+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Портативний мікроскоп Carson MicroMini HookUpz

(Код: 55380)
Портативний мікроскоп Carson MicroMini HookUpz
Наявність уточнюйте
1 040 грн | 40$

Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Carson
Мікроскоп Carson MicroMini HookUpz™ Це нове видання MicroMini від Carson – потужний 20-кратний світлодіодний та ультрафіолетовий кишеньковий мікроскоп, який постачається в комплекті з універсальним адаптером дигіскопінгу смартфона.
Страна-производитель:  США
Сборка:  Китай
Гарантия: 36 місяців


Купите вместе и сэкономьте свои деньги:

Купить сейчас за один клик
Хотите купить этот товар, но не хотите разбираться с процессом покупки?

+380 -
Характеристики
Тип мікроскопа:Портативний
Збільшення:20
Підсвічування:Відбитим світлом

Мікроскоп Carson MicroMini HookUpz™ Це нове видання MicroMini від Carson – потужний 20-кратний світлодіодний та ультрафіолетовий кишеньковий мікроскоп, який постачається в комплекті з універсальним адаптером дигіскопінгу смартфона.
Прикріпіть затискач адаптера дигіскопінгу до вашого смартфона, а потім використовуйте вбудовану програму камери, щоб робити знімки та записувати відео по вашому об'єкту. Потім поділіться своїм контентом із друзями та сім'єю у соціальних мережах, електронною поштою . Цей польовий мікроскоп надзвичайно легкий, компактний та портативний. Він містить вбудований світлодіод, який використовуватиметься разом із мікроскопом.
Крім того, він також має вбудований автономний світлодіод та ультрафіолетовий ліхтарик для освітлення об'єкта. MicroMini - це відмінний навчальний мікроскоп, який можна використовувати для різних захоплень, завдань, навчання та дослідження. Потужне 20-кратне збільшення відмінно підходить для дослідження рослинних/кров'яних клітин, друку пікселів, тканин, волосяних фолікулів та всього, що може запропонувати природа. Використовуйте автономний ультрафіолетовий ліхтарик для виявлення підробленої валюти, картування нектару та багато іншого! Цей кишеньковий мікроскоп ідеально підходить для різних вікових груп – від дослідника маленької дитини, учня середньої/старшої школи до звичайного фахівця. MicroMini досить маленький, щоб поміститися у долоні. Він сумісний практично з усіма смартфонами, включаючи iPhone, Samsung, HTC, LG та інші. Кишеньковий мікроскоп MicroMini розрахований на живлення від 3-х кнопкових батарей G12 (у комплекті). У компанії Carson ми прагнемо, щоб наші клієнти були на 100% задоволені якістю наших кишенькових мікроскопів.
Оптичні характеристики:
Збільшення: 20
Підсвічування: Світлодіодна лампочка
Ультрафіолетове світло
Лінзи: Повністю просвітлені (Fullycoated)
Комплектація:
Портативний мікроскоп
Ультрафіолетовий ліхтарик
Вага: 79 гр
Виробник: Сarson optical(США)
Отзывы покупателей о товаре «Портативний мікроскоп Carson MicroMini HookUpz»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)