+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Зорова труба Сarson Everglade 15-45x60

(Код: 25560)
Зорова труба Сarson Everglade 15-45x60
Є в наявності
12 900 грн | 497$

Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Carson
Зорова труба Carson Everglade розроблена із застосуванням передових технологій, завдяки чому вона чудово підходить для стаціонарних спостережень зі штатива в межах міста, а також активної експлуатації в польових умовах
Страна-производитель:  США
Сборка:  Китай
Гарантия: 120 місяців


Купите вместе и сэкономьте свои деньги:

Купить сейчас за один клик
Хотите купить этот товар, но не хотите разбираться с процессом покупки?

+380 -
Характеристики
Збільшення:15
45
Діаметр об`єктива:60
Світлосила: 1.77
16
Водостійкість:Корпус заповнений азотом
Тип скла:ВаК-4
ВК-7
Вага у грамах:970
Комплектація:Сумка для зберігання та транспортування
Штатив настільний

 

Зорова труба Carson Everglade розроблена із застосуванням передових технологій, завдяки чому вона чудово підходить для стаціонарних спостережень зі штатива в межах міста, а також активної експлуатації в польових умовах. Ця модель може бути використана для фотографування за допомогою спеціальних аксесуарів, що значно розширює ваші можливості. Вона буде також цікавою і тим, хто робить свої перші кроки в астрономічних спостереженнях.
Діаметр лінзи об'єктива зорової труби Carson Everglade становить 60 мм, що дозволяє оптиці зібрати більшу кількість світла для забезпечення яскравого та чистого зображення, при цьому не надто обтяжуючи конструкцію. У свою чергу багатошарове просвітлення, нанесене на всі лінзи системи, що зустрічається не в кожному оптичному пристрої, робить картинку, що отримується, максимально контрастною і чистою.
Змінна кратність труби Carson Everglade знаходиться у діапазоні 15-45х. На мінімальній позиції ви отримаєте чудовий панорамний огляд місцевості, а на максимальній легко розгляньте деталі окремих об'єктів. Окуляр труби розташований під кутом 45 градусів, забезпечуючи комфортну позицію корпусу спостерігача у процесі експлуатації.
Оптична конструкція зорової труби використовує популярну схему Porro, що дозволяє отримати великий кут огляду. Важливою перевагою є і той факт, що призми Porro пропускають весь потік світла, зібраний об'єктивом, не затемнюючи зображення. В оптичній системі труби Carson Everglade використано два види призм:
Фокусуюча призма BK-7. Застосування цього типу скла дозволяє дещо знизити вартість труби без відчутної втрати якості. Це робить оптику доступнішою для вас.
Рівнокутова призма BaK-4. Відрізняється високим показником заломлення, даючи чітке зображення і рівне коло вихідної зіниці. Практичне застосування цього скла забезпечує відмінну якість одержуваної картинки.
У комплектацію труби Carson Everglade входять захисні кришки для об'єктиву та окуляра, а також зручний чохол-сумка для зберігання та транспортування оптики. Унікальний крій чохла дозволяє вести спостереження, не знімаючи його, що створює додатковий захист за поганих погодних умов. Для запобігання ефекту тремтіння при високій кратності передбачений і міні штатив, що легко встановлюється на різних типах поверхні.
Однією з головних переваг зорової труби Carson Everglade є можливість її використання в екстремальних умовах. Вона має водонепроникний корпус, що реалізується завдяки кільцевому проклеєному ущільненню. Так, при зануренні труби у воду на глибину до 1 метра на інтервал часу до 5 хвилин вона залишиться повністю справною. У свою чергу за рахунок заповнення корпусу азотом та його повної герметичності виключається утворення конденсату на лінзах зсередини при температурних перепадах.
Сам корпус, виготовлений із високоякісного полікарбонату, завдяки чому досягається зниження ваги. Це спрощує транспортування оптики під час проходження складних туристичних маршрутів. Для захисту від ударів корпус труби обрезинений, що також запобігає його вислизанню з рук.
Налаштування зображення при експлуатації Carson Everglade є досить простим і не вимагає спеціальних знань. Для зміни кратності виконується обертання кільця трансфокатора, розташованого на окулярі, а наведення фокусу здійснюється поворот маховика, що знаходиться на корпусі.
Зорова труба Carson Everglade – чудовий вибір для вирішення широкого переліку завдань!
Оптичні характеристики:
Збільшення: 15-45
Розмір вихідної зіниці, мм: 4-1.33
Фактор сутінків: 30-51.96
Світлосила: 16-1.77
Мінімальна відстань фокусування, м: 6
Кут спостереження: Універсальний
Оптична конструкція: Porro
Лінзи: З багатошаровим просвітленням (Multi coated)
Водостійкість: 100% водонепроникний корпус
Захист від запотівання: Завдяки герметичності та заповненню корпусу азотом
Успішно застосовується для фотографування за допомогою додаткових аксесуарів
Фокусування: Маховик на корпусі
Зум: Кільцем трансфокатора на окулярі
Корпус: Полікарбонат, гумовий
Комплектація:
Підзорна труба
Захисна кришка окуляра та об'єктиву
Захисний чохол для зберігання та транспортування
Серветка для чищення лінз
Вага: 970 гр
Виробник: Сarson optical(США)

 

Отзывы покупателей о товаре «Зорова труба Сarson Everglade 15-45x60»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)