+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Технічний мікроскоп Bresser Erudit ICD 20-40x

(Код: 913534)
Технічний мікроскоп Bresser Erudit ICD 20-40x
Є у шоу румі
9 999 грн | 385$

Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Bresser
Лінійка мікроскопів Bresser Erudit має характеристики користувача, що відповідають початковому рівню професійних мікроскопів.
Срок поставки:  1 день по Киеву
Страна-производитель:  Німеччина
Сборка:  Китай
Гарантия: 24 місяці


Купите вместе и сэкономьте свои деньги:

Купить сейчас за один клик
Хотите купить этот товар, но не хотите разбираться с процессом покупки?

+380 -
Характеристики
Тип мікроскопа:Технічний
Збільшення:20
40
Підсвічування:Відбитим світлом

 

Лінійка мікроскопів Bresser Erudit має характеристики користувача, що відповідають початковому рівню професійних мікроскопів. Усі мікроскопи цієї серії поставляються у зручних пластикових кейсах. Виробник подбав про те, щоб мікроскоп Bresser Erudit ICD 20x-40x забезпечував хорошу якість зображення, чому сприяє ширококутні очки і об'єктиви з покриттям, що просвітлює, а також подвійне світлодіодне підсвічування з можливістю регулювання спрямованості освітлення відбитим світлом. Зручність користування досягається особливо плавним рухом всіх рухомих вузлів та забезпеченням всіх стандартних налаштувань, властивих мікроскопам цього рівня.
Комбінація ширококутних окулярів та двох стереоскопічних об'єктивів дозволяє отримати збільшення від 20х до 40х, що дає можливість професійного використання приладу в різних сферах діяльності, таких як археологія, геологія, петрологія, напівпровідникове виробництво, ентомологія, ботаніка, нумізматика, контроль якості виробництва та складальних операцій освіта та ін. Мікроскоп має стандартний посадковий діаметр окулярів 30,5 мм, що дозволяє при необхідності доукомплектувати прилад окулярами Bresser Окуляр WF 15x (30.5 mm) або Bresser Окуляр WF 20x (30.5 mm), і отримати збільшення до 60 або 80 крат. .
Бінокулярна насадка, нахилена під кутом 45º, вільно і дуже плавно обертається на 360º у горизонтальній площині та дозволяє проводити дослідження у будь-якій позиції без переміщення приладу у просторі, спостерігаючи зображення високої якості. Для більшого комфорту насадка має змінну міжзоряну відстань та діоптрійну корекцію, що дозволяє підлаштувати прилад під індивідуальні особливості зору. Окуляри оснащені гумовими наочниками, що блокують попадання небажаного бічного світла.
Два світлодіодні джерела підсвічування (проходить і відбиває світлом) забезпечені регулюванням потужності світлового потоку і можуть використовуватися окремо або разом, що дає можливість оптимального спостереження зразків різної товщини, використовуючи мікроскоп як технічний або біологічний прилад. Верхній освітлювач має регулювання кута спрямованості освітлення. Світло, що проходить, використовується для спостереження прозорих об'єктів, що відображає – для непрозорих тривимірних, використання верхнього і нижнього підсвічування одночасно може бути корисно при спостереженні напівпрозорих зразків.
Предметний столик обладнаний затискачами для утримання зразка, а також змінними дисками великого діаметру для спостереження зразків на білому, матовому або чорному тлі.
Достатній діапазон робочого ходу та робоча відстань дозволяють проведення складальних операцій безпосередньо в процесі спостереження, огляд порівняно великих зразків мінералів та корисних копалин, квітів та комах, марок та монет.
Живлення мікроскопа здійснюється від змінних батарей найпоширенішого типорозміру АА (Alcaline) 1.5 V (допускається заміна акумуляторів AA Ni-Mg 1.2 V. Таким чином мікроскоп може бути використаний в польових умовах без прив'язки до електромережі змінного струму
Мікроскоп поставляється в персональному пластиковому кейсі. Прилад та аксесуари розміщені у ложементах, вирізаних у поролоновій основі.
Крім того, в комплектацію входить адаптер для смартфона (планшета). Адаптер кріпиться на тубусі мікроскопа і дозволяє проводити фото і відеозйомку головною або передньою камерою гаджета. Гладка тильна сторона смартфона надійно кріпиться за допомогою безлічі присосок адаптера (у разі рифленої тильної поверхні смартфона рекомендується використовувати передню камеру).
Оптичні характеристики:
Збільшення: 20-40
Збільшення об'єктивів: 2-4
Збільшення окуляра: 10
Насадка: Бінокулярна (оборот на 360 º, нахил на 45 º)
Предметний столик: Стаціонарний із затискачами
Фокусування: Груба
Підсвічування: Галогенне, світлом, що проходить і відбиває (12V/10W) з регулюванням потужності
Робоча відстань: 29-100 мм
Міжзоркова відстань: 51-81 мм
Діоптрійна корекція: +/- 5 діоптрій
Комплектація:
Мікроскоп: Металевий корпус
Об'єктив: 2 шт. (стереоскопічні)
Окуляр: 1 пара ширококутних стереоокулярів (WF10x)
Гумові наочники на окуляри: 2 шт
Диски: 2 шт х 95 мм (матовий, білий/чорний)
Адаптер для камери смартфона (планшета)
Електромережа змінного струму: 220/240V
Вага, кг: 2.05
Виробник: Bresser(Німеччина)

 

Отзывы покупателей о товаре «Технічний мікроскоп Bresser Erudit ICD 20-40x»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)