+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Телескоп Meade StarNavigator NG 102

(Код: 218002)
Телескоп Meade StarNavigator NG 102
Наявність уточнюйте
Уведомить о наличии
К сожалению, этот товар временно отсутствует


Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Meade
Страна-производитель:  США
Сборка:  Китай
Гарантия: 24 місяці


Характеристики
Оптична система:Рефрактор
Діаметр об`єктива , мм:102
Фокусна відстань, мм:660
Збільшення, виходячи з комплектації:26
73
Зображення:Прямое зеркальное
МонтуванняGoTo
Комплектация:Окуляр: 25
Окуляр: 9

Телескоп Meade StarNavigator NG 102 мм (рефрактор з пультом AudioStar) - лінзовий телескоп StarNavgator NG 102 на альт-азимутальному монтуванні з комп'ютерним керуванням від американської компанії Meade - це чудовий інструмент для дітей та дорослих, які цікавляться астрономією. Компактний і легкий, він збирається за лічені хвилини і при цьому відрізняється вражаючими оптичними можливостями та привабливою ціною. Телескоп StarNavgator NG 102 надає фантастичні можливості спостерігачам-початківцям. Першої ж ночі ви зможете побачити більше, ніж Галілео Галілей за все своє життя! Насолоджуйтесь детальним вивченням поверхні Місяця Кільця Сатурна вразять недосвідчених спостерігачів Просвітлений ахроматичний об'єктив забезпечує проникнення до 12,5 зоряної величини, світлосилу f/6,5 і кутовий роздільну здатність в 1.14 секунди - тобто дозволяє з відстані в півтора кілометри з розміром розглянути об'єкт!
Лінзова оптична схема (рефрактор апохромат) забезпечує найкращий контраст зображення, не вимагаючи додаткового юстування та обслуговування. Гірські хребти і кратери Місяця, фази Венери, полярні шапки Марса, хмарні пояси і супутники Юпітера, приголомшливі кільця Сатурна, сотні зоряних скупчень, туманностей і галактик - все це можна побачити в телескоп StarNavigator 102 від компанії Meade! Більше того, завдяки телескоп-рефрактор відмінно підійде як для небесних, так і для ландшафтних спостережень. Тому якщо вас цікавлять не лише загадки Всесвіту, а й навколишній світ, тоді StarNavigator NG 102 – це саме те, що вам потрібне!
Телескоп Meade StarNavigator NG 102 мм (рефрактор з пультом AudioStar) дуже простий у освоєнні, завдяки наявності в телескопі комп'ютеризованої системи управління AudioStar з голосовими підказками (англійською мовою) процедура первинного налаштування стає гранично простою зрозумілою, на неї піде не більше 5-7 хвилин . Хочете знайти небесний об'єкт, що вас цікавить, просто виберіть його через меню пульта AudioStar, натисніть на кнопку [GO TO] і телескоп сам плавно зробить наведення на потрібну точку неба. Вам залишається лише підлаштувати різкість зображення за допомогою зручного та чутливого фокусера. Ви ще недостатньо добре знайомі з нічним небом та не знаєте, які об'єкти можна спостерігати? Що ж, це не проблема, унікальна функція TonightBest, залежно від введених часу та місця спостережень, сама вибере найбільш ефектні та чудові небесні об'єкти, видимі в даний момент, і ви потрапите на справжнісіньку оглядову екскурсію зоряним небом!
Просто натисніть кнопку [?/AUDIO] і пульт сам розповість вам (англійською мовою) про те, який об'єкт видно в даний момент, які його справжні розміри, наскільки далеко він розташований від Землі і так далі. База даних AudioStar включає всього не менше 30 000 об'єктів, з них більше 500 - з голосовим описом. У комплект поставки телескопа також входять комп'ютерна програма-планетарій AutoStar Suite за допомогою якої ви зможете планувати свої спостереження та керувати телескопом з ПК, використовуючи навігацію по зручних та наочних зіркових картках (для цього необхідний інтерфейсний кабель, що купується окремо).
Телескоп легкий у використанні, а й у транспортуванні. Він важить не більше 7 кг разом із триножкою. Його невеликі габарити дозволяють легко знайти телескопу місця для зберігання в міській квартирі. Електроживлення двигунів монтування та пульта AudioStar здійснюється від 8 батарей АА, завдяки цьому ви зможете легко взяти телескоп із собою в експедицію або за місто. Крім цього, за допомогою кабелю, що купується окремо, StarNavigator NG можна підключити до бортової мережі автомобіля 12 Вольт. Телескоп Meade StarNavigator NG оснащений швидкознімним кріпленням оптичної труби "ластівчин хвіст" (стандарт VIXEN), яке дозволяє швидко зняти оптику для транспортування або встановлення іншого обладнання, наприклад, сонячного телескопа CORONADO PST.
особливості:
AudioStar з базою даної понад 30 000 об'єктів
12V потужні сервоприводи постійного струму
Повнорозмірна алюмінієва тринога з поличкою аксесуарів
Якісні 9mm та 26mm окуляри системи Плессла
Зручна посадка типу "Ластівчин хвіст" класичного стандарту Vixen
Оптичні характеристики:
Діаметр об'єктива, мм: 102
Фокусна відстань, мм: 660
Збільшення: 26-73
Максимальне корисне збільшення: 204х
Оптична конструкція: Ахроматичний рефрактор
Посадковий діаметр для окулярів: 1.25"
Юстування об'єктива: Не передбачено
Штатив: Алюмінієвий, регульований по висоті
Монтування телескопа: Азімутальне, моторизоване
автоматичний пошук по базі автоматичне наведення ("GoTo") режим екскурсії по нічному небу з аудіолекцією функція "екскурсія" налаштувальні функції розрахунок часу настання астрономічних подій вбудований годинник високої точності довідкові дані по
База даних: понад 38 320 об'єктів
Швидкість наведення: від 2-х добової до 5.5 ° / сек. (9 швидкостей)
Швидкість стеження: добова вибір швидкості: автоматичний (при наведенні) ручний (при корекції положення)
Комплектація:
Оптична труба
Штатив: Алюмінієвий, регульований по висоті
Полиця для аксесуарів
Пульт Autostar
Утримувач пульта управління
Шукач: Red Dot
Окуляр: 25 (1.25")
Окуляр: 9 (1.25")
Інструкція
Гарантійний талон.
Вага: 7 кг.
Виробник: Meade(США)
 
Рекомендуем посмотреть
Отзывы покупателей о товаре «Телескоп Meade StarNavigator NG 102»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)