+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Адаптер для смартфонів Carson HookUpz™

(Код: 22700)
Адаптер для смартфонів Carson HookUpz™
Є в наявності
1 990 грн | 77$

Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Carson
Запатентований IB-700 бінокулярний адаптер для смартфона HookUpz™ дозволяє легко підключити смартфон до повнорозмірного (від 32 до 50 мм) біноклю.
Страна-производитель:  США
Сборка:  Китай
Гарантия: 36 місяців



Купить сейчас за один клик
Хотите купить этот товар, но не хотите разбираться с процессом покупки?

+380 -
Характеристики
Фотоадаптери:До біноклів
До підзорних труб

Запатентований IB-700 бінокулярний адаптер для смартфона HookUpz™ дозволяє легко підключити смартфон до повнорозмірного (від 32 до 50 мм) біноклю.
Він поставляється із двома змінними гумовими кільцями, які дозволяють адаптеру пристосовуватися до повнорозмірного бінокля із зовнішнім діаметром корпусу окуляра від 40 до 44 мм.
Як тільки ви визначили, яке кільце найкраще працює, щільно притисніть до окуляра. Адаптер можна регулювати всім популярних смартфонів на ринку; включаючи Apple, Samsung, HTC, LG і багато іншого! У більшості випадків немає потреби знімати чохол з вашого телефону. Купили новий телефон? Немає проблем. Універсальне припасування гарантує, що вам не потрібно купувати новий адаптер щоразу, коли ви отримуєте новий телефон. Установка проста, жодних складних деталей чи частин. Ультра-сильна рукоятка забезпечує безпеку вашого смартфона. Тепер ви можете знімати фотографії або відео прямо через бінокль та легко надсилати контент повідомлення, електронну пошту або ділитися ними у соціальних мережах. Підключіть свій бінокль для полювання, спостереження за птахами, спостереження за природою, спортивних заходів або нагляду правоохоронних органів. Обов'язково зафіксувати все, що може запропонувати життя, за допомогою бінокулярного адаптера для смартфона Carson HookUpz™.
Виробник: Сarson optical(США)
Отзывы покупателей о товаре «Адаптер для смартфонів Carson HookUpz™»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)