+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Телескоп Bresser Refractor 90/500 EQ3 з сонячним фільтром

(Код: 923890)
Телескоп Bresser Refractor 90/500 EQ3 з сонячним фільтром
Є в наявності
15 699 грн | 604$

Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Bresser
Телескоп Bresser Messier AR-90S/500 EQ3 є короткофокусним середньоапертурним рефрактором з якісною оптикою та екваторіальним монтуванням німецького типу.
Срок поставки:  1 день по Киеву
Страна-производитель:  Німеччина
Сборка:  Китай
Гарантия: 24 місяці


Купите вместе и сэкономьте свои деньги:

Купить сейчас за один клик
Хотите купить этот товар, но не хотите разбираться с процессом покупки?

+380 -
Характеристики
Оптична система:Рефрактор
Діаметр об`єктива , мм:90
Фокусна відстань, мм:500
Збільшення, виходячи з комплектації:19
Зображення:Пряме дзеркальне
МонтуванняЕкваторіальна EQ3
Комплектация:Адаптер для камери смартфона (планшета)
Окуляр: 26
Сонячний фільтр

 

Телескоп Bresser Messier AR-90S/500 EQ3 є короткофокусним середньоапертурним рефрактором з якісною оптикою та екваторіальним монтуванням німецького типу. Короткофокусні рефрактори з діаметром лінзи 90 мм забезпечують велике поле зору і досить широкі можливості планетарних спостережень, так і для спостережень зоряних скупчень, не вносячи при цьому значних хроматичних спотворень зображення і залишаючись доступними за ціною. Цікавим аксесуаром у комплектації є адаптер для смартфона, за допомогою якого легко фотографувати об'єкти спостережень на вашому смартфоні. Опціонально телескоп може бути сполучений з PC-окуляром для запису та редагування зображень та відеороликів нічного неба.
Флагманська лінійка телескопів Messier від німецького виробника Bresser відрізняється високою якістю складання, точністю припасування оптичних елементів та використанням тільки високоякісних матеріалів. Тут немає компромісів якості та ціни. Всі вузли, деталі, а також дзеркала телескопа виконані з прецизійною точністю, що надає найкращі оптичні та експлуатаційні характеристики у своєму класі. Телескопи Bresser Messier гідно оцінені досвідченими аматорами астрономії.
Об'єктив телескопа Bresser Messier AR-90S/500 EQ3 є ахроматом з відносним отвором 1/5.5, завдяки чому значно збільшена світлосила (у 200 разів більше світла, ніж при спостереженнях неозброєним оком). Відсутність у телескопі центрального екранування (порівняно з системою Ньютона) позитивно позначається на контрасті зображення під час спостережень Місяця та деталей дисків планет. Велике поле зору дозволить навіть без застосування видошукача знаходити об'єкти, що цікавлять, і спостерігати такі протяжні об'єкти, як зоряні скупчення. Укорочена труба телескопа зручна під час транспортування. Наприклад, телескоп можна сміливо брати в заміську поїздку, туди де небо, порівняно з міським, темнішим і де набагато докладніше можна розглянути тьмяні далекі об'єкти.
Телескоп встановлений на жорсткому монтуванні EQ3 – екваторіального, німецького типу. Завдяки використанню черв'ячних передач у механізмах тонких рухів можлива моторизація монтування (і встановлення системи автонаведення).
Висока якість передачі зображень гарантується не тільки стійким монтуванням, а й чудовою якістю просвітленої оптики. Всі елементи оптичних конструкцій телескопів Bresser Messier виготовляються зі спеціального скла, на яке наноситься покриття, що просвітлює, в кілька шарів. Саме це дозволяє отримувати світлі та чіткі зображення об'єктів, що спостерігаються, з правильною кольоропередачею, як при візуальних спостереженнях, так і при астрофотографії.
Набір аксесуарів полегшить спостереження та зробить їх більш цікавими та докладними. У комплектацію входить адаптер для смартфона (планшета). Адаптер кріпиться на вибраному окулярі і дозволяє проводити фото та відеозйомку головною або передньою камерою гаджета. Гладка тильна сторона смартфона надійно кріпиться за допомогою безлічі присосок адаптера (у разі рифленої тильної поверхні смартфона рекомендується використовувати передню камеру).
Оптичні характеристики:
Діаметр об'єктива, мм: 90
Фокусна відстань, мм: 500
Збільшення: 19.23
Максимальне корисне збільшення: 180х
Оптична система: Рефрактор ахромат
Монтування телескопа: Екваторіальне EQ3
Видошукач: 6x30
Кріплення: Ластівчин хвіст
Комплектація:
Труба: Алюміній
Тренога: Алюмінієва з предметним столиком для аксесуарів
Монтування: Німецьке екваторіальне монтування EQ3 з противагою
Окуляр: SPL 26 (1.25")
Видошукач: Оптичний 3x50
Діагональна призма
Рухлива карта зоряного неба
Сонячний фільтр
Програмне забезпечення для ПК Stellarium
Загальна вага кг: 6.9
Виробник: Bresser(Німеччина)

 

Отзывы покупателей о товаре «Телескоп Bresser Refractor 90/500 EQ3 з сонячним фільтром»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)