+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Бінокль Kowa Prominar XD 8.5x44

(Код: 914780)
Бінокль Kowa Prominar XD 8.5x44
Наявність уточнюйте
Уведомить о наличии
К сожалению, этот товар временно отсутствует


Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Kowa
Біноклі преміум класу Kowa Prominar XD виробляються в Японії з використанням найвищих стандартів. У їх конструкції використовуються компоненти та оптика вищої якості.
Срок поставки:  1 день по Киеву
Страна-производитель:  Японія
Сборка:  Японія
Гарантия: 120 місяців


Характеристики
Біноклі за призначенням:Біноклі для використання в екстремальних умовах
Біноклі для полювання
Біноклі для спостереження у сутінках
Біноклі польові
Збільшення:8.5
Фактор сутінків:19.33
Діаметр об`єктива:44
Тип збільшення:Постійне
Розмір вихідної зіниці, мм:5.5
Світлосила:30.25
Мінімальна відстань фокусування м:1.7
Фокусування:Центральне
По зору на видаленні 1000 м:122
Комплектація:Захисні кришки для об`єктивів
Захисні кришки для окулярів
Ремінець
Сумка для зберігання та транспортування
Тип скла:ED
ВаК-4
Водонепроникність бінокля в метрах:1
Тип призми:Roof
Водозахисність:Корпус заповнений азотом
Країна виробництва:Японія
Вага у грамах:940

Біноклі преміум класу Kowa Prominar XD виробляються в Японії з використанням найвищих стандартів. У їх конструкції використовуються компоненти та оптика вищої якості. Бінокль Бінокль Kowa Prominar XD 8.5x44 оснащений великими 44мм лінзами, виготовленими з XD-скла з наднизькою дисперсією, має широке поле зору, і малою величиною мінімальної відстані фокусування - 1.7м. Призми з фазовою корекцією і покриттям C3 і лінзи з повним багатошаровим просвітленням забезпечують чітке, різке зображення з відмінною деталізацією. Легкий ергономічний корпус бінокля Kowa Prominar XD 8.5x44 виготовлений з магнієвого сплаву, оснащений захисним гумовим покриттям, водонепроникним та заповненим сухим азотом, що запобігає запотіванню оптики при різких змінах температури.
Prominar XD (Extra Low Dispersion) – спеціальний сорт оптичного скла з низькою дисперсією, розроблений компанією Kowa для об'єктивів біноклів та підзорних труб. Коефіцієнт заломлення низькодисперсного скла мало залежить від частоти світла (від спектра). Усі світлові хвилі заломлюються на однакову величину кута. Застосування цих стекол у конструкції об'єктивів дозволяє практично позбутися такої неприємної аберації, як хроматизм. Вартість такого скла дуже висока, через що тільки виробники високотехнологічної оптики застосовують його у своїх продуктах преміум-класу. Kowa небезпідставно стверджує про перевагу Prominar XD над іншими різновидами низькодисперсного скла, що неодноразово підтверджено тестами та думкою експертів.
Фірмове покриття призм Kowa C3 - У біноклях Kowa виконаних за схемою Roof використовуються призми Schmidt-Pechan, виготовлені з спеціальних марок оптичного скла з винятковими характеристиками (BaK-4 і SK-15). Оскільки одна із поверхонь призми Pechan не дає повного відображення, Kowa
розробила покриття з високою здатністю, що відображає - "KowaC³". Це дозволило отримати коефіцієнт відбиття вище, ніж в інших покриттів, у яких використовуються срібло або алюміній. Таким чином покриття KowaC³ має коефіцієнт відображення від 99% і більше у всій видимій області спектру (від 400 до 700 нм).
Наступним кроком у виробництві бінокулярних призм Roof стало застосування спеціального сорту оптичного скла SK15 із високим коефіцієнтом заломлення. Виробляє його лідер з виробництва оптичного скла в Японії, компанія SUMITA. Виготовлення комбінованих призм Roof зі стекол SK15 і BAK4 дозволяє практично позбутися паразитних внутрішніх перевідбиття певною мірою впливають на якість зображення. Свої біноклі комплектують такими призмами лише два виробника оптики, один із яких Kowa
Phase Coating - спеціальне фазорегулююче покриття, яке наноситься на одну з поверхонь призменной обертової системи у вигляді найтонших шарів. Вартість такого покриття дуже висока, а процес нанесення вимагає прецизійної точності, тому таке технологічне ускладнення можуть дозволити собі лише відомі виробники оптики. Фазова корекція необхідна виключно для оптичної системи Roof, оскільки, проходячи через таку призму, світловий потік розкладається на два паралельні пучки світлових хвиль, виникає позафазове зміщення на половину довжини світлової хвилі, що призводить до зменшення дозволу зображення, а також зниження контрастності. Phase Coating коригує це усунення. Як результат - зображення максимально чітке та контрастне. Сьогодні без фазокоректуючого покриття практично немислима конструкція сучасного високоякісного оптичного приладу призмової системи Roof.
розробила покриття з найвищою
Оптичні характеристики:
Збільшення: 8.5
Діаметр об'єктива, мм: 44
Фактор сутінків: 19.33
Розмір вихідної зіниці, мм: 5.5
Світлосила: 30.25
Мінімальна дистанція фокусування: 1.7
Поле зору видалення 1000м: 122
Оптична конструкція: Roof
Лінзи: XD лінзи зі скла з наднизькою дисперсією та повним багатошаровим просвітленням (Fully Multi coated)
BaK4+SHR15 з відбиваючим покриттям C³
Водостійкість: 100% водонепроникний корпус
Захист від запотівання: Завдяки герметичності та заповненню корпусу азотом
Фокусування: Центральним колесом та кільцем на окулярі
Корпус: Магнієвий сплав із протиковзким гумовим покриттям
Поворотно-висувні наглазники з кількома фіксованими положеннями
Можливість кріплення штативу
Комплектація:
Бінокль
Захисні кришки окулярів та об'єктиву
Широкий наший ремінь
М'який нейлоновий кейс для транспортування
Серветка для чищення лінз
Вага: 940 гр
Виробник: Kowa(Japan)
Рекомендуем посмотреть
Отзывы покупателей о товаре «Бінокль Kowa Prominar XD 8.5x44»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)