+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Зорова труба Levenhuk Blaze Plus 60

(Код: 67743)
 Зорова труба  Levenhuk Blaze Plus 60
Наявність уточнюйте
Уведомить о наличии
К сожалению, этот товар временно отсутствует


Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Levenhuk
Зорова труба Levenhuk Blaze 60 Plus створена для тих, хто не боїться труднощів, любить подорожі та походи, пригоди та нові відкриття! Чудова просвітлена оптика просунутого рівня дає зображення найвищої якості.
Срок поставки:  1 день по Киеву
Страна-производитель:  США
Сборка:  Китай
Гарантия: 36 місяців


Характеристики
Збільшення:20
60
Діаметр об`єктива:60
Світлосила: 1
9
Водостійкість:Корпус заповнений азотом
Вага у грамах:1150
Комплектація:Сумка для зберігання та транспортування
Штатив настільний

Зорова труба Levenhuk Blaze 60 Plus створена для тих, хто не боїться труднощів, любить подорожі та походи, пригоди та нові відкриття! Чудова просвітлена оптика просунутого рівня дає зображення найвищої якості. Великий об'єктив дозволяє вести спостереження вдень і в сутінках, а змінне збільшення підходить для вивчення об'єктів на різній відстані. При визначних характеристиках труба досить компактна - ви зможете брати її з собою куди завгодно. Завдяки водонепроникній конструкції труба не боїться снігу, дощу, туману та водяних бризок. Це ідеальний інструмент для любителів екстремального відпочинку!
Оптика виготовлена ​​з високоякісного скла BK-7, на призми та лінзи нанесено повне покриття, що просвітлює, так що втрати світла всередині труби зведені до нуля. Об'єктив діаметром 60 мм збирає велику кількість світла і забезпечує чудову видимість не тільки при яскравому денному освітленні, але і в глибоких сутінках. Знімний металевий окуляр професійного класу дозволяє отримати максимально чітке та контрастне зображення. Зорова труба Levenhuk Blaze 60 Plus дає чудово деталізовану картинку з точною передачею кольорів. Корпус наповнений азотом – це запобігає запотіванню оптики, і якість картинки в будь-яких умовах залишається незмінно високою.
У конструкції враховано все для зручного використання. Окуляр встановлюється під кутом – ви зможете вести спостереження із найбільш зручного положення. Крім того, він забезпечений наглазником з м'якої гуми, що захищає від бічних засвіток. Великий винос вихідної зіниці особливо зручний для людей, що носять окуляри.
Труба Levenhuk Blaze 60 Plus виготовлена ​​у легкому, але дуже міцному корпусі. Прилад повністю герметичний, тому пил і бруд не проникають всередину корпусу. Спеціальний чохол захищає трубу від бризок. Чохол необов'язково знімати – для спостережень його можна просто розстебнути. У негоду чи складних польових умовах чохол буде додатковим захистом для приладу. При високій кратності навіть невелике тремтіння труби може негативно вплинути на якість картинки, але з трубою Levenhuk Blaze 60 Plus цього не буде, тому що в комплект входить міцний металевий штатив. Зорова труба Levenhuk Blaze 60 Plus – якісне зображення в будь-яких умовах!
Оптичні характеристики:
Збільшення: 20-60
Діаметр об'єктива, мм: 60
Розмір вихідної зіниці, мм: 3-1
Фактор сутінків: 34.6-60
Світлосила: 9-1
Мінімальна відстань фокусування, м:10
Поле зору на 1000м: 45-20
Оптична конструкція: Ахроматичний рефрактор
Лінзи: Багатошарове покриття, що просвітлює
Водостійкість: Водонепроникний корпус
Захист від запотівання: Завдяки герметичності та заповненню корпусу азотом
Візир для швидкого наведення
Комплектація:
Зорова труба Levenhuk Blaze
Металевий настільний штатив
Чохол для зберігання та транспортування
Окуляр
Інструкція та гарантійний талон
Вага: 1150 гр
Виробник: Levenhuk(США)
Отзывы покупателей о товаре « Зорова труба Levenhuk Blaze Plus 60»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)