+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Бінокль Praktica Marquis FX ED 8x42 WP

(Код: 922821)
Бінокль Praktica Marquis FX ED 8x42 WP
Наявність уточнюйте
Уведомить о наличии
К сожалению, этот товар временно отсутствует


Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Praktica
Починаючи від матеріалу корпусу та закінчуючи аксесуарами, бінокль Praktica Marquis FX ED 8x42 WP відповідає найвищим вимогам, які можуть висуватися до оптики преміум класу.
Срок поставки:  1 день по Киеву
Страна-производитель:  Німеччина
Сборка:  Китай
Гарантия: 300 місяців


Характеристики
Біноклі за призначенням:Біноклі для використання в екстремальних умовах
Біноклі для полювання
Біноклі для спостереження у сутінках
Біноклі польові
Збільшення:8
Фактор сутінків:18.33
Діаметр об`єктива:42
Тип збільшення:Постійне
Розмір вихідної зіниці, мм:5.25
Світлосила:27.56
Мінімальна відстань фокусування м:2.5
Фокусування:Центральне
По зору на видаленні 1000 м:136
Комплектація:Захисні кришки для об`єктивів
Захисні кришки для окулярів
Ремінець
Серветка для чищення оптики
Сумка для зберігання та транспортування
Тип скла:ED
ВаК-4
Водонепроникність бінокля в метрах:1
Тип призми:Roof
Водозахисність:Корпус заповнений азотом
Вага у грамах:695

Лінійка біноклів Marquis FX ED відноситься до сегменту преміальної оптики і конкурує з флагманськими моделями найкращих брендів не тільки за впровадженими технологічними особливостями, але, насамперед, за якістю зображення, залишаючись при цьому більш конкурентною за ціною. Починаючи від матеріалу корпусу та закінчуючи аксесуарами, бінокль Praktica Marquis FX ED 8x42 WP відповідає найвищим вимогам, які можуть висуватися до оптики преміум класу. 25-річна гарантія від виробника лише підтверджує надійність та безкомпромісну якість даної моделі.
Подібно до багатьох світових лідерів у виробництві оптики, компанія Praktica більш відома, як виробник високоякісних фотокамер. Заснована в 1949 році в Дрездені (Східна Німеччина), компанія випустила понад 100 різних моделей фотокамер, досі продовжуючи отримувати безліч нагород за інноваційність та якість продукції. Сьогодні Praktica розширила асортимент, вдало використавши багаторічний досвід розробки фотооб'єктивів для виробництва спортивної оптики.
Корпус бінокля виконаний з магнієвого сплаву - найтехнологічнішого на сьогоднішній день матеріалу, що використовується для виробництва біноклів. Магнієвий корпус допускає високу точність фінішної обробки, що впливає не лише на зовнішній вигляд, а й на правильне балансування ваги. Корпус легкий, міцний і надійний в усіх відношеннях. Оптика в таких корпусах послужить протягом максимально тривалого часу.
Бінокль має максимальний ступінь захисту від потрапляння пилу та вологи. Від утворення конденсату та внутрішньої корозії захищає сухий азот, яким заповнено внутрішній обсяг бінокля. Лінзи має гідрофобне покриття, краплі води, що потрапляють на об'єктив, моментально скочуються, таким чином спостереження можна проводити навіть у сильну зливу. Зовнішнє гумове покриття додає надійності магнієвому корпусу та надійно захищає від випадкових падінь та ударів.
Оптична система бінокля заслуговує на особливу увагу. Лінзи об'єктивів виготовлені з низькодисперсного ED-скла, що мінімізує колірні хроматичні та геометричні спотворення. На призми нанесено фазокоректуюче покриття та високовідбивне діелектричне покриття, що властиве лише найкращим зразкам оптики. Як і належить, матеріал призм - BaK4, а на всі оптичні поверхні нанесено багатошарове покриття в оранжево-фіолетово-зелених тонах. При цьому зображення, побудоване біноклем. позбавлене більшості спотворень, чітке, контрастне, максимально світле по всьому полю зору і характеризується натуральним перенесенням кольорів. Завдяки малій мінімальній дистанції фокусування і величезному полю зору цей бінокль можна спостерігати практично все те, що потрапляє в поле зору неозброєного ока.
Відзначаючи ергономіку бінокля, варто сказати про якість складання, яке забезпечує плавний рух без люфтів з подальшою надійною фіксацією всіх рухомих частин бінокля, таких як шарнір зміни міжосьової відстані, колесо фокусування, кільце діоптрійної корекції та поворотно-висувні наочники.
Бінокль поміщений у напівжорсткий кейс на блискавці. Пояски кришок об'єктивів було розроблено спеціально для цієї моделі. Вони не тільки надійно кріплять кришки корпусу, але також мають естетичний зовнішній вигляд. Також в комплектацію бінокля включена широка серветка з мікрофібри для протирання оптики, кришки окулярів і широкий м'який ремінь, виконаний з неопрену. Неопрен - довговічного матеріалу з високою еластичністю, хімічною стабільністю та стійкістю до високих та низьких температур.
Досить короткого знайомства з біноклем Praktica Marquis FX ED 8x42 WP, щоб відчути всі переваги і не розлучатися з ним ніколи більше
Оптичні характеристики:
Збільшення: 8
Діаметр об'єктива, мм: 42
Розмір вихідної зіниці, мм: 5.25
Фактор сутінків: 18.33
Світлосила: 27.56
Мінімальна відстань фокусування, м: 2.5
Корекція діоптрії: +4/-4
Регулювання міжосьової відстані, мм: 56-74
Поле зору видалення 1000м: 136
Оптична конструкція: Roof
Лінзи: ED лінзи зі скла з наднизькою дисперсією, повним багатошаровим просвітленням (Fully Multi coated) та водовідштовхувальним покриттям
Призми: BaK4 з фазокоректуючим і відбиваючим діелектричним покриттям
Водостійкість: IPX7 (100% водонепроникність)
Захист від запотівання: Завдяки герметичності та заповненню корпусу азотом
Фокусування: Центральним колесом та діоптрійним підстроюванням на окулярі
Навороти: Поворотно-висувні типу Twist-Up з кількома фіксованими положеннями
Корпус: Магнієвий сплав із протиковзким гумовим покриттям
Можливість кріплення штативного адаптера
Комплектація:
Бінокль
Захисні кришки окулярів та об'єктиву
Наплічний ремінь
Напівжорсткий кейс для зберігання та транспортування
Серветка для чищення лінз
Вага: 695 гр
Виробник: Praktica(Germany)

 

Отзывы покупателей о товаре «Бінокль Praktica Marquis FX ED 8x42 WP»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)