+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Ліхтар Inova T2 (243 Lm)

(Код: 913607)
Ліхтар Inova T2 (243 Lm)
Наявність уточнюйте
858 грн | 33$

Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Inova
Ліхтарі серії Т компанії Inova створені для використання в різних, у тому числі екстремальних умовах експлуатації, виготовляються з дотриманням високих технічних і технологічних стандартів.
Страна-производитель:  США
Сборка:  Китай
Гарантия: 36 місяців



Купить сейчас за один клик
Хотите купить этот товар, но не хотите разбираться с процессом покупки?

+380 -
Характеристики
Дальність ефективного освітлення:145
Максимальна тривалість роботи у хвилинах:2040
По призначенню:Ліхтарі тактичні
Мінімальна тривалість робіт за хвилини:205
Мінімальний світловий потік у люменах:22
Максимальний світловий потік у люменах:243
Водостійкість у метрах:1
Вага у грамах:117

Ліхтарі серії Т компанії Inova створені для використання в різних, у тому числі екстремальних умовах експлуатації, виготовляються з дотриманням високих технічних і технологічних стандартів. Корпуси для всіх ліхтарів серії Т виконані з цільної болванки авіаційного алюмінію з анодованим чорним покриттям 3-го типу та протислизькою насічкою. Всі ліхтарі цієї серії комплектуються батареями, світлодіодами, що зберігають високу яскравість протягом усього часу роботи, є водонепроникними та ударостійкими.
Потужний енергозберігаючий світлодіод має ресурс до 35 000 годин
Mineral Glass - в оптичній системі застосовується мінеральне скло, що надійно захищає лінзу від подряпин та хімічного впливу.
AR coating - на зовнішню та внутрішню поверхню скла нанесено покриття антивідблиску (просвітлююче) покриття. Таким чином, світло проходить через оптичне скло без втрат на перевідображення. Це покриття дозволяє максимально ефективно використати весь світловий потік.
Для повної герметичності оптичної системи від проникнення вологи та пилу у ліхтарі застосовується тефлонова ізоляція Teflon®
Запатентований алюмінієвий відбивач забезпечує підтримку оптимального температурного режиму при тривалій безперервній роботі ліхтаря та покращену проекцію світлового променя.
Електронне керування забезпечує тривалий час світіння з постійною яскравістю, що не змінюється, протягом всього ресурсу батарей, незалежно від розряду батареї.
Корпус виготовлений відповідно до вимог, що пред'являються до військової та аерокосмічної продукції з авіаційного алюмінію з анодованим чорним покриттям Type III. На сьогоднішній день цей тип анодування є передовим при виготовленні корпусів ліхтарів. Анодований шар понад 25 мкм забезпечує підвищену корозійну та зносостійкість, а також відмінні діелектричні властивості.
На корпус ліхтаря нанесена агресивна протиковзка насічка для надійного утримання ліхтаря в руці
Управління ліхтарем відбувається за допомогою кнопки розташованої в хвостовій частині ліхтаря і дозволяє швидко вибрати один з 5 необхідних режимів - Максимальна яскравість, Мінімальна яскравість, Стробоскопічний режим, режим Постійного увімкнення та режим Короткочасного увімкнення
Рівень водозахисту IPX4 дозволяє використовувати ліхтар у будь-яких погодних умовах – дощ, сніг, мороз.
Удароміцна конструкція головної частини надійно захищає оптичну систему під час падіння з висоти 1 метр на бетонну поверхню.
Кожен ліхтар має вигравіруваний лазером індивідуальний серійний номер
Конструкція ліхтаря розроблена однією з найавторитетніших американських компаній у галузі світлотехніки Emissive Energy Corp, USA
Режими/тривалість роботи:
Максимальний 243 Лм: 205 хв
Мінімальний 22 Лм: 2040 хв
Характеристики:
Максимальний світловий потік: 243 люмени.
Колір світіння: Білий
Дальність ефективного освітлення: 145 м
Режими роботи: Максимальний 100%>мінімальний 10%>стробоскоп
Джерело живлення: CR123Ax2 (постачається в комплекті). Використання літієвих елементів живлення дозволяє застосовувати ліхтар у широкому діапазоні температур від -40 до +60 С та збільшити ресурс роботи від одного комплекту живлення. Важливим фактором при виборі ліхтаря є тривалий термін служби літієвого елемента живлення у стані "очікування" до 10 років через невеликий струм саморозряду. Виробник рекомендує використовувати тільки якісні фірмові елементи живлення, наприклад Panasonic, Inova, Duracell, Energizer, Varta
Габарити та вага:
Габарити: 139x28х22 мм
Вага: 117 г
Виробник: Inova(США)

 

Отзывы покупателей о товаре «Ліхтар Inova T2 (243 Lm)»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)