+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Зорова труба Vixen Geoma PRO 82-A (Made in japan)

(Код: 5717)
Зорова труба Vixen Geoma PRO 82-A (Made in japan)
Є в наявності
49 900 грн | 1 920$

Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Vixen
Страна-производитель:  Японія
Сборка:  Японія
Гарантия: 36 місяців


Купите вместе и сэкономьте свои деньги:

Купить сейчас за один клик
Хотите купить этот товар, но не хотите разбираться с процессом покупки?

+380 -
Характеристики
Діаметр об`єктива:82
Водостійкість:Корпус заповнений азотом
Тип скла:ВаК-4
Вага у грамах:1045
Комплектація:Сумка для зберігання та транспортування
Сборка:Япония

Підзорна труба Geoma PRO 82-A є досить потужним оптичним пристроєм, що дозволяє вести спостереження за віддаленими об'єктами і в межах міста, і в умовах дикої природи. У своїй практиці її можуть ефективно використовувати орнітологи, астрономи-початківці, фотоаматори, моряки і просто прихильники активного відпочинку. Ця модель відрізняється високою якістю самої оптики та практичністю конструкції, що відкриває вам величезні можливості.
Світлосильна оптика для найвибагливіших:
Вироблена в Японії зорова труба Geoma PRO 82-A повністю відповідає репутації оптики преміум-класу. У її конструкції використані призми системи Porro, основною перевагою яких є повне пропускання світлового потоку, що потрапляє в об'єктив, без будь-яких втрат. На практиці це забезпечує максимальну яскравість зображення, що формується. Самі призми виконані з барієвого крона Bak-4, що відрізняється низькою дисперсією (розсіюванням світлового пучка). В результаті ви отримуєте чисту та світлу картинку, без затемнення та розмиття по краях, а також без спотворення форми вихідної зіниці.
Абсолютно на всі лінзи цієї моделі нанесено багатошарове покриття, що просвітлює PFM (Perfectly Fully Multi). Це дозволяє позбутися небажаного відображення та відблисків на призмах, а також забезпечує збільшення показника світлопропускної здатності лінз. Завдяки цьому одержуване зображення має високу контрастність і насиченість.
Діаметр об'єктиву труби Geoma PRO 82-A складає 82 мм. Це забезпечує попадання в об'єктив досить великого світлового потоку, що значно покращує зображення навіть в умовах поганої видимості (освітленості). Таким чином, ранкові та вечірні години, а також хмарна погода не стануть перешкодою для ведення спостережень. Ви безперечно відчуєте перевагу цього параметра і при роботі на високих ступенях кратності, отримуючи яскравіше і максимально чітке зображення найбільш віддалених об'єктів.
Оптимальне конструктивне рішення:
У стандартну комплектацію моделі Geoma PRO 82-A не входить окуляр заводу. Завдяки цьому ви отримуєте відразу дві вагомі переваги:
Доступна вартість оптичного приладу, в яку не входить елемент із потенційно низькою функціональністю.
Ви можете самостійно вибрати сумісну модель окуляра, що підходить під конкретні цілі та завдання (діапазон кратності, винесення вихідної зіниці).
Якщо у вас виникнуть труднощі з підбором необхідного аксесуара, ви завжди можете звернутися до наших менеджерів, які дадуть відповідь на будь-які питання та дадуть професійні рекомендації.
З огляду на характеристики підзорної труби для отримання максимального результату рекомендовано її використання з установкою на штатив. Для цього на корпусі передбачено універсальне гніздо, що дозволяє швидко та надійно зафіксувати прилад у стійкому положенні на будь-якій поверхні. Щоб при цьому зробити позицію спостерігача комфортнішою, розробниками була обрана схема установки окуляра зі зламом оптичної осі на 45 градусів. Додатково скоригувати нахил корпусу труби ви зможете за допомогою спеціального механізму.
Безперечною перевагою конструкції моделі є і вбудована висувна бленда. Вона дозволяє простим рухом руки усунути проблему блікування і бічного засвітлення картинки, що отримується при веденні спостережень в яскравий сонячний день. Цю перевагу особливо оцінять фотолюбителі, адже під час використання спеціальних аксесуарів підзорна труба Geoma PRO 82-A легко замінить телеоб'єктив для цифрових пристроїв.
Надійний помічник за будь-якої погоди:
Корпус труби Geoma PRO 82-A повністю герметичний і водонепроникний на 100%. Це означає, що ви можете сміливо використовувати її на відкритій місцевості під час дощової або снігової погоди. Більше того, при випадковому падінні у воду конструкція легко витримує короткочасне занурення на глибину до 1 метра. Не страшні цієї моделі та перепади температури в осінньо-зимовий період. Конструкція повністю унеможливлює утворення конденсату на лінзах зсередини, забезпечуючи відмінну видимість.
У комплектацію моделі також входить спеціальний чохол, що захищає трубу під час зберігання та транспортування від випадкових ударів. При цьому варто відзначити його унікальний крій, який дозволяє встановлювати прилад на штатив та вести спостереження, не виймаючи прилад із чохла.
Підзорна труба Geoma PRO 82-A забезпечить якісний результат як під час панорамного огляду місцевості, так і при розгляді окремих об'єктів. Вона, безперечно, стане вашим вірним супутником у подорожах та дозволить отримати максимум задоволення від улюбленого хобі.
Оптичні характеристики:
Діаметр об'єктива, мм: 82
Фокусна відстань: 480 мм
Покриття лінз, що просвітлюють: Multi-coaled
Бленда об'єктива: Висувна
Водостійкість: 100% водонепроникний корпус
Захист від запотівання: Завдяки герметичності та заповненню корпусу азотом
Успішно застосовується для фотографування за допомогою додаткових аксесуарів
Окуляри (додатково):
                                       GL20                               GL40                                GL60               GL80 
 
Збільшення:                 х 28                                 х53                                   х79                х105            
Діаметр об’єктива: 82 мм
Кут огляду:
                                        1.9°                                 1.2°                                  0.9°                  0.5°         
Поле перегляду  (на відстані 1000 м):
                                       33 м                                 21 м                                16 м                 9 м           
Вихідна зіниця:
                                       3 мм                             1.5 мм                              1 мм               0.8 мм         
Світлосила:
                                         9                                 2.3                                     1                       0.6             
Комплектація:
Підзорна труба
Вага: 1045 гр
Виробник: Vixen Optics(Японія)
Отзывы покупателей о товаре «Зорова труба Vixen Geoma PRO 82-A (Made in japan) »

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)