+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Технічний мікроскоп Optika SFX-51 20-40x Bino Stereo

(Код: 925149)
Технічний мікроскоп Optika SFX-51 20-40x Bino Stereo
Наявність уточнюйте
14 300 грн | 550$

Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Optika
Незважаючи на те, що стереомікроскопи серії SFX розроблені для застосування в навчальних та аматорських цілях, низка впроваджених конструктивних рішень дозволяє їх використовувати на професійному рівні.
Страна-производитель:  Італія
Гарантия: 120 місяців


Купите вместе и сэкономьте свои деньги:

Купить сейчас за один клик
Хотите купить этот товар, но не хотите разбираться с процессом покупки?

+380 -
Характеристики
Тип мікроскопа:Технічний
Збільшення:20
40
Підсвічування:Відбитим світлом

Незважаючи на те, що стереомікроскопи серії SFX розроблені для застосування в навчальних та аматорських цілях, низка впроваджених конструктивних рішень дозволяє їх використовувати на професійному рівні. Серед таких конструктивних рішень - застосування висококласного енергоефективного верхнього та нижнього світлодіодного підсвічування з цифровим контролем, можливість автономної роботи від вбудованої акумуляторної батареї, діоптрійна корекція кожного оптичного каналу, поворотна на 360º бінокулярна насадка, ширококутні окуляри з повним просвітленням. Мікроскоп оснащений повністю металевою механікою та збирається відповідно до високих технічних вимог. Оптична система, з гарною прозорістю та великою глибиною, безсумнівно, є найкращою у цій категорії. Мікроскопи Optika SFX одночасно прості, надійні та зручні в експлуатації.
Вся продукція Optika SRL виготовлена в Італії. У невеликому містечку Понтераніка (провінція Бергамо) здійснюється розробка, виробництво та збирання мікроскопів Optika. Кожен мікроскоп супроводжується індивідуальним серійним номером, вказаним на корпусі та гарантійному талоні, а також відміткою про проходження кінцевого контролю якості. Усі вироби відповідають основним вимогам відповідних європейських директив ЄС та стандартам Європейського Союзу.
Світлодіодне підсвічування: Правильне перенесення кольорів зображення є одним з двох найважливіших факторів світлової мікроскопії. Мікроскоп Optika SFX-51 20x-40x Bino Stereo оснащений досить потужним, рівномірно поширеним світлодіодним підсвічуванням. Нижнє підсвічування реалізовано у вигляді 7-ми світлодіодів, що дають рівномірне освітлення 60 мм матового диска робочого столика. Верхнє підсвічування реалізовано за принципом TIR-оптики, яка використовує замість звичного всім рефлектора лінзу спеціальної конструкції, що працює за принципом повного внутрішнього відображення. Така оптична система є більш ефективною, ніж система з рефлектором, вона формує більш чіткий і однорідний промінь світла з рівномірною світловою плямою. SMD світлодіоди мають колірну температуру 6000К, що дуже близько до природного денного освітлення. Таким чином, зображення позбавлене зайво-жовтого забарвлення світлом лампи розжарювання. Термін служби світлодіодів 50 000 годин, а енергоспоживання значно нижче, ніж у галогенних ламп та ламп розжарювання.
Мікроскоп Optika SFX-51 20x-40x Bino Stereo показує, що початковий рівень - не завжди означає примітивний рівень. Початкові спостереження можна проводити за допомогою високоякісних оптичних приладів. Optika SFX - це сучасні стереоскопічні мікроскопи, дизайн яких одночасно забезпечує значну стійкість приладу та малу вагу. Спеціальна ручка на корпусі дозволяє легко та зручно транспортувати мікроскоп у робочому положенні на невеликі відстані.
Швидка зміна збільшення здійснюється за допомогою револьверної головки на 2 об'єктиви. Стереооб'єктиви мають повне просвітлення та антигрибкове покриття, вони надійно захищені від пилу та механічних пошкоджень пластиковою спідницею. За потреби спідниця револьверної головки може бути знята. Поверхні окулярів і тубусів покриті чорним анодованим покриттям Type III, що надійно протистоїть стирання та корозії.
Застосування акумуляторів у комбінації зі світлодіодним підсвічуванням низького енергоспоживання дає можливість безперервно використовувати цей мікроскоп у польових умовах до 8 годин.
Роздільна цифрове регулювання для верхнього і нижнього підсвічування дозволяє ступінчасто змінювати яскравість, і використовувати кожне підсвічування як окремо, так і спільно в будь-якій варіації яскравості.
Спеціальний ключ регулює силу натягу гвинтів фокусування, що дозволяє за необхідності зафіксувати мікроскоп сфокусованим на зразку. Ця особливість дозволяє з більшою точністю робити фокусування.
Примітно, що для підстроювання під індивідуальні особливості зору передбачена можливість плавної корекції діоптрійної не одного, а обох оптичних каналів. Для комфорту спостереження мікроскоп укомплектований парою м'яких гумових наочників, які дозволяють зафіксувати очі на потрібній відстані від окулярів і при цьому блокують небажане бічне засвічення. Додатково зручність спостереження забезпечується повним поворотом навколо вертикальної осі та нахилом бінокулярної насадки під кутом 45º, а також зміною міжзоряної відстані.
Призначений для початкових спостережень непрозорих та прозорих тривимірних зразків, а також може бути застосований для професійного використання археологами, майстрами з ремонту годинників, електроніки та ювелірних виробів, збирачами мікросхем. Рекомендований для загальноосвітніх та вищих технічних навчальних закладів. Разом з тим, може бути розглянутий як побутовий мікроскоп широкого призначення для філателістів, нумізматів, ентомологів тощо.
Італійська компанія Optika SRL протягом 45 років є одним з лідерів у виробництві професіоналів.
Оптичні характеристики:
Збільшення: 20-40
Оптична схема: Грену
Збільшення об'єктивів: 2, 4
Збільшення окулярів: 10
Насадка: Бінокулярна (оборот на 360 º, нахил на 45 º).
Регулювання міжзоряної відстані, мм: 53-75
Діоптрійне підстроювання: ±5 на лівому окулярі
Револьверна головка: На 2 об'єктиви
Об'єктив: Стереоскопічний об'єктив з повним просвітлюючим та антигрибковим покриттям
Ступінь корекції об'єктива: Ахромат
Окуляри: Ширококутні (лінійне поле зору 20 мм) зі збільшеним виносом зіниці та багатошаровим покриттям, що просвітлює.
Посадковий діаметр окулярів, мм: 30.5
Предметний столик: Стаціонарний, із затискачами для зразків
Фокусування: Груба з регулюванням сили натягу гвинтів
Корпус: Метал
Підсвічування: Світлодіодне проходить (7 світлодіодів 1W, 6000K), відбитим (TIR-оптика, 1W, 6000K) світлом
Регулювання яскравості: Цифрове, роздільне, ступінчасте (5 рівнів яскравості для кожного підсвічування)
Діапазон робочого ходу, мм: 60-110
Робоча відстань, мм: 76
Можливість автономної роботи: Від акумуляторної батареї
Комплектація:
Мікроскоп: 1шт
Об'єктив: 2шт (поворотний)
Окуляри: WF10x/20mm: 2шт
Гумові наочники, що блокують бічне світло: 2шт
Диск: білий/чорний, матовий 60 мм: 2шт
Ключ для регулювання сили натягу гвинтів фокусування: 1шт
Захисний чохол: 1шт
Захисна кришка об'єктива: 1шт
Запобіжник: 1шт
Мережевий шнур: 1шт (Input: 100-240V, 50/60Hz; довжина: 1.55 м.)
Акумуляторна бтарея: 3.6V NiMh1500mA: 1 шт
Живлення:
Електромережа змінного струму: 220/240V
Акумуляторна бтарея: 3.6V NiMh1500mA у комплекті
Повний час заряджання: 8 годин
Максимальний час роботи на акумуляторах: 8 годин
Габарити та вага:
Розміри, мм: 288х183х205
Вага: 1900 гр
Виробник: Optika(Italy)
 
Отзывы покупателей о товаре «Технічний мікроскоп Optika SFX-51 20-40x Bino Stereo»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)