+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Спальний мішок Bo-Camp Gramark Cool/Warm Gold -8° Red/Grey

(Код: 301423)
Спальний мішок Bo-Camp Gramark Cool/Warm Gold -8° Red/Grey
Є в наявності
5 480 грн | 211$

Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда  Bo-Camp
Двосторонній спальний мішок Bo-Camp Gramark Cool/Warm Gold дозволяє використовувати його як зовнішньою, так і внутрішньою стороною залежно від необхідного в даний момент температурного режиму.
Страна-производитель:  Нідерланди
Сборка:  Китай
Гарантия: 24 місяці



Купить сейчас за один клик
Хотите купить этот товар, но не хотите разбираться с процессом покупки?

+380 -
Характеристики
Сезонність:Зимові спальні мішки
Мінімальна температура комфорту, °C:-8
Вага у грамах:2200

Двосторонній спальний мішок Bo-Camp Gramark Cool/Warm Gold дозволяє використовувати його як зовнішньою, так і внутрішньою стороною залежно від необхідного в даний момент температурного режиму. Достатньо розстібнути спальний мішок і вибрати внутрішню або зовнішню сторону, якщо необхідно зігрітися або трохи знизити внутрішню температуру, коли спекотно.
Лінійка Gold поєднує спальні мішки з якісним двошаровим утеплювачем Polyester Microfiber Siliconized загальною щільністю 400 г/м², який практично не схильний до "злежування" і забезпечує заявлений температурний режим сну навіть у вологих умовах. Внутрішня оболонка спального мішка виконана з натурального сатину -  високоякісної бавовни, що має високу міцність і блиск. Цей гігієнічний та гіпоалергенний матеріал тактильно комфортний для тіла людини, сприяє тому, що шкіра краще дихає під час сну і, як наслідок, у такому спальному мішку сон буде міцнішим і здоровішим. Також ця модель має регулювання температури провітрюванням завдяки незалежному розстібанню нижньої його частини в області ніг. У комплектацію також включений компресійний чохол для зберігання та транспортування.
Характеристики:
Форма мішка: Ковдра
Сезонність: Чотирьохсезонний
Температура комфорту (T Comfort): -2°C
Температура межі комфорту (T Limit): -8°C
Температура екстриму (T Extreme): -16°C
Матеріал зовнішній: Polyester Brushed (синтетичний матеріал, що складається з волокон поліестеру, з м'якою і приємною на дотик структурою Brushed, що утримує між ворсинками повітря, що створює додатковий термоізоляційний прошарок)
Матеріал внутрішній: 100% Satin Cotton (високоякісний натуральний матеріал, що складається з волокон бавовни, переплетених таким чином, щоб створити високу міцність і блиск. Цей гігієнічний, гіпоалергенний матеріал, є тактильно найбільш комфортним для тіла людини)
Наповнювач: Polyester Microfiber Siliconized (Порожнисті волокна синтетичного утеплювача зовні вкриті тонким шаром силікону, що покращую теплоізоляцію навіть у несприятливих вологих умовах, а запобігає«злежуванню» утеплювача з часом)
Блискавка: Ліва, двостороння
Колір: Red/Grey (червоний/сірий)
Особливості:
Технологія Bo-Camp Two Sided дозволила створити один спальний мішок для різних температурних умов. Зовнішня та внутрішня оболонки спального мішка виконані з різних матеріалів, які забезпечують різницю у відчутті тілом однієї і тієї ж температури навколишнього середовища. Безумовно, цей спальний мішок не може використовуватися з однаковим успіхом як літній та як зимовий, проте температурну різницю в 4-5°C він нівелює, що важливо для здорового глибокого сну;
Спальний мішок має блискавку по всьому периметру, завдяки чому в розстібнутому вигляді перетворюється на двоспальну ковдру розмірами 160х200 см;
Додатково утеплений комір зі стяжкою дозволить мінімізувати тепловтрати;
Блискавка оснащена двома двосторонніми замками. Таким чином блискавка зручно розстібається і застібається як зовні, так і зсередини, дозволяючи також відкрити нижню частину спального мішка для провітрювання, або розстібнути його повністю, перетворивши на ковдру;
Внутрішня кишеня на текстильній застібці Velcro, призначена для дрібних речей;
Петлі для підвішування спального мішка для сушки;
Габарити і вага:
Розміри (Довжина х Ширина в плечах х Ширина в ногах): 200x80х80 см
Вага спального мішка: 2200 г
Щільність наповнювача: 400 г/м² (2х200 г/м²)
Розміри в складеному вигляді (розміри упаковки): 42x27х27 см
Вага в упаковці: 2900 г
Комплектація:
Спальний мішок - 1 шт.
Компресійний чохол - 1 шт.
Виробник: Bo-Camp (Нідерланди)
Отзывы покупателей о товаре «Спальний мішок Bo-Camp Gramark Cool/Warm Gold -8° Red/Grey»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)