+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Бінокль Praktica Odyssey 8x42 WP

(Код: 922819)
Бінокль Praktica Odyssey 8x42 WP
Наявність уточнюйте
Уведомить о наличии
К сожалению, этот товар временно отсутствует


Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Praktica
Компанія Praktica стала першою, хто надав офіційну 25-річну гарантію на всю спортивну оптику від бюджетних моделей до моделей преміум класу, у тому числі на бінокль Praktica Odyssey 8x42 WP.
Срок поставки:  1 день по Киеву
Страна-производитель:  Німеччина
Сборка:  Китай
Гарантия: 300 місяців


Характеристики
Біноклі за призначенням:Біноклі для використання в екстремальних умовах
Біноклі для полювання
Біноклі для спостереження у сутінках
Біноклі польові
Збільшення:8
Фактор сутінків:18.33
Діаметр об`єктива:42
Тип збільшення:Постійне
Розмір вихідної зіниці, мм:5.25
Світлосила:27.56
Мінімальна відстань фокусування м:2
Фокусування:Центральне
По зору на видаленні 1000 м:131
Комплектація:Захисні кришки для об`єктивів
Захисні кришки для окулярів
Ремінець
Серветка для чищення оптики
Сумка для зберігання та транспортування
Тип скла:ВаК-4
Водонепроникність бінокля в метрах:1
Тип призми:Roof
Водозахисність:Корпус заповнений азотом
Вага у грамах:656
720

Компанія Praktica стала першою, хто надав офіційну 25-річну гарантію на всю спортивну оптику від бюджетних моделей до моделей преміум класу, у тому числі на бінокль Praktica Odyssey 8x42 WP. Біноклі серії Odyssey виконані в досить компактному водонепроникному корпусі, мають широке поле зору, мінімальну дистанцію фокусування від 2 метрів, і якісну оптику з високоінтенсивним повним багатошаровим просвітленням лінз і фазокоригуючим покриттям призм, завдяки чому ідеально підходять як для охоти. . Для кожного мисливця, спортивного фаната чи любителя спостерігати за птахами бінокль Praktica Odyssey 8x42 WP – це перший крок у світ якісних оптичних приладів.
Подібно до багатьох світових лідерів у виробництві оптики, компанія Praktica більш відома, як виробник високоякісних фотокамер. Заснована в 1949 році в Дрездені (Східна Німеччина), компанія випустила понад 100 різних моделей фотокамер, досі продовжуючи отримувати безліч нагород за інноваційність та якість продукції. Сьогодні Praktica розширила асортимент, вдало використавши багаторічний досвід розробки фотооб'єктивів для виробництва спортивної оптики.
Переважно корпус бінокля виконаний з полікарбонату - сучасного міцного і водночас легкого матеріалу, що легко піддається формуванню. Зовні бінокль традиційно має гумову оболонку для надійного захоплення та захисту оптики від випадкових ударів та падінь. Конструкцією передбачено можливість кріплення штативного адаптера для встановлення бінокля на повноцінний фотоштатив.
Внутрішні порожнини бінокля заповнені сухим азотом, кільця ущільнювачів герметичні і не допускає не тільки проникнення вологи всередину, але і появи найменшого конденсату на внутрішніх оптичних поверхнях. Оскільки бінокль захищений за класом IPX7, короткочасне занурення у воду не зазнає жодних пошкоджень приладу.
Оптика бінокля відповідає всім сучасним вимогам до біноклів призменної системи Roof, включаючи повне багатошарове просвітлення всіх оптичних поверхонь (FMC) та фазорегулююче покриття призм (Phase Correction). Просвітлююче покриття у фіолетових тонах забезпечує передачу кольорів максимально близьку до природних кольорів. Усередині на труби бінокля нанесено матове покриття, що не допускає появу відблисків та небажаних перевідбиття. На баритові призми BaK4 нанесено фазорегулююче покриття, що сприяє підвищенню чіткості та контрастності зображення. В результаті отримуємо по всьому полю однаково світле зображення високого розмаїття. Компонування оптичних лінз дозволяє отримати досить широке поле зору і мінімальну дистанцію фокусування від 2 метрів, що говорить про високий клас оптичної системи.
Зазвичай різкість зображення налаштовується центральним колесом, і навіть передбачена можливість діоптрійної корекції з допомогою кільця правому окулярі, щоб підлаштувати прилад під індивідуальні особливості зору. Міжосьова відстань коригується у широкому діапазоні. Наглазники фіксують точку винесення зіниці на відстані 17 мм, що дозволяє користуватися даним приладом як в окулярах, так і без них. Таким чином, бінокль має всі необхідні регулювання для зручності користування.
У комплектацію бінокля включена якісна сумка з ременем на карабінах, кришки окулярів, кришки об'єктивів, надійно закріплені на гумових поясках, а також серветка для протирання оптики та широкий наший ремінь, виконаний з неопрену - довговічного матеріалу з високою еластичністью, хімічною стабільністю та стійкістю і низьким температурам.
Оптичні характеристики:
Збільшення: 8
Діаметр об'єктива, мм: 42
Розмір вихідної зіниці, мм: 5.25
Фактор сутінків: 18.33
Світлосила: 27.56
Мінімальна відстань фокусування, м: 2
Корекція діоптрії: +4/-4
Регулювання міжосьової відстані, мм: 56-74
Поле зору видалення 1000м: 131
Оптична конструкція: Roof
Лінзи: З повним багатошаровим просвітленням (Fully Multi coated)
Призми: BaK4 з фазокоректуючим покриттям
Водостійкість: IPX7 (100% водонепроникність)
Захист від запотівання: Завдяки герметичності та заповненню корпусу азотом
Фокусування: Центральним колесом та діоптрійним підстроюванням на окулярі
Навороти: Поворотно-висувні типу Twist-Up
Корпус: Полікарбонат із протиковзким гумовим покриттям
Можливість кріплення штативного адаптера
Комплектація:
Бінокль
Захисні кришки окулярів та об'єктиву
Наплічний ремінь
Напівжорсткий кейс для зберігання та транспортування
Серветка для чищення лінз
Вага: 656 гр
Виробник: Praktica(Germany)

 

Рекомендуем посмотреть
Отзывы покупателей о товаре «Бінокль Praktica Odyssey 8x42 WP»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)