+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Біологічний мікроскоп Levenhuk 3S NG

(Код: 66823)
Біологічний мікроскоп Levenhuk 3S NG
Є у шоу румі
2 990 грн | 115$

Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Levenhuk
Levenhuk 3S NG - мікроскоп, який дозволяє провести свої перші дослідження одразу ж після покупки! У комплекті ви знайдете набір для дослідів - готові мікропрепарати, чисте предметне скло, флакончики з матеріалами для досліджень, барвистий посібник та необхідні аксесуари. Рекомендуємо цю модель для любителів біології, школярів та дітей.
Срок поставки:  1 день по Киеву
Страна-производитель:  США
Сборка:  Китай
Гарантия: 36 місяців


Купите вместе и сэкономьте свои деньги:

Купить сейчас за один клик
Хотите купить этот товар, но не хотите разбираться с процессом покупки?

+380 -
Характеристики
Тип мікроскопа:Біологічний
Збільшення:200
Підсвічування:Світлом, що проходить

 

Levenhuk 3S NG - мікроскоп, який дозволяє провести свої перші дослідження одразу ж після покупки! У комплекті ви знайдете набір для дослідів - готові мікропрепарати, чисте предметне скло, флакончики з матеріалами для досліджень, барвистий посібник та необхідні аксесуари. Рекомендуємо цю модель для любителів біології, школярів та дітей. Як і модель 2S, мікроскоп обладнаний плоско-увігнутим дзеркалом, яке дуже зручне для використання.
Біологічний мікроскоп Levenhuk 3S NG обладнаний монокулярною насадкою та ахроматичним об'єктивом 16х. Головна особливість ахроматичних об'єктивів – чудова якість передачі зображень без сильних перешкод та хроматичних аберацій. Зображення, що вивчаються об'єктів, завжди будуть чіткими, зрозумілими та коректними. Корпус мікроскопа виготовлений з металу, а не пластику, що забезпечує додаткову стійкість та надійність усієї конструкції.
Levenhuk 3S NG – прямий мікроскоп. Зазвичай такі мікроскопи мають насадку, окуляр і об'єктив, розташовані прямо над досліджуваним зразком, але дана модель дозволяє вибирати бажаний кут відхилення, що, безсумнівно, зробить дослідження більш комфортними. Для того, щоб приступити до дослідження матеріалу, його потрібно акуратно розмістити на предметному склі, накрити покривним скельцем, а потім розмістити на предметному столику і закріпити. Мікроскоп дозволяє підлаштувати фокус шляхом усунення тубусодержателя з об'єктивом (крок - 20 мм).
Даний мікроскоп може використовуватися навіть, якщо у вас немає доступу до мережі змінного струму: модель обладнана дзеркалом 40 мм, яке здатне збирати досить багато світла. Це не тільки зручно, але й безпечно, якщо мікроскоп використовується дитиною без дорослих. Таким чином, спостереження проходять у світлі, що проходить за методом світлого поля. Предметний столик мікроскопа має достатні розміри та обладнаний затискачами для зразків.
Відмінна риса мікроскопа Levenhuk 3S NG – додаткова комплектація набором для дослідів Levenhuk K50. Таким чином, купуючи цей мікроскоп, ви зможете приступити до найцікавіших досліджень негайно! Крім самого набору із препаратами та зразками, тут ви знайдете повнокольорове керівництво «Цікавий мікроскоп. Вивчаємо мікросвіт», яке відкриє вам таємниці мікросвіту і підкаже, з чого почати використання мікроскопа.
Оптичні характеристики:
Збільшення: 200
Збільшення кількості об'єктивів: 16
Збільшення окуляра: 12.5
Лінійне поле зору, мм: 18
Насадка: Монокулярна
Предметний столик: 100х90 мм
Фокусування: Груба
Підсвічування: Плоско-увігнуте дзеркало, діаметр 40 мм
Комплектація:
Мікроскоп з об'єктивом 16
Окуляр 12.5
Конденсор
Предметний столик із затискачами;
Плоско-увігнуте дзеркало для освітлення.
Посібник «Цікавий мікроскоп. Вивчаємо мікросвіт»
Пінцет
Коробочка для розведення артемії
Мікротом - інструмент для отримання тонких зрізів, що досліджуються під мікроскопом, з зразків і препаратів, що дозволяє отримувати зрізи товщиною в частки міліметра.
Флакон із дріжджами
Флакон із смолою для виготовлення препаратів
Флакон із морською сіллю
Флакон з артемією – це морський рачок, який поширений у морях та океанах усього світу, використовується як корм для акваріумних риб, а також на рибозаводах.
Чисте предметне скло (5 шт.)
5 зразків: лапка мухи, цибуля ріпчаста, стебло бавовни, стовбур дерева, зріз сосни
Інструкція з експлуатації та гарантійний талон
Виробник: Levenhuk(США)
Отзывы покупателей о товаре «Біологічний мікроскоп Levenhuk 3S NG»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)