+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Бінокль Nikon Monarch HG 8x42 (Made in japan)

(Код: 16027)
Бінокль Nikon Monarch HG 8x42 (Made in japan)
Наявність уточнюйте
Уведомить о наличии
К сожалению, этот товар временно отсутствует


Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Nikon
Отримайте високу чіткість там, де вона потрібна, та виняткові оптичні характеристики. Широке видиме поле зору допоможе побачити весь пейзаж, а система лінз для виправлення кривизни поля зображення забезпечує чудову якість зображення по всьому полю зору.
Страна-производитель:  Японія
Сборка:  Японія
Гарантия: 24 місяці


Характеристики
Біноклі за призначенням:Біноклі для використання в екстремальних умовах
Біноклі для полювання
Біноклі для спостереження у сутінках
Біноклі польові
Збільшення:8
Особливості біноклів:Асферичні елементи
Фактор сутінків:18.33
Діаметр об`єктива:42
Тип збільшення:Постійне
Розмір вихідної зіниці, мм:5.25
Світлосила:27.56
Мінімальна відстань фокусування м:2
Фокусування:Центральне
По зору на видаленні 1000 м:144
Комплектація:Захисні кришки для об`єктивів
Захисні кришки для окулярів
Ремінець
Сумка для зберігання та транспортування
Тип скла:ED
ВаК-4
Водонепроникність бінокля в метрах:1
Тип призми:Roof
Водозахисність:Корпус заповнений азотом
Країна виробництва:Японія
Вага у грамах:666

Чи спостерігаєте за птахами чи відстежуєте міграцію диких тварин, вам гарантовано широке поле зору та відмінні оптичні характеристики, включаючи різкість по всьому полю зору, завдяки системі лінз для виправлення кривизни поля зображення та склу із наднизьким розсіюванням. Вам сподобається чітке, яскраве зображення та природні кольори, що досягаються завдяки діелектричному багатошаровому покриттю призми та високоякісному багатошаровому покриттю. Обтічний дизайн, компактний розмір і мала вага не заважають магнієвому корпусу бути міцним та надійним. Водозахищений, незапітніючий бінокль відмінно підходить для використання на природі. Біноклі Monarch HG – вишуканий вибір для цінителів високоякісної оптики.
Отримайте виняткову чіткість зображення та широке поле зору з біноклями серії Monarch HG.
Система виправлення кривизни поля лінзи та скло з наднизькою дисперсією (ED) забезпечує широке поле зору та вражаючі оптичні властивості, чим би ви не займалися – від спостереження за птахами у милування світом дикої природи. Діелектричне багатошарове покриття призм та високоякісне багатошарове покриття лінз дозволяють побачити навіть найдрібніші деталі з винятковою яскравістю та природною перенесенням кольорів.
Корпус із магнієвого сплаву надає виробам міцності та довговічності. У той же час біноклі відрізняються елегантним дизайном, компактними розмірами та невеликою вагою. Біноклі ідеально підходять для будь-яких видів активного відпочинку, оскільки захищені від запотівання та дії води. Біноклі серії Monarch HG – гідний вибір для тих, хто шукає високоякісну оптичну продукцію.
Отримайте чітке та яскраве зображення за будь-яких умов. Широке поле зору дозволяє швидко оцінити мальовничі ділянки ландшафту, а система виправлення кривизни поля лінзи дозволяє насолодитися винятковою чіткістю зображення у кожній його точці. Скло з наднизькою дисперсією (ED) не тільки коригує хроматичні аберації, але й забезпечує контрастне зображення, високу роздільну здатність та природну перенесення кольорів. Усі лінзи та призми мають високоякісне багатошарове покриття, що покращує пропускання світла, а дахоподібна призма – ще й діелектричне багатошарове покриття з високим коефіцієнтом відбиття. Все це створює напрочуд яскраве зображення, адже оптична група пропускає до 92% світла.
Висока якість біноклів Monarch HG відчувається навіть у найдрібніших деталях стильного дизайну. Біноклі не тільки чудово виглядають, але й мають компактні розміри та малу вагу, що робить їх ідеальним вибором для подорожей. Корпус з магнієвого сплаву та захищені від подряпин лінзи роблять біноклі цієї серії ще міцнішими та довговічнішими, тому вони будуть служити вам довго та надійно.
Насолоджуйтесь своїми захопленнями за будь-якої погоди. Наповнений азотом корпус має підвищену водостійкість - бінокль може пробути під водою на глибині до 5 м протягом 10 хвилин і не зазнати жодних пошкоджень. Оптична система не запітніє всередині навіть за такого низького тиску, який може спостерігатися на висоті до 5000 м над рівнем моря, тому чіткість зображення гарантовано навіть у дуже непривітних погодних умовах.
Виняткова якість біноклів проявляється у всіх аспектах. Завдяки високотехнологічним конструкторським рішенням щодо різкості зображення ці біноклі не мають собі рівних. Широкі функціональні можливості, компактний дизайн, виняткові характеристики – жодних компромісів. Ці біноклі відрізняються не лише надзвичайною яскравістю зображення, а й різноманітними функціональними особливостями. Зокрема, біноклі мають інтегровані ковпачки об'єктивів і тепер не варто хвилюватися, що їх можна втратити.
Оптичні характеристики:
Збільшення: 8
Діаметр об'єктива, мм: 42
Фактор сутінків: 18.33
Розмір вихідної зіниці, мм: 5.25
Світлосила: 27.56
Кут зору реальний: 8.3°
Мінімальна відстань фокусування, м: 2
Регулювання міжзоркової відстані: 56-72мм
Поле зору видалення 1000м: 144
Оптична конструкція: Roof
Лінзи: ED (Extra-low Dispersion glass) з багатошаровим покриттям, що просвітлює (Fully Multi coated)
Додаткові покриття призм: Фазокоригуюче покриття
Водостійкість: 100% водонепроникний корпус
Захист від запотівання: Завдяки герметичності та заповненню корпусу азотом
Фокусування: Центральним колесом та кільцем на окулярі
Корпус: гумовий
Поворотно-висувні наглазники з кількома фіксованими положеннями
Комплектація:
Бінокль
Жорсткий кейс для транспортування
Захисні кришки окулярів та об'єктиву
Ремінь
Вага: 666 гр
Виробник: Nikon(Японія)
Рекомендуем посмотреть
Отзывы покупателей о товаре «Бінокль Nikon Monarch HG 8x42 (Made in japan)»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)