+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Телескоп Bresser Polaris Solar 102/460 EQ3 (Carbon)

(Код: 927064)
Телескоп Bresser Polaris Solar 102/460 EQ3 (Carbon)
Є в наявності
19 899 грн | 766$

Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Bresser
Відмінною особливістю даної моделі є наявність у базовій комплектації сонячного фільтра, завдяки чому телескоп тепер може бути використаний для денних спостережень сонячної активності.
Срок поставки:  1 день по Киеву
Страна-производитель:  Німеччина
Сборка:  Китай
Гарантия: 24 місяці


Купите вместе и сэкономьте свои деньги:

Купить сейчас за один клик
Хотите купить этот товар, но не хотите разбираться с процессом покупки?

+380 -
Характеристики
Оптична система:Рефрактор
Діаметр об`єктива , мм:102
Фокусна відстань, мм:460
Збільшення, виходячи з комплектації:23
345
46
Зображення:Пряме дзеркальне
МонтуванняЕкваторіальна EQ3
Комплектация:Лінза барлоу 2х
Окуляр: 10
Окуляр: 20
Солнечный фильтр

Відмінною особливістю даної моделі є наявність у базовій комплектації сонячного фільтра, завдяки чому телескоп тепер може бути використаний для денних спостережень сонячної активності. Телескоп Bresser Polaris Solar 102/460 EQ3 (carbon) - це короткофокусний рефрактор, що забезпечує приголомшливу світлосилу. Телескоп досить компактний і легкий для рефрактора з подібним діаметром об'єктива, він може бути легко поміщений в туристичний рюкзак і переміщатися разом з Вами в пошуках ідеального місця для спостережень. Крім того, комплектація дозволяє зняти спостереження на камеру смартфона, для чого в комплекті з телескопом поставляється спеціальний адаптер.
Дана модель цікава тим, що за прийнятною ціною тепер доступні планетарні спостереження та спостереження сонячної активності за допомогою одного телескопа. Об'єктив телескопа Bresser Polaris Solar 102/460 EQ3 (carbon) є ахроматом з відносним отвором 1/4.5, завдяки чому цей телескоп характеризується дійсно високою світлосилою для спостереження віддалених об'єктів космосу, що є перевагою для астрофото. Лінза об'єктива має покращене багатошарове покриття, що просвітлює зеленого кольору, що сприяє підвищенню яскравості і контрастності зображення. Об'єктив має бленду для захисту від бічних засвіток і випадання роси.
У комплектації поставляється спеціальний сонячний фільтр, що захищає очі від проникнення ультрафіолетового, інфрачервоного та видимого надяскравого сонячного випромінювання, пропускаючи лише кількість видимих світлових хвиль, якого достатньо для формування якісного зображення Сонця. Фільтр тестований незалежною організацією забезпечення якості продукції та має європейський сертифікат відповідності CE.
Труба телескопа виконана в сучасному стилі з алюмінію із зовнішнім оздобленням карбоновим волокном, яке покликане з одного боку зробити конструкцію максимально легкою, а з іншого боку максимально стійкою до ударів. Для жорсткого кріплення об'єктиву та фокусера труба скріплена металевими ободами.
Телескоп оснащений фокусером із посадковим діаметром під окуляри 2” (для використання окулярів стандарту 1,25” у комплекті є перехідник). Це дозволяє використовувати ширококутні окуляри, щоб отримати велике поле зору при спостереженнях протяжних об'єктів та зоряних полів. Два окуляри у поєднанні з лінзою Барлоу дають широку варіативність збільшень. Телескоп оснащений точковим шукачем Red Dot. Для більшої зручності спостережень (особливо ландшафтних) до комплекту входить діагональне дзеркало.
Телескоп встановлений на жорсткому монтуванні EQ-3 – екваторіального, німецького типу. Монтування оснащене механізмами тонких рухів по обох осях. Завдяки використанню черв'ячних передач у механізмах тонких рухів можлива моторизація монтування (і встановлення системи автонаведення). Координатні кола дозволяють наводити телескоп на об'єкти з використанням системи екваторіальних координат.
У комплектацію входить адаптер для смартфона (планшета). Адаптер кріпиться на вибраному окулярі і дозволяє проводити фото та відеозйомку головною або передньою камерою гаджета. Гладка тильна сторона смартфона надійно кріпиться за допомогою безлічі присосок адаптера (у разі рифленої тильної поверхні смартфона рекомендується використовувати передню камеру).
Оптичні характеристики:
Діаметр об'єктива, мм: 102
Фокусна відстань, мм: 460
Збільшення: 23-345
Максимальне корисне збільшення: 204х
Оптична система: Рефрактор ахромат
Монтування телескопа: Екваторіальне EQ-3
Видошукач: Red Dot
Кріплення: Ластівчин хвіст
Комплектація:
Труба: Композитна зі скловолокна
Тренога: Алюмінієва з предметним столиком для аксесуарів
Монтування: Німецьке екваторіальне монтування EQ-3 з противагою
Окуляри: Kellner 20 (1.25")
Окуляри: Kellner 10 (1.25")
Лінза Барлоу: 3х
Видошукач: Red Dot
Адаптер для окулярів з 2" на 1.25"
Діагональне дзеркало
Сонячний фільтр
Адаптер для камери смартфона (планшета)
Програмне забезпечення для ПК Stellarium
Вага: 8.1 кг
Виробник: Bresser(Німеччина)
Отзывы покупателей о товаре «Телескоп Bresser Polaris Solar 102/460 EQ3 (Carbon)»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)