+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Телескоп Levenhuk Strike 900 PRO

(Код: 65570)
Телескоп Levenhuk Strike 900 PRO
Наявність уточнюйте
Уведомить о наличии
К сожалению, этот товар временно отсутствует


Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Levenhuk
Ця модель забезпечує збільшення в 180x, яке дозволить розглянути велику кількість деталей на поверхні Місяця та дисках планет.
Срок поставки:  1 день по Киеву
Страна-производитель:  США
Сборка:  Китай
Гарантия: 36 місяців


Характеристики
Діаметр об`єктива , мм:90
Фокусна відстань, мм:900
Збільшення, виходячи з комплектації:143
36
90
Зображення:Пряме дзеркальне
МонтуванняЕкваторіальна EQ2
Комплектация:Лінза барлоу 2х
Місячний фільтр
Окуляр: 10
Окуляр: 25
Окуляр: 6.3
Сонячний фільтр
Сумка

Телескоп Levenhuk Strike 900 PRO – невеликий рефрактор-ахромат з апертурою 90 мм та фокусною відстанню 900 мм. Ця модель забезпечує збільшення в 180x, яке дозволить розглянути велику кількість деталей на поверхні Місяця та дисках планет. Якісний об'єктив забезпечить передачу зображень високої контрастності та чіткості з мінімальними хроматичними абераціями та іншими спотвореннями.
Телескоп Levenhuk Strike 900 PRO для досвідчених користувачів.
Ця модель телескопа встановлена ​​на професійне екваторіальне монтування німецького типу. Таке монтування має спеціальні координатні кола, які допоможуть знайти об'єкти за їх екваторіальними небесними координатами, а також дозволить компенсувати добовий рух об'єктів за допомогою спеціальної ручки. За потреби ви можете додатково оснастити монтування електроприводом годинної осі. Монтування встановлюється на міцний металевий штатив висоти, що регулюється.
Висока якість оптики для чудових результатів.
Оптичні елементи конструкції всіх телескопів Levenhuk Strike PRO виготовлені із спеціального скла високої якості. Усі поверхні додатково просвітлені - це означає, що зображення передаватиметься з чіткими межами та мінімальними спотвореннями. Всі окуляри, що входять до комплекту, також виготовлені з урахуванням сучасних вимог до якості оптичної продукції. За бажанням ви можете самостійно підключити цифрову фотокамеру для отримання красивих астрофотографія.
Надширока додаткова комплектація телескопів Levenhuk Strike PRO.
Вперше на українському ринку оптичної продукції! Такої неймовірної комплектації немає жодного іншого телескопа. Купуючи цей телескоп, ви отримуєте всі необхідні аксесуари для візуальних спостережень та підготовки до них. Комплект поставки включає стандартну комплектацію серії Strike (друковані матеріали, набір змінних окулярів, компас, програму-планетарій) плюс нові корисні аксесуари: окуляр Plossl, лінзу Барлоу, набір кольорових фільтрів, сонячний і місячний фільтри, а також фірмову сумку для перенесення телескопа Levenhuk Zongo.
Телескоп Levenhuk Strike PRO упакований у яскраву картонну коробку, яка ідеально підійде для подарунка.
Унікальна комплектація телескопа Levenhuk Strike PRO:
У вас з'явився телескоп. Що робити далі?". Цей компактний довідник для астрономів-початківців містить велику кількість корисної інформації не тільки про небесні об'єкти, але і про пристрій телескопів різних оптичних схем. Текстова інформація супроводжується яскравими ілюстраціями та фотографіями.
3D-планетарій Stellarium – комп'ютерна програма, яка дозволить вам спланувати спостереження та покаже розташування зірок на небі. База даних програми становить понад 600 000 космічних об'єктів з усього Всесвіту.
Набір постерів Місяць, Сонце та інші зірки, Сонячна система. Це яскрава серія постерів космічної тематики. Формат кожного плаката – А1 (84х60см). На плакатах ви знайдете корисну інформацію та цікаві відомості про космічні об'єкти далекого космосу, Сонячну систему та про Сонце.
Планісфера - рухлива карта зоряного неба, яка дозволить вам дізнатися, що можна спостерігати зараз в діапазоні широт 45-63 °. Щоб дізнатися, які саме об'єкти будуть доступні для спостереження, вам потрібно просто вказати бажаний час.
Компас допоможе зорієнтуватися у сторонах світла та знайти на небі Полярну зірку. Знайшовши Полярну зірку, ви вже не загубитеся на нічному небосхилі і без особливих зусиль знайдете всі бажані об'єкти.
Окуляр Plossl 6.3мм. Цей якісний окуляр дозволить отримати високі збільшення під час спостереження планет та його супутників. З ним ви зможете побачити велику кількість невеликих деталей, які раніше вам не були доступні. Оптичні елементи мають багатошарове просвітлення підвищення контрасту переданих зображень.
Лінза Барлоу 2х. Дана лінза незамінна для вивчення об'єктів Сонячної системи - вона дозволить збільшити вдвічі фокусну відстань телескопа, наблизивши об'єкт спостереження в 2 рази! Лінза Барлоу розміщується перед окуляром, що не впливає на якість видимої картинки.
Набір кольорових фільтрів. Даний набір включає чотири кольорових фільтра для дослідження планет і Місяця. Такі світлофільтри здатні підвищувати контраст астрономічних об'єктів, що вивчаються, це означає, що з ними ви зможете побачити набагато більше!
Місячний фільтр. Даний фільтр здатний значно знизити блиск місячної поверхні, зробивши дрібні деталі більш чіткими та контрастними. Цей фільтр не змінює природне забарвлення Місяця і не погіршує якість зображення, що передається.
Сонячний фільтр. Такий фільтр є обов'язковим для тих, хто планує проводити спостереження Сонця. Спостереження Сонця без спеціального фільтра є небезпечним для вашого зору! Цей фільтр виготовлений із спеціальної плівки Baader Planetarium AstroSolar Visual, здатної повністю поглинати шкідливі випромінювання, роблячи спостереження світила безпечними та комфортними.
Оптичні характеристики:
Діаметр об'єктива, мм: 90
Фокусна відстань, мм: 900
Максимальне корисне збільшення: 180х
Оптична конструкція: Ахроматичний рефрактор
Зображення у базовій комплектації: Пряме дзеркальне
Юстування об'єктива: Не передбачено
Кріплення до монтування: На гвинтах
Монтування: Екваторіальне (німецького типу) EQ2
Управління: Ручне з мікрометричними гвинтами по обох осях
Приводи: Ні
Штатив: Алюмінієвий, регульований по висоті (700-1250 мм)
Комплектація:
Оптична труба
Металеві триноги.
Окуляр: 25 (1.25")
Окуляр: 10 (1.25")
Окуляр: 6.3 (1.25")
Лінза Барлоу 2х.
Набір кольорових фільтрів.
Місячний фільтр.
Сонячний фільтр.
Оптичний шукач 6х30.
“У вас з'явився телескоп. Що робити далі?" - керівництво астронома-початківця, яке містить докладні відомості про 280 об'єктів космосу.
Набір постерів Місяць, Сонце та інші зірки, Сонячна система.
Планісфера - рухлива карта зоряного неба.
Диск Stellarium – 3D віртуальний планетарій для зручного орієнтування на просторах зоряного простору.
Компас.
Інструкція користувача.
Фірмова сумка для транспортування Levenhuk Zongo 80
Гарантійний талон.
Вага: 18.6 кг.
Виробник: Levenhuk(США)

 

Рекомендуем посмотреть
Отзывы покупателей о товаре «Телескоп Levenhuk Strike 900 PRO»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)