+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Телескоп Bresser Messier AR-152L/1200 EXOS-2 StarTracker GoTo

(Код: 921665)
Телескоп Bresser Messier AR-152L/1200 EXOS-2 StarTracker GoTo
Наявність уточнюйте
Уведомить о наличии
К сожалению, этот товар временно отсутствует


Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Bresser
Срок поставки:  1 день по Киеву
Страна-производитель:  Німеччина
Сборка:  Китай
Гарантия: 24 місяці


Характеристики
Оптична система:Рефрактор
Діаметр об`єктива , мм:152
Збільшення, виходячи з комплектації:46
Зображення:Пряме дзеркальне
МонтуванняGoTo
Комплектация:Окуляр: 26

Телескоп Bresser Messier AR-152L/1200 EXOS-2 GoTo - великоапертурний рефрактор з високою якістю оптики, який можна порекомендувати як підготовленим спостерігачам, так і астрономам-початківцям, оскільки комп'ютерна система наведення, якій оснащений цей телескоп, бере на себе пошук об'єкта і не вимагає спеціальних знань чи досвіду. Телескоп особливо буде добрий для планетарних спостережень з великим збільшенням. Разом з тим, це рефрактор відмінно себе покаже і при спостереженні об'єктів Діп Скай.
Флагманська лінійка телескопів Messier від німецького виробника Bresser відрізняється високою якістю складання, точністю припасування оптичних елементів та використанням тільки високоякісних матеріалів. Тут немає компромісів якості та ціни. Всі вузли, деталі, а також дзеркала телескопа виконані з прецизійною точністю, що надає найкращі оптичні та експлуатаційні характеристики у своєму класі. Телескопи Bresser Messier гідно оцінені досвідченими аматорами астрономії.
Основне призначення телескопа Bresser Messier AR-152L/1200 EXOS-2 StarTracker GoTo - спостереження планет, галактик, туманностей та інших слабких об'єктів далекого космосу. З його допомогою можна побачити протяжні туманності типу Туманності Оріону, яскраві галактики, як, наприклад, Вир у сузір'ї Гончих Псів, безліч планетарних туманностей, а загальна кількість потенційно доступних об'єктів складе не одну тисячу.
Монтування німецького типу EXOS-2 StarTracker GoTo досить жорстке (без проблем витримує навантаження труби до 13 кг) та забезпечене моторами по обох осях, які забезпечують 8 різних швидкостей ведення для наведення на об'єкт. Вибір об'єкта та керування телескопом здійснюється за допомогою комп'ютерного контролера StarTracker, виконаного у вигляді ручного пульта з кнопками та дисплеєм. Живлення монтування здійснюється від 8 батарей 1.5 В типу «D», які встановлюються в підвісний батарейний блок, або за допомогою адаптера, що придбавається до будь-якого джерела змінного струму 220V, або джерела постійної напруги 12 В, в тому числі до бортової мережі автомобіля. Також монтування забезпечене оптичним шукачем полюса, що дозволяє максимально точно підготувати телескоп для початку спостережень.
Система автонаведення StarTracker зберігає інформацію про більш ніж 100000 астрономічних об'єктів: планети, галактики, туманності, зірки, яка для зручності розділена на кілька підгруп (Сонячна система, сузір'я, каталог відомих зірок, каталог Месьє, каталог NGС, каталог IC, каталог Sh2, каталог яскравих зірок, каталог SAO, об'єкти, внесені користувачем). Якщо вам важко знайти об'єкт, що цікавить через шукач - просто виберіть його в комп'ютерній системі наведення, і монтування все зробить сама: обчислить місце розташування об'єкта і направить телескоп з максимальною точністю. З приємних дрібниць – інстальовані світлодіоди червоного свічення, які дають можливість використовувати пульт контролера, як астро-ліхтарик.
Телескоп Bresser Messier AR-152L/1200 EXOS-2 StarTracker GoTo можна використовувати для астрономічної фотографії. На кріпильному хомуті труби є гвинт, який може бути встановлений практично будь-який фотоапарат, оснащений стандартним кріпленням до штативу. У такий спосіб можна отримувати ширококутні знімки зоряних полів, Чумацького Шляху, яскравих галактик та туманностей. Крім цього, адаптер для окулярів з 2" на 1.25" оснащений різьбленням для з'єднання з T-кільцем, що дозволяє використовувати телескоп як великий об'єктив для дзеркальної фотокамери, позбавленого спотворює кольоропередачу хроматичної аберації. Також комплектація телескопа включає довгофокусний окуляр Super6Sl оптичний видошукач.
Висока якість передачі зображень гарантується не тільки стійкою конструкцією, а й чудовою якістю просвітленої оптики. Всі елементи оптичних конструкцій телескопів Bresser Messier виготовляються зі спеціального скла, на яке наноситься покриття, що просвітлює, в кілька шарів. Саме це дозволяє отримувати світлі і чіткі зображення об'єктів, що спостерігаються, з правильною кольоропередачею, як при візуальних спостереженнях, так і при астрофотографуванні.
Оптичні характеристики:
Діаметр об'єктива, мм: 152
Фокусна відстань, мм: 1200
Збільшення: 46
Максимальне корисне збільшення: 304х
Роздільна здатність: 0.92 секунди
Проникна здатність: 13 зіркових величин
Оптична система: Рефрактор ахромат
Монтування телескопа: Екваторіальне, система автонаведення StarTracker:
Приводи: Сервоприводи постійного струму по обох осях
Характеристики системи автонаведення StarTracker:
Приводи: Сервоприводи постійного струму по обох осях
Швидкість наведення: 2 ° / sec
Максимальна швидкість наведення: 0.004°/sec, 0.008°/sec, 0.033°/sec, 0.067°/sec, 0.27°/sec, 0.5°/sec, 1.0°/sec, 2°/sec
Об'єм бази: Більше 100000 об'єктів
РК-дисплей: 36x63 мм, 8 рядків з 21 символами в кожному (червоне підсвічування)
Світлодіоди червоного свічення для підсвічування зіркових карт
Програмні можливості: Автоматичний пошук по базі, автоматичне наведення, функції настроювання, місячний календар
Можливість підключення до ПК: Є
Порти: ST-4, HBX, DEC, RS-232, роз'єм живлення аксесуарів - 12 В
Джерело живлення: Мережний адаптер 220 В/12 В, шнур живлення від бортової мережі автомобіля 12 В, 8 батарей типу D (LR20)
Комплектація:
Труба: Алюміній
Тринога: Стальна з предметним столиком для аксесуарів
Монтування: Німецьке екваторіальне монтування EXOS-2 (EQ-5) GOTO з противагою
Пульт керування: StarTracker зі з'єднувальним кабелем
Окуляр: SPL 26 (1.25")
Видошукач: Оптичний 8x50
Адаптер для окулярів з 2" на 1.25" з різьбленням для T-кільця
Діагональне дзеркало 1.25"
Гвинт для кріплення фотокамери на трубі телескопа
Кріпильні кільця
Рухлива карта зоряного неба
Карта Місяця
Вага: 32.1 кг
Виробник: Bresser(Німеччина)

 

Рекомендуем посмотреть
Отзывы покупателей о товаре «Телескоп Bresser Messier AR-152L/1200 EXOS-2 StarTracker GoTo»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)