вага однієї палиці: 238 г
Колір: Чорний
Додаткові конструктивні особливості:
Подовжена рукоятка дозволяє ефективно використовувати палиці на підйомах, не змінюючи при цьому їх довжину.
Дві пари змінних кілець в комплекті дають можливість пересуватися і по твердим грунтам, і по сипучим ґрунтів або снігу. 
Збільшена до 140 см довжина палиць дозволяє використовувати їх для пересування по снігу на лижах або в снігоступах.
Комплектація:
Палиця з ремінцем - 2 шт.
Знімне трекінгове кільце із зубцями, діаметром 53 мм (03/50F) - 2 шт.
Знімне сніжне кільце діаметром 87 мм (03/51F) - 2 шт.
Гумовий захисний ковпачок (05/34) - 2 шт.
Скоба для з'єднання двох палок разом - 2 шт.
Габарити і вага:
Розміри комплекта без упаковки, мм: 630х80х80
Розміри комплекта в упаковці, мм: 660х90х90
Вага комплекта без упаковки, кг: 0.480
Вага комплекта в упаковці, кг: 0.530
Виробник: Gabel (Italy)
Отзывы покупателей о товаре «Палиці трекінгові Gabel Vertigo Lite Tour FL »

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)