+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Ліхтар Streamlight PackMate Camo

(Код: 920163)
Ліхтар Streamlight PackMate Camo
Наявність уточнюйте
Старая цена: 546 грн.
Вы экономите: 55 грн (10%)
492 грн | 19$

Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Streamlight
Ліхтар Streamlight PackMate Camo оснащений двома типами світлодіодів: 1 світлодіод С4 LED білого світіння та 3 світлодіоди зеленого світіння.
Страна-производитель:  США
Сборка:  Китай
Гарантия: 12 місяців



Купить сейчас за один клик
Хотите купить этот товар, но не хотите разбираться с процессом покупки?

+380 -
Характеристики
По призначенню:Ліхтарі тактичні
Мінімальна тривалість робіт за хвилини:165
Мінімальний світловий потік у люменах:20
Максимальний світловий потік у люменах:125
Водостійкість у метрах:1
Вага у грамах:152

Ліхтар Streamlight PackMate Camo оснащений двома типами світлодіодів: 1 світлодіод С4 LED білого світіння та 3 світлодіоди зеленого світіння. Наявність різних типів світлодіодів та перемикач режимів свічення робить більш ефективною та різноплановою роботу з ліхтарем.
Ліхтар Streamlight PackMate Camo може працювати в одному з чотирьох режимів роботи: біле свічення максимальна потужність, біле свічення мінімальна потужність, зелене свічення максимальна потужність (горять три світлодіоди), зелене свічення мінімальна потужність (горить один світлодіод). Потрібний режим вибирається перемикачем, розташованим у головній частині ліхтаря. Також передбачені проміжні положення перемикача у безпечному режимі. У такому режимі виключено випадкове увімкнення ліхтаря.
Увімкнення та вимкнення ліхтаря здійснюється за допомогою кнопки, що знаходиться в торці ліхтаря. З її допомогою можна вибрати режим миттєвого увімкнення/вимкнення (легке натискання на кнопку) або режим постійного увімкнення (кнопка натискається глибше, до характерного клацання).
Легкий ударостійкий корпус ліхтаря виготовлений з авіаційного алюмінію з анодованим покриттям. Анодування забезпечує відмінні експлуатаційні та діелектричні властивості та протистоїть корозії. У конструкції передбачено кільце ущільнювача, яке забезпечує високий рівень вологостійкості і довговічності. На корпус нанесена протиковзна насічка для більш впевненого утримання ліхтаря в руці. На корпусі є сталеве кільце для кріплення темляка.
Полікарбонатна лінза ліхтаря, що не б'ється, захищена від легких подряпин спеціальним покриттям. Сучасний полікарбонат є найміцнішим з усіх прозорих матеріалів, що виробляються в промислових масштабах. Високий ступінь прозорості, а також широкий температурний діапазон застосування (від -50 до +130 ° С) роблять його чудовим матеріалом для ліхтарних лінз.
на корпус ліхтаря нанесено камуфляжне покриття. Realtree Harwoods® Green High Definition® (HD)
camouflage – спеціальний трисезонний запатентований камуфляжний візерунок, що відповідає типу лісу в будь-якому регіоні.
В основу технології C4® LED (Controlled Collapse Chip Connection) покладено особливий спосіб монтажу мікрочіпів, що забезпечує більшу продуктивність у порівнянні з застосовуваними схемами і дозволяє досягти максимальних характеристик ліхтарів. Однак Streamlight на цьому не зупинився. Компанія співпрацює лише зі світовими лідерами у виробництві світлодіодів, такими як Cree, Philips, Nichia. Пред'являючи найвищі вимоги до освітлювальних елементів, Streamlight відбирає з кожної партії світлодіодів зразки з найвищими характеристиками яскравості. Такий підхід, у поєднанні з новим запатентованим параболічним рефлектором, дозволяє досягти максимальної світловіддачі за мінімальної витрати енергії батареї. Тепер ліхтарі Streamlight світять ще яскравіше та ще довше.
Ліхтар Streamlight PackMate Camo сертифікований на відповідність наступним стандартам якості та безпеки:
Виріб відповідає основним вимогам відповідних європейських директив ЄС та стандартам Європейського Союзу, а відповідно є якісним та безпечним для споживача та навколишнього середовища.
Режими/тривалість роботи (C4LED):
Максимальний 125 Лм: 165 хв
Мінімальний 20 Лм: 900 хв
Режими/тривалість роботи (green LED):
Максимальний 80 Лм: 2280 хв
Мінімальний 40 Лм: 3240 хв
Характеристики:
Максимальний світловий потік, люмен: 125
Мінімальний світловий потік, люмен: 20
Максимальний світловий потік (3 green LED), люмен: 80
Мінімальний світловий потік (1 green LED), люмен: 40
Термін служби світлодіоду більше 50 000 годин (C4LED білого свічення), до 100 000 годин (зеленого свічення)
Перемикач режимів свічення
Режими роботи: C4LED максимальна потужність > C4LED мінімальна потужність > green LED максимальна потужність > green LED мінімальна потужність
Водостійкість: Бризгозахист
Матеріал: Анодований алюміній
Розташування вимикача: Торцеве
Комплектація:
Ліхтар
Темляк
2 батареї CR123A Duracell
Джерело живлення:
2 батареї CR123A
Габарити та вага:
Довжина, мм: 138
Діаметр корпусу, мм: 25
Діаметр рефлектора, мм: 34
Вага: 152г (з батарейками)
Виробник: Streamlight(США)

 

Отзывы покупателей о товаре «Ліхтар Streamlight PackMate Camo»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)