+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Фотоаппарат Ricoh WG-6 Orange

Фотоаппарат Ricoh WG-6 Orange
Є у шоу румі
20 214 грн | 778$

Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Ricoh Company, Ltd.
Всепогодна цифрова компактна камера Ricoh WG-6розроблена для водонепроникності на глибині до 20 метрів, ударостійкості проти падіння з висоти 2,1 метра та морозостійкості до -10°C.
Страна-производитель:  Японія
Сборка:  Індонезія
Гарантия: 24 місяці



Купить сейчас за один клик
Хотите купить этот товар, но не хотите разбираться с процессом покупки?

+380 -

 

Всепогодна цифрова компактна камера Ricoh WG-6розроблена для водонепроникності на глибині до 20 метрів, ударостійкості проти падіння з висоти 2,1 метра та морозостійкості до -10°C.
Обладнана ультрасучасним датчиком зображення CMOS із заднім підсвічуванням з приблизно 20 ефективними мегапікселями та високопродуктивним механізмом обробки зображень, вона забезпечує фотознімки та відеокліпи з роздільною здатністю 4K із надвисокою роздільною здатністю.
RicohWG-6містить такі зручні функції для роботи на природі, як модуль GPS для запису даних про місцезнаходження та дані журналу подорожей на зроблені зображення, а також електронний компас для покращення роботи в польових умовах. Розташоване навколо об’єктива багатофункціональне кільцеве освітлення з шістьма лампочками забезпечує яскраве рівномірне освітлення об’єкта.
Основні характеристики:
Матриця CMOS з роздільною здатністю 20 Мпікс
5-кратне оптичне збільшення, діафрагма f / 3,5-5,5
Цифрова стабілізація зображення, діапазон ISO 125-6400
Запис відео 4K до 30 кадрів в секунду
Вбудований спалах
3-дюймовий РК-екран, зчитувач карток SD
Стійкий до погодних умов
Зручна робота навіть з рукавичками
Основні характеристики
Роздільна здатність 4K
Запис у якості 4K
Камера Ricoh WG-6 дозволяє записувати відео у якості 4K (3840 × 2160px). На додаток до стандартного режиму зменшення вібрацій Movie SR для відео у форматі HD
i Full HD оснащений новим режимом Movie SR +, який забезпечує стабілізацію зображення майже настільки ж ефективну, як і при записі на карданному підвісі.
Крім того, для покращення якості записаних зображень пристрій WG-6 використовує шість світлодіодів, розташованих навколо об'єктива. Їх яскравість можна регулювати, щоб висвітлити весь об'єкт, або лише обрану для додавання глибини в макрорежимі.
Запис у якості 4K
міцність
Опір на найвищому рівні
Камера Ricoh WG-6 є надійним супутником навіть для самих екстремальних пригод завдяки своєму міцному, добре контурному корпусу, сумісному з рукавичками, функціям захисту від води, ударів, пилу та розчавлювання та корпусу з кутовими фасками.
Налаштування яскравості монітора, які можна легко відрегулювати до зовнішніх умов освітлення, означають, що камеру можна використовувати без дискомфорту в будь-яких погодних умовах. Камера оснащена високоточною системою GPS, яка дозволяє записувати маршрут або зберігати дані про місцезнаходження.
Опір на найвищому рівні
GPS
GPS та електронний компас
Використовуйте функцію GPS, щоб зберегти ваше поточне місце розташування під час фотографування. Окрім стандартної функції GPS, камера Ricoh WG-6 також підтримує ГЛОНАСС та японську супутникову систему Quasi-Zenith. Крім того, супутникова система збільшення (SBAS) використовується для ще більш точного позиціонування з нижчою межею помилок.
Дані, записані на фото, можна використовувати для відображення місця на карті або маршруту поїздки на комп’ютері. Дані про місцезнаходження, заголовок, наданий електронним компасом, або час (UTC) також можна надрукувати на фотографіях у нижньому правому куті.
Виробник: Ricoh Company, Ltd.(Японія)
 
Отзывы покупателей о товаре «Фотоаппарат Ricoh WG-6 Orange»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)