+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Бінокль Vanguard Endeavor ED 10x42 WP

(Код: 301006)
Бінокль Vanguard Endeavor ED 10x42 WP
Наявність уточнюйте
Уведомить о наличии
К сожалению, этот товар временно отсутствует


Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Vanguard
З топовою серією Vanguard Endeavor ED, Ви отримаєте неперевершений рівень світлопропускання, кольору та контрасту.
Срок поставки:  1 день по Киеву
Страна-производитель:  США
Сборка:  Китай
Гарантия: 120 місяців


Характеристики
Біноклі за призначенням:Біноклі для використання в екстремальних умовах
Біноклі для полювання
Біноклі для спостереження у сутінках
Збільшення:10
Фактор сутінків:20.49
Діаметр об`єктива:42
Тип збільшення:Постійне
Розмір вихідної зіниці, мм:4.2
Світлосила:17.64
Мінімальна відстань фокусування м:2.5
Фокусування:Центральне
По зору на видаленні 1000 м:114
Комплектація:Захисні кришки для об`єктивів
Захисні кришки для окулярів
Ремінець
Серветка для чищення оптики
Сумка для зберігання та транспортування
Тип скла:ED
ВаК-4
Водонепроникність бінокля в метрах:1
Тип призми:Roof
Водозахисність:Корпус заповнений азотом
Вага у грамах:730

Враховуючи, що в об'єктивах Vanguard Endeavor ED 10x42 WP застосовані низькодисперсні ED-скла з фірмовим покриттям, що просвітлює Advanced MultiGuard® Coatings, призми мають фазову корекцію і високорефлективне срібне покриття V-Max, а магнієвий корпус герметизований за класом , безумовно, відмінні світлопропускні характеристики, точна передача кольорів, висока роздільна здатність і контраст зображення, а також водонепроникність, ударостійкість і захист від конденсату даної моделі не викликають сумніву.
Але, мабуть, головною відмінністю всієї продукції Vanguard є непідробне задоволення від її використання. І бінокль Vanguard Endeavor ED 10x42 WP – не виняток. Якість складання, підібрані матеріали, точність механічних вузлів та зручність аксесуарів можна оцінити з першого знайомства з біноклем. На особливу увагу заслуговує двошарнірна конструкція корпусу з відкритим мостом. Таке рішення, безумовно, підвищує жорсткість всього корпусу. Але це не головне. Варто лише раз взяти в руки бінокль з відкритим мостом, щоб відчути зручність його використання і переваги такої конструкції.
Дану модель можна рекомендувати, як універсальний бінокль, який, завдяки класу оптики та відмінному виконанню, буде гарний і на полюванні, і під час морської прогулянки, і для подорожей, і буде незамінним для любителів спостерігати за природою.
Два роки поспіль цей бінокль визнано переможцем у номінації Best Value For Money Binocular (Кращий бінокль за співвідношенням ціни та якості) за версією авторитетного інтернет-видання BBR (Best Binoculars Reviews). Модель виявилася настільки вдалою, що через десятиліття цей бінокль практично не має конкурентів у своїй ціновій категорії.
ED HOYA GlassED Glass. Скло з наднизькою дисперсією (Extra low dispersion glass) застосовуються в об'єктивах оптичних приладів преміум-класу, і призначені для корекції хроматичних аберацій (колірних спотворень), що виникають внаслідок розсіювання світла під час проходження світлового потоку через систему лінз. Показник заломлення світла низькодисперсним склом незначний, всі хвилі світлового спектру, який проходить через ED-скло, переломлюються на той самий кут. Завдяки такій властивості, низькодисперсне скло практично не розсіює світло, зберігаючи високу роздільну здатність зображення і правильну кольору.
Fully Multi CoatedAdvanced MultiGuard® Coatings. Найбільш технологічне семишарове просвітлююче покриття, нанесене на кожну оптичну поверхню, забезпечує високий рівень світлопропускання оптичної системи та неперевершену натуральну перенесення кольорів. Додатковий шар покриття Emerald Coating призначений для посилення зелених тонів, що особливо корисно для любителів природи, оскільки забезпечує насиченість і натуральність зелені в тінях і відмінну яскравість зображення в цілому.
SK15BAK4 Prism. Значні втрати світла відбуваються в обертовій призмінній системі, незалежно від її конструкції. Застосування оптичного скла BAK4 (баритовий крон) з більш високим показником заломлення дозволяє мінімізувати втрати світла і значною мірою уникнути віньєтування (урізання світлового пучка по краях лінз окуляра).
Phase coatingP2 Phase Correction. Застосування багатошарового фазокоректуючого покриття призм на сьогоднішній день є стандартом для високоякісних біноклів з призмінною конструкцією Roof, що обертає. Під час проходження через таку призмінну систему, світло відбивається від протилежних сторін призми, поляризується, і виникає зміщення на половину фази світлової хвилі, що тягне за собою втрату контрасту. Найтонше фазокоригуюче покриття, нанесене на одну з поверхонь призми, поєднує фази, забезпечуючи високу роздільну здатність і контрастність зображення.
Dielectric CoatingV-Max Silver Coating. Багатошарове високовідбивне покриття сріблом використовується виключно в оптичних приладах з призмінною конструкцією Roof системи Шмідт-Пехан. Одна з поверхонь призмінної системи Roof не має повного внутрішнього відбиття. Саме на цю поверхню необхідно наносити покриття, що відбиває. Срібне покриття, на відміну від алюмінієвого, відображає до 98% світла у всьому видимому діапазоні і забезпечує високу світлопропускну здатність, натуральну перенесення кольорів, і використовується виключно в оптиці преміум-класу.
Outstanding Near FocusOutstanding near focus. Більшість користувачів застосовують біноклі лише спостереження за віддаленими об'єктами. Але не всі знають, що найкращі зразки біноклів надають значні можливості для макроспостережень. Мінімальна дистанція фокусування (межа фокусування) даної моделі складає всього 2.5 метра, що дозволяє розглядати квіти та комах у їх реальному середовищі. Біноклі з межею фокусування менше 2.5 метрів відносяться до оптичних приладів преміум-класу.
Оптичні характеристики:
Збільшення: 10
Діаметр об'єктива, мм: 42
Фактор сутінків: 20.49
Розмір вихідної зіниці, мм: 4.2
Світлосила: 17.64
Видалення вихідної зіниці, мм: 16.5
Мінімальна відстань фокусування, м: 2.5
Поле зору видалення 1000м: 114
Оптична конструкція: Roof
Лінзи: ED лінзи зі скла з наднизькою дисперсією та повним багатошаровим просвітленням Advanced MultiGuard® Coatings (Fully Multi coated)
Розташування оптичних елементів: об'єктив - 3 лінзи у 2-х групах, окуляр - 5 лінз у 3-х групах
Призми: BaK4 з фазокоректуючим покриттям і срібним покриттям, що відбиває.
Водостійкість: 100% водонепроникний корпус
Захист від запотівання: завдяки герметичності та заповненню корпусу азотом
Фокусування: центральне
Замок-фіксатор механізму діоптрійної корекції
Корпус: з відкритим мостом Open Hinge, з магнієвого сплаву з профільованим протиковзким гумовим покриттям
Поворотно-висувні оправи окулярів типу Twist-Up з трьома фіксованими положеннями
Захисні кришки об'єктивів закріплені на поясках, що запобігають їх втраті
Можливість кріплення штативного адаптера у двох положеннях
Комплектація:
Бінокль: Колір корпусу - чорний
Захисні кришки окулярів та об'єктивів
Широкий наший ремінь з неопрену
М'який кейс на замку для зберігання та транспортування
Серветка з мікрофібри для протирання оптики
Вага: 730 гр
Виробник: Vanguard Inc

 

Отзывы покупателей о товаре «Бінокль Vanguard Endeavor ED 10x42 WP»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)