+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Зорова труба Hawke Endurance ED 20-60x85 WP

(Код: 922135)
 Зорова труба Hawke Endurance ED 20-60x85 WP
Наявність уточнюйте
Уведомить о наличии
К сожалению, этот товар временно отсутствует


Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Hawke
Большой 85-мм объектив из низкодисперсного ED стекла, магниевый прочный и легкий корпус, эргономика конструкции продуманная до мелочей и при этом самая конкурентная цена на рынке - вот главные, но не единственные преимущества подзорной трубы Hawke Endurance ED 20-60x85 WP.
Страна-производитель:  Великобританія
Сборка:  Китай
Гарантия: 120 місяців


Характеристики
Збільшення:20
60
Діаметр об`єктива:85
Світлосила: 18.01
2.02
Водостійкість:Корпус заполнен азотом
Тип скла:ED
ВаК-4
Вага у грамах:1692
Комплектація:Сумка для хранения и транспортировки

Великий 85-мм об'єктив з низькодисперсного ED скла, міцний і легкий корпус магнієвий, ергономіка конструкції продумана до дрібниць і при цьому найконкурентніша ціна на ринку - ось головні, але не єдині переваги підзорної труби Hawke Endurance ED 20-60x85 WP. Конструкція труби повністю герметична та заповнена азотом, не допускає проникнення вологи та збирання конденсату. На всі оптичні поверхні нанесено багатошарове покриття, що просвітлює, що є стандартом для труб в даному класі. Призми ж мають спеціальне високоефективне діелектричне покриття, що притаманне лише оптичним приладам вищого класу. Ця підзорна труба не підведе на полюванні, порадує бердвочерів, любителів спостереження природних пейзажів, а також буде незамінною у тирі та на стрілянинах.
Ця модель у 2014 році визнана переможцем у номінації Best Spotting Scopes 2014 (Краща підзорна труба) за версією авторитетного інтернет-видання http://www.bestspottingscopereviews.com/
Двошвидкісний фокусер (мікро/макро) гарантує гранично чітке налаштування на ціль. Окуляр має два гумові кільця з профільною накаткою. Одне відповідає за зміну збільшення, тоді як поворот другого кільця дозволяє зняти окуляр.
Як і належить професійній оптиці, окуляр у підзорних труб Hawke Endurance ED знімний та змінний. За бажанням можна придбати додатковий ширококутний окуляр із постійною кратністю. Завдяки спеціальному адаптеру для поєднання фотокамери Ваша труба перетворюється на потужний високоякісний об'єктив.
Окулярний вузол Hawke Endurance ED розташований під кутом 45º по відношенню до поздовжньої осі труби - це дуже зручно для спостережень у положенні лежачи та з настільних штативів. Корпус повертається навколо осі, встановлюється під будь-яким кутом і фіксується в кільці з роз'ємом для кріплення штатива. З цікавих рішень можна відзначити чіткі фіксовані положення труби при повороті навколо осі в точках 0, 45 і 90. Висувна сонцезахисна бленда захищає об'єктив від сонячних відблисків і від опадів. На захисній бленді знаходиться спеціальна цілік для попереднього наведення труби на ціль. Монтажна база труби адаптована під стандартне кріплення фотоштативу, тому пошук необхідної опори для спостереження - не проблема.
У комплекті з трубою поставляється міцний нейлоновий чохол, що не промокає, з м'якою внутрішньою підкладкою. Даний чохол розроблений спеціально для використання в похідних умовах, що дозволяє захистити трубу від ударів, пилу, бруду, опадів та проводити спостереження, не знімаючи чохла. Для цього передбачені відкидні частини з боку об'єктива та окуляра, верхній доступ до фокусера, бічна блискавка та зручний ремінь на плечі на карабінах.
Порівняно мала вага магнію і твердість у сплавах дозволяє його використовується в різних галузях промисловості з підвищеними вимогами до експлуатаційних характеристик. Корпуси біноклів, виконані з магнієвого сплаву, вважаються на даний момент найнадійнішими і високоякісними і відрізняються високою точністю обробки, що завжди позитивно відбивається не тільки на зовнішньому вигляді приладу, але і як кінцеве складання. Оптика в таких корпусах послужить протягом максимально тривалого часу.
Оптичні характеристики:
Збільшення: 20-60
Діаметр об'єктива, мм: 85
Розмір вихідної зіниці, мм: 4.25-1.42
Фактор сутінків: 41.2-71.4
Світлосила: 18.1-2.02
Мінімальна відстань фокусування, м: 7
Поле зору м/1000 м: 35-17.5
Оптична конструкція: Porro
Лінзи: ED лінзи зі скла з наднизькою дисперсією та повним багатошаровим просвітленням (Fully Multi coated)
Призми: З діелектричним покриттям, що відбиває
Окуляр: Знімний з байонетним кріпленням
Водостійкість: 100% водонепроникний корпус
Захист від запотівання: Завдяки герметичності та заповненню корпусу азотом
Фокусування: Великий фокусер у центральному положенні
Зум: Кільцем на окулярі
Наглазник: Поворотно-висувний
Захисна бленда: Перешкоджає попаданню дощових крапель та сонячних відблисків на об'єктив
Корпус: Магнієвий сплав
Можливість встановлення на стандартний фотоштатив
Комплектація:
Підзорна труба - колір корпусу чорно-зелений
Нейлоновий польовий захисний чохол
Знімний окуляр
Захисні кришки окуляра та об'єктиву
Додаткові захисні кришки для знімного окуляра та труби
Серветка для протирання оптики
Вага: 1692 гр
Виробник: Hawke(Великобританія)
Отзывы покупателей о товаре « Зорова труба Hawke Endurance ED 20-60x85 WP»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)