+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Зорова труба Vortex Razor HD 27-60x85/45 WP

(Код: 924479)
Зорова труба Vortex Razor HD 27-60x85/45 WP
Є в наявності
81 300 грн | 3 127$

Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Vortex
Кардинально оновлена ​​лінійка підзорних труб Vortex Razor HD створює новий стандарт високоякісних оптичних технологій, прецизійного складання та функціональності оптичних приладів.
Страна-производитель:  США
Сборка:  США
Гарантия: Довічна гарантія


Купите вместе и сэкономьте свои деньги:

Купить сейчас за один клик
Хотите купить этот товар, но не хотите разбираться с процессом покупки?

+380 -
Характеристики
Збільшення:27
60
Діаметр об`єктива:85
Світлосила: 2.02
9.92
Водостійкість:Корпус заповнений аргоном
Тип скла:ED
ВаК-4
Вага у грамах:1860
Комплектація:Сумка для зберігання та транспортування

Кардинально оновлена ​​лінійка підзорних труб Vortex Razor HD створює новий стандарт високоякісних оптичних технологій, прецизійного складання та функціональності оптичних приладів. Труба отримала сучасний дизайн і тепер обладнана новою системою спірального фокусування, що дозволяє більш точно налаштовувати фокус. Завдяки використанню апохроматичного об'єктиву з низькодисперсними HD-склом, фірмових просвітлюючих, відбивних та захисних покриттів, труба має воістину видатні оптичні характеристики, що дозволяють її використовувати як професійний оптичний прилад на спортивних тренуваннях та змаганнях, у тому числі і для спостереження балістичної траєкторії польоту кулі. Відмінну чіткість зображення від краю до краю, високу роздільну здатність і натуральну передачу кольору оцінять у тому числі бердвочери і професійні фотографи, що займаються діджископінгом. Варто зазначити, що розробка, виробництво та складання даної моделі здійснюється виключно на території США, кожна підзорна труба Vortex Razor HD має свій індивідуальний серійний номер, а довічна гарантія виробника є найкращим підтвердженням якості оптичних приладів Vortex.
Апохроматичний об'єктив складається з трьох лінз із точно підібраних сортів оптичного скла з різною щільністю та коефіцієнтами заломлення та значною мірою виправляє сферичні, а головне хроматичні аберації, що впливають на якість зображення. Vortex в апохроматичному об'єктиві даної труби використовує HD скла з наднизькою дисперсією, що суттєво впливає на ступінь виправлення аберацій апохроматичним об'єктивом, і виводить цю підзорну в один ряд із найкращими оптичними приладами преміум-класу.
Запатентоване преміальне багатошарове покриття антивідблиску лінз Vortex XR Plus наноситься на всі оптичні поверхні, які контактують з повітрям або інертним газом і дозволяє досягти максимального рівня світлопропускання, чіткості і яскравості зображення. Технологія нанесення покриттів Plasma Tech забезпечує неперевершену довговічність та продуктивність покриття.
ArmorTek Надміцне покриття забезпечує захист лінз від подряпин, масел і бруду. Технологія нанесення покриттів Plasma Tech забезпечує неперевершену довговічність та продуктивність покриття.
Dielectric Prism Coatings Діелектричне багатошарове покриття призм забезпечує максимальне значення коефіцієнта відбиття світла порівняно з металевими покриттями. Це значно покращує світлопропускання, завдяки чому забезпечується чітке та яскраве зображення з максимально точною передачі кольорів. Технологія нанесення покриттів Plasma Tech забезпечує неперевершену довговічність та продуктивність покриття.
Magnesium Body Магнієвий сплав забезпечує підзорній трубі порівняно малу вагу та високу міцність. Корпуси підзорних труб, виконані з магнієвого сплаву, вважаються на даний момент найнадійнішими та високоякісними, і відрізняються високою точністю обробки, що завжди позитивно відбивається не тільки на зовнішньому вигляді приладу, але і як кінцеве складання. Оптика у таких корпусах послужить протягом максимально тривалого часу.
Waterproof - означає, що оптика герметизована ущільнювальним О-кільцем і захищена від проникнення вологи міжнародним класом IPX7. Занурення в рідину протягом 30 хвилин на глибину 1 метр не завдасть приладу найменших збитків і не вплине на його функціональність. Такій оптиці погодні умови не страшні.
Зроблено у США. Підзорні труби Vortex Razor HD є професійними оптичними приладами для спорту, що вимагають підвищений контроль якості збирання та матеріалів, що використовуються. Саме з цієї причини виготовлення та складання даної моделі проводиться виключно на території США.
Оптичні характеристики:
Збільшення: 27-60
Діаметр об'єктива, мм: 85
Розмір вихідної зіниці, мм: 3.15-1.2
Фактор сутінків: 47.91-71.41
Світлосила: 9.92-2.02
Мінімальна відстань фокусування, м: 5
Поле зору м/1000 м: 39-23
Кут спостереження: 45 º
Оптична конструкція: Porro
Лінзи: З фірмовим багатошаровим покриттям, що просвітлює XR (Fully Multi-coated)
Призми: З високоякісним діелектричним покриттям
Водостійкість: 100% водонепроникний корпус
Захист від запотівання: Завдяки герметичності та заповненню корпусу аргоном
Корпус: Магнієвий сплав із протиковзким захисним гумовим покриттям
Фокусування: Макро-Мікро (двошвидкісний фокусер)
Зум: Кільцем на окулярі
Наглазник: Поворотно-висувний
Можливість встановлення на стандартний фотоштатив
Корпус повертається в хомуті кріплення штатива, для встановлення зручного кута спостереження.
Комлектація:
Підзорна труба
Окуляр
Нейлоновий захисний чохол з ременем на плече
Захисні кришки окуляра та об'єктиву
Серветка для чищення оптики
Вага: 1860 гр
Виробник: Vortex(США)
Отзывы покупателей о товаре «Зорова труба Vortex Razor HD 27-60x85/45 WP»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)