+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Монокуляр Hawke Nature Trek 10x42 (Green)

(Код: 925848)
Монокуляр Hawke Nature Trek 10x42 (Green)
Є в наявності
5 843 грн | 225$

Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Hawke
Розробляючи нову лінійку монокулярів, компанія Hawke приділила належну увагу якості оптики, саме в цьому компоненті монокуляри Nature Trek значно перевершують аналоги у своїй ціновій категорії і займають особливе місце на ринку оптичних приладів.
Страна-производитель:  США
Сборка:  Китай
Гарантия: 36 місяців



Купить сейчас за один клик
Хотите купить этот товар, но не хотите разбираться с процессом покупки?

+380 -
Характеристики
Збільшення:10
Діаметр об`єктива:42
Світлосила:17.64
Поле зору м/1000 м101
Тип призми:Roof
Мінімальна відстань фокусування, м2
Тип скла:ВаК-4
Водостійкість:Корпус заповнений азотом
Вага:320

Розробляючи нову лінійку монокулярів, компанія Hawke приділила належну увагу якості оптики, саме в цьому компоненті монокуляри Nature Trek значно перевершують аналоги у своїй ціновій категорії і займають особливе місце на ринку оптичних приладів. Як і належить оптичному приладу даного класу, монокуляр оснащений призмою зі скла BaK4, має повне мультипросвітлення всіх оптичних поверхонь, повний водозахист та азотонаповнення, поворотно-висувний наглазник, гарну комплектацію. Про те, що це дійсно високоякісний прилад, говорить про наявність фазокоректуючого покриття призми, що властиво далеко не всім монокулярам навіть вищої цінової категорії. Конструкція з винесеним вгору колесом фокусування дозволяє робити фокусування пальцями однієї руки. Фактично ці кишенькові прилади мають навіть більш високі характеристики, ніж повнорозмірні біноклі серії Nature Trek, і при цьому залишаються одними з найбільш компактних оптичних приладів для щоденного використання.
Phase Correction - це спеціальне фазорегулююче покриття, яке наноситься на одну з поверхонь призменной обертової системи у вигляді найтонших шарів. Фазова корекція необхідна виключно для оптичної системи Roof, оскільки, проходячи через таку призму, світловий потік розкладається на два паралельні пучки світлових хвиль, виникає позафазове зміщення на половину довжини світлової хвилі, що призводить до зменшення роздільної здатності зображення, а також зниження контрастності. Phase Correction коригує це усунення. Як результат - зображення максимально чітке та контрастне. Вартість такого покриття дуже висока, а процес нанесення вимагає прецизійної точності, тому таке технологічне ускладнення можуть дозволити собі лише відомі виробники оптики. Сьогодні без фазокоректуючого покриття практично немислима конструкція сучасного високоякісного оптичного приладу призмової системи Roof.
Повне багатошарове широкосмугове просвітлення оптики Hawke забезпечує однаково високу світлопропускну здатність у всьому видимому спектрі та сприяє високій контрастності та кольоропередачі в природних тонах.
BaK4 (барієвий крон) – особливий вид оптичного скла, який використовується для виготовлення призм оптичних приладів. Цей матеріал має нижчий коефіцієнт дисперсії (розсіювання світла), ніж скла, що використовуються для бюджетних моделей. Як наслідок – помітно знижується хроматична аберація (райдужна оболонка на різких межах переходу від темного до світлого). Крім того, чітко визначений показник заломлення світла дозволяє уникнути віньєтування (явлення урізання світлового пучка по краях), що забезпечує рівномірно світле зображення по всьому полю зору.
Waterproof - означає, що оптика герметизована ущільнювальним О-кільцем і захищена від проникнення вологи під час занурення в рідину протягом 3 хвилин на глибину 1.5 метра. Статичний тиск рідини на глибині 1.5 метра не завдасть приладу жодної шкоди і не вплине на його функціональність. Такій оптиці погодні умови не страшні.
Fogproof означає, що корпус зсередини заповнений сухим азотом N2, що не допускає конденсації вологи на внутрішніх поверхнях при градієнті температур, відсутня запотівання зсередини, а отже не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Повітря видаляється з приладу та замінюється інертним газом (в даному випадку азотом N2), який не містить у своєму складі парів води та не конденсується.
Сьогодні полікарбонат все частіше використовується для корпусів оптичних приладів. Застосування цього матеріалу цілком виправдане його мінімальною вагою, хімічною, термічною, механічною стійкістю та простотою обробки. Полікарбонатні корпуси легкі і в той же час міцні. Вони не вимагають додаткової дорогої фінішної обробки, як анодування або фарбування.
Оптичні характеристики:
Збільшення: 10
Діаметр об'єктива, мм: 42
Розмір вихідної зіниці, мм: 4.2
Мінімальна відстань фокусування, м: 2
Фактор сутінків: 20.49
Світлосила: 17.64
Поле зору м/1000 м: 101
Оптична конструкція: Roof
Лінзи: З повним багатошаровим покриттям, що просвітлює (Fully Multi coated)
Призми: BaK4 з фазовою корекцією
Водостійкість: 100% водонепроникний корпус
Захист від запотівання: Завдяки герметичності та заповненню корпусу азотом
Фокусування: Кільцем на окулярі
Корпус: Полікарбонат із протиковзким гумовим покриттям
Поворотно-висувний наглазник з декількома фіксованими положеннями
Комплектація:
Монокуляр
Кришка об'єктива з кріпленням на корпусі
Кришка окуляра
Наручний ремінь
М'який нейлоновий кейс із кріпленням на ремінь для транспортування
Серветка для протирання оптики
Вага: 320 гр
Виробник: Hawke(Великобританія)

 

Отзывы покупателей о товаре «Монокуляр Hawke Nature Trek 10x42 (Green)»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)