+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Бінокль Vanguard Vesta 8x42 WP

(Код: 301009)
Бінокль Vanguard Vesta 8x42 WP
Є у шоу румі
7 920 грн | 305$

Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Vanguard
Якщо Ви не з тих у кого бінокль припадає пилом на полиці, якщо бінокль - це частина Вашого хобі, і вірний супутник під час активного проведення часу, - Vanguard Vesta 8x42 WP саме та модель, яка не підведе навіть у найнесприятливіших умовах при щоденному використанні.
Срок поставки:  1 день по Киеву
Страна-производитель:  США
Сборка:  Китай
Гарантия: 120 місяців


Купите вместе и сэкономьте свои деньги:

Купить сейчас за один клик
Хотите купить этот товар, но не хотите разбираться с процессом покупки?

+380 -
Характеристики
Біноклі за призначенням:Біноклі для використання в екстремальних умовах
Біноклі для полювання
Біноклі польові
Збільшення:8
Фактор сутінків:18.33
Діаметр об`єктива:42
Тип збільшення:Постійне
Розмір вихідної зіниці, мм:5.25
Світлосила:27.56
Мінімальна відстань фокусування м:2.1
Фокусування:Центральне
По зору на видаленні 1000 м:108
Комплектація:Захисні кришки для об`єктивів
Захисні кришки для окулярів
Защитные крышки для объективов
Защитные крышки для окуляров
Ремінець
Ремешок
Салфетка для чистки оптики
Серветка для чищення оптики
Сумка для зберігання та транспортування
Сумка для хранения и транспортировки
Тип скла:ВаК-4
Водонепроникність бінокля в метрах:1
Тип призми:Roof
Водозахисність:Корпус заповнений азотом
Вага у грамах:624

Якщо Ви не з тих у кого бінокль припадає пилом на полиці, якщо бінокль - це частина Вашого хобі, і вірний супутник під час активного проведення часу, - Vanguard Vesta 8x42 WP саме та модель, яка не підведе навіть у найнесприятливіших умовах при щоденному використанні. Побіжного погляду цей бінокль досить, щоб оцінити монолітність його конструкції. Vanguard Vesta не перевантажений складними механічними вузлами чи зайвими елементами дизайну. Все максимально просто та надійно.
Стандарти виробництва сучасних якісних біноклів мають на увазі обов'язкове застосування ряду конструктивних рішень і матеріалів, таких як герметичний водонепроникний корпус, заповнений азотом, застосування призм із оптичного скла BAK4 та обов'язкове повне багатошарове просвітлення оптики. Vanguard Vesta 8x42 WP повністю відповідає цим стандартам.
Особливо варто відзначити неймовірно малу межу фокусування, що становить всього 2.1 метра, чим не можуть похвалитися подібні біноклі в цій ціновій категорії. Можливість сфокусуватися на такій малій відстані надає чудові можливості для макроспостережень.
Fully Multi CoatedMultiGuard® Coatings. При проходженні світла через кожну оптичну поверхню лінзи без покриття відбивається 4% світлового потоку. Багатошарове покриття, що просвітлює, підвищує світлопропускну здатність до 99,5%. Як результат, чотиришарове покриття, що просвітлює MultiGuard® Coatings, нанесене на кожну оптичну поверхню, забезпечує високий рівень світлопропускання оптичної системи і неперевершену натуральну кольоропередачу.
SK15BAK4 Prism. Значні втрати світла відбуваються в обертовій призмінній системі, незалежно від її конструкції. Застосування оптичного скла BAK4 (баритовий крон) з більш високим показником заломлення дозволяє мінімізувати втрати світла і значною мірою уникнути віньєтування (урізання світлового пучка по краях лінз окуляра).
waterproof & fogproofWaterproof & fogproof. Цей бінокль має водозахист за класом IPX7 та захист від утворення внутрішнього конденсату. Корпус герметизований каучуковим ущільнювальним O-кільцем, що дозволяє біноклю перебувати до 30 хвилин під водою на глибині 1 метр, не пропускаючи вологу всередину. З внутрішніх порожнин корпусу повітря та пари води витіснені азотом N2, який не утворює конденсату на внутрішніх поверхнях оптики при різкому перепаді температур.
Outstanding Near FocusOutstanding near focus. Більшість користувачів застосовують біноклі лише спостереження за віддаленими об'єктами. Але не всі знають, що найкращі зразки біноклів надають значні можливості для макроспостережень. Мінімальна дистанція фокусування (межа фокусування) даної моделі складає всього 2.1 метра, що дозволяє розглядати квіти та комах у їх реальному середовищі. Біноклі з межею фокусування менше 2.5 метрів відносяться до найкращих зразків оптичних приладів за даною характеристикою.
3 stage eyecups2 Stage Eyecups. Правильно сконструйовані оправи окулярів не тільки підвищують комфорт при тривалих спостереженнях, але в першу чергу дозволяють з однаковою зручністю використовувати бінокль користувачам з різною анатомічною будовою очей, а також користувачам в окулярах. У цьому біноклі використовуються висувні оправи окулярів типу Twist-Up, що мають 2 рівні фіксації.
Tripod MountableTripod mountable. Незважаючи на те, що в більшості випадків спостереження проводяться з біноклем у руках, бувають ситуації, коли установка на штатив просто необхідна. Великі збільшення, тривалі спостереження або зйомка на смартфоні за допомогою бінокля вимагають стабільного положення бінокля. Дана модель має різьблення для кріплення штативного адаптера, розташовану під ковпачком у шарнірі.
Оптичні характеристики:
Збільшення: 8
Діаметр об'єктива, мм: 42
Фактор сутінків: 18.33
Розмір вихідної зіниці, мм: 5.25
Світлосила: 27.56
Мінімальна відстань фокусування, м: 2.1
Поле зору видалення 1000м: 108
Оптична конструкція: Roof
Лінзи: Ахроматичні з багатошаровим просвітленням MultiGuard® Coatings (Fully Multi coated)
Призми: BAK4
Водостійкість: 100% водонепроникний корпус
Захист від запотівання: Завдяки герметичності та заповненню корпусу азотом
Фокусування: Центральне
Корпус: Полікарбонат із профільованим протиковзким гумовим покриттям
Поворотно-висувні оправи окулярів типу Twist-Up з думкою проміжними фіксованими положеннями
Можливість кріплення штативного адаптера
Комплектація:
Бінокль: Колір корпусу - чорний
Захисні кришки окулярів та об'єктивів
Широкий наший ремінь
М'який кейс для зберігання та транспортування
Серветка для протирання оптики
Вага: 624 гр
Виробник: Vanguard Inc
Отзывы покупателей о товаре «Бінокль Vanguard Vesta 8x42 WP»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)