+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Телескоп Bresser Messier 10` Dobson

(Код: 926267)
Телескоп Bresser Messier 10` Dobson
Є в наявності
42 900 грн | 1 650$

Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Bresser
Телескоп Bresser Messier 10" Dobson належить до класу оптики Diffraction limited optics з числом Штреля > 0.8, що свідчить про те, що цей телескоп практично позбавлений аберацій.
Срок поставки:  1 день по Киеву
Страна-производитель:  Німеччина
Сборка:  Китай
Гарантия: 24 місяці


Купите вместе и сэкономьте свои деньги:

Купить сейчас за один клик
Хотите купить этот товар, но не хотите разбираться с процессом покупки?

+380 -
Характеристики
Оптична система:Рефлектор
Діаметр об`єктива , мм:254
Фокусна відстань, мм:1270
Збільшення, виходячи з комплектації:51
Зображення:Перевернутое
МонтуванняДобсона
Комплектация:Окуляр: 25

Телескоп Bresser Messier 10" Dobson належить до класу оптики Diffraction limited optics з числом Штреля > 0.8, що свідчить про те, що цей телескоп практично позбавлений аберацій. Монтування Добсона забезпечує кращу стійкість для великих труб і дає змогу за помірну вартість отримати дійсно висококласний світлосильний прилад для спостережень усіх типів об'єктів Діп Скай. Тепер телескопи лінійки Bresser Messier обладнані новим 2,5" фокусером Hexafoc, що позитивно позначається і на якості зображення, і на плавності фокусування.
Флагманська лінійка телескопів Messier від німецького виробника Bresser вирізняється високою якістю збирання, точністю припасування оптичних елементів і використанням тільки високоякісних матеріалів. Тут немає компромісів якості та ціни. Всі вузли, деталі, а також дзеркала телескопа виготовлені з прецизійною точністю, що надає найкращі оптичні та експлуатаційні характеристики у своєму класі. Телескопи Bresser Messier гідно оцінені досвідченими прихильниками астрономії.
Телескоп Bresser Messier 10" Dobson — ідеальний рефлектор Ньютона для візуальних спостережень об'єктів Deep Sky. Десятидюймове головне дзеркало та стабільна альт-азоматальна монтувалка Добсона забезпечать чудове передавання зображень далеких зоряних скупчень, туманностей, комет, галактик та інших об'єктів нічного неба. Завдяки простоті керування на монтуванні Добсона, цей телескоп може бути використаний як спостерігачами-початківцями, так і «просунутими» користувачами.
Варто визнати, що найбільш часто використовуваний вузол у телескопі — це фокусер і важливість надійності цього вузла переоцінити складно. Однією з останніх доробок компанії, впроваджених у цьому телескопі, є новий фокусер Hexafoc з внутрішнім діаметром 2.5". Завдяки такому рішенню вдалося уникнути можливого він'єтування (обрізання) зображення під час роботи з широкопольними дводюймовими окулярами. Крім того, увага була приділена покращенню плавності ходу та стабільності самої системи фокусування.
Головне дзеркало труби телескопа Bresser Messier 10" Dobson має параболічну форму та виготовлене з боросилікатного скла H-PZ33, яке характеризується низьким коефіцієнтом температурного розширення, високою механічною твердістю, і чудовою хімічною стабільністю, завдяки чому цей телескоп належить до класу оптики Diffraction limited optics. Число Штреля  > 0.8 говорить про те, що телескоп практично позбавлений аберацій.
Легка альт-азимутальна монтувалка з ламінованого ДСП обладнана сталевими роликовими підшипниками з азимутальної орієнтації та тефлоновими за висотною орієнтації. Монтувалка має сталеву фурнітуру, завдяки чому легко збирається/розбирається і має тривалий термін експлуатації. Труба телескопа фіксується на монтуванні за допомогою кріпильних кілець, завдяки чому може бути легко знята та переставлена на іншу, наприклад, екваторіальну монтувалку для зручності астрознімання.
Оптичні характеристики:
Діаметр об'єктива, мм: 254
Фокусна відстань, мм: 1270
Збільшення: 51
Максимальне корисне збільшення: 508
Светосила: 1:5
Роздільна здатність: 0.55 секунди
Проникальна здатність: 14.1 зоряних величин
Оптична конструкція: Рефлектор Ньютона
Посадковий діаметр для окулярів: 1.25", 2"
Тип монтування: Альт-азоматальне (монтування Добсона)
Фокусер: Hexafoc з внутрішнім діаметром 2.5"
Видошукач: Оптичний 6x30
Первинне дзеркало: Параболічне з оптичного скла H-PZ33, що має низький коефіцієнт температурного розширення
Керування: Ручне
Комплектація:
Оптичоса труба
Штатив із поличкою для аксесуарів
Окуляр: 25 (1.25")
Шукач: 6х30
Адаптер для окулярів із 2" на 1.25" з різзю для T-кільця
Кріпильні кільця
Гарантійний талон
Вага: 27.9
Виробник: Bresser (Німеччина)
Отзывы покупателей о товаре «Телескоп Bresser Messier 10` Dobson»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)