+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Телескоп Bresser Nano NT-114/500 AZ з сонячним фільтром і адаптером для смартфона

(Код: 925518 )
Телескоп Bresser Nano NT-114/500 AZ з сонячним фільтром і адаптером для смартфона
Є в наявності
10 920 грн | 420$

Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Bresser
Телескоп Bresser Nano NT-114/500 AZ із сонячним фільтром та адаптером для смартфона (4514500) - це ідеальний зеркальний телескоп системи Ньютона з коротким фокусним відстанню.
Срок поставки:  1 день по Киеву
Страна-производитель:  Німеччина
Сборка:  Китай
Гарантия: 24 місяці


Купите вместе и сэкономьте свои деньги:

Купить сейчас за один клик
Хотите купить этот товар, но не хотите разбираться с процессом покупки?

+380 -
Характеристики
Оптична система:Рефлектор
Діаметр об`єктива , мм:114
Фокусна відстань, мм:500
Збільшення, виходячи з комплектації:20
Зображення:Перевернуте
МонтуванняАзімутальна Az2
Комплектация:Адаптер для камери смартфона (планшета)
Окуляр: 26
Сонячний фільтр

Телескоп Bresser Nano NT-114/500 AZ із сонячним фільтром та адаптером для смартфона (4514500) - це ідеальний зеркальний телескоп системи Ньютона з коротким фокусним відстанню. Просунутий користувач, який розуміє, що велика світлосила в більшості випадків важливіша за максимальне збільшення, гідно оцінити цю модель. Телескоп збирає достатньо світла для спостереження найвіддаленіших об'єктів Сонячної системи. Модель відмінно підходить для спостереження протяжних об'єктів, таких як зоряні скупчення, галактика Чумацький шлях, а також серфінгу з зоряного неба. Телескоп поставляється практично зібраним і з необхідним набором аксесуарів для негайного старту спостережень. Нове азимутальне монтування Nano AZ зручне для роботи з легкими трубами середньої апертури. Телескоп дуже стійкий, оскільки поставляється в комплекті зі сталевим монтуванням.
Флагманська лінійка телескопів Messier від німецького виробника Bresser відрізняється високою якістю складання, точністю припасування оптичних елементів та використанням тільки високоякісних матеріалів. Тут немає компромісів якості та ціни. Усі вузли, деталі, а також зеркала телескопа виконані з прецизійною точністю, що надає найкращі оптичні та експлуатаційні характеристики у своєму класі. Телескопи Bresser Messier гідно оцінені досвідченими аматорами астрономії.
* Додатково можлива комплектація телескопа Full HD камерою для передачі зображення на персональний комп'ютер
Об'єктив телескопа Bresser Messier NT-114/500 Nano AZ є короткофокусним рефлектором із відносним відтвором 1/4.4, завдяки чому значно збільшені світлосильні характеристики. Варто зазначити, що телескоп має досить велике вторинне зеркало, діаметром 40 мм, що позитивно позначається на якості зображення. Точковий видошукач дозволить швидко зробити попереднє наведення телескопа на цікавий об'єкт.
Телескоп встановлений на новому стійкому і легкому однопір'яному монтуванні Nano AZ, що позитивно позначається і на простоті управління, і на вартості телескопа.
Висока якість передачі зображень гарантується не тільки дуже стійкою сталевою триножкою, яка нівелює дрібні вібрації, а й чудовою якістю виконання зеркал. Всі елементи оптичних конструкцій телескопів Bresser Messier виготовляються зі спеціального стекла, на яке наноситься високоякісне покриття. Саме це дозволяє отримувати світлі та чіткі зображення об'єктів, що спостерігаються, з правильною кольоропередачею, як при візуальних спостереженнях, так і при астрофотографії.
Телескоп може успішно використовуватись для астрофотографії, для чого в комплекті поставляється і T2-кільце для приєднання SLR-камери та адаптер для камери смартфона (планшета). T2-кільце накручується замість утримувача окуляра, а адаптер для смартфона кріпиться на вибраному окулярі і дозволяє проводити фото та відеозйомку основною або передньою камерою гаджета. Гладка тильна сторона смартфона надійно кріпиться за допомогою безлічі присосок адаптера (у разі рифленої тильної поверхні смартфона рекомендується використовувати передню камеру). Набір аксесуарів полегшити спостереження та зробити їх більш цікавими та докладними. У комплектацію, крім адаптера для камери смартфона (планшета), входять два очки, поворотна карта звездного неба та програмне забезпечення.
Отичні характеристики:
Діаметр об'єктива, мм: 114
Фокусна відстань, мм: 500
Збільшення: 20
Максимальне корисне збільшення: 228х
Посадковий діаметр окуляра, мм: 1.25
Роздільна здатність: 1.23 секунди
Проникність: 12.4 зоряних величин
Оптична конструкція: Рефлектор Ньютона
Тип монтування: Азімутальна Nano AZ
Комплектація:
Труба: Алюміній (зовнішнє оздоблення: карбонове волокно)
Тренога: Алюмінієва з предметним столиком для аксесуарів
Монтування: Азімутальна AZ-1
Окуляр: SPL 26мм (1.25")
Видошукач: Точковий LED
Кільце T2 (M42x0.75mm) – адаптер для приєднання SLR-камери
Програмне забезпечення для ПК Stellarium
Рухлива карта зоряного неба
Адаптер для камери смартфона (планшета)
Сонцезахисний фільтр об'єктива
Габарити:
Вага: 5.9 кг
Виробник: Bresser(Німеччина)
Отзывы покупателей о товаре «Телескоп Bresser Nano NT-114/500 AZ з сонячним фільтром і адаптером для смартфона »

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)