+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Бінокль Vanguard VEO ED 10x42 WP

(Код: 301026)
Бінокль Vanguard VEO ED 10x42 WP
Є в наявності
9 280 грн | 357$

Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Vanguard
З випуском серії біноклів VEO ED, компанія Vanguard підняла планку співвідношення ціни, якості та продуктивності оптики на новий рівень.
Срок поставки:  1 день по Киеву
Страна-производитель:  США
Сборка:  Китай
Гарантия: 120 місяців


Купите вместе и сэкономьте свои деньги:

Купить сейчас за один клик
Хотите купить этот товар, но не хотите разбираться с процессом покупки?

+380 -
Характеристики
Біноклі за призначенням:Біноклі для використання в екстремальних умовах
Біноклі для полювання
Біноклі польові
Збільшення:10
Фактор сутінків:20.49
Діаметр об`єктива:42
Тип збільшення:Постійне
Розмір вихідної зіниці, мм:4.2
Світлосила:17.64
Мінімальна відстань фокусування м:2.8
Фокусування:Центральне
По зору на видаленні 1000 м:105
Комплектація:Захисні кришки для об`єктивів
Захисні кришки для окулярів
Ремінець
Серветка для чищення оптики
Сумка для зберігання та транспортування
Тип скла:ED
ВаК-4
Водонепроникність бінокля в метрах:1
Тип призми:Roof
Водозахисність:Корпус заповнений азотом
Вага у грамах:640

З випуском серії біноклів VEO ED, компанія Vanguard підняла планку співвідношення ціни, якості та продуктивності оптики на абсолютно новий рівень. Vanguard VEO ED 10x42 WP - добре збалансований, легкий і міцний водонепроникний бінокль, оснащений оптикою преміум-класу, який з першого погляду чіпляє око ергономічним і продуманим до дрібниць дизайном.
Компанія стала першою, хто представив на ринку біноклі в легкому і надміцному карбоновому композитному корпусі, одягненого в преміальне гумове захисне покриття Mitsubishi Rubber Armor (в точності таке саме, як використовується для оздоблення деталей інтер'єру спорткарів Mitsubishi). Лінзи об'єктивів виконані з низькодисперсного ED-скла і мають повне багатошарове широкосмугове покриття, що просвітлює. На призми з оптичного скла BAK4 нанесено фазокорректірующім покриття. Всі ці вдосконалення покликані зменшити хроматичну аберацію і забезпечити передачу яскравих і точних кольорів з високою роздільною здатністю.
Крім водонепроникності і надійного захисту від ударів, Vanguard VEO ED 10x42 WP захищений від утворення внутрішнього конденсату, а також від появи подряпин оптики і скупчення на поверхні лінз води, масел і бруду. Це всепогодний багатофункціональний бінокль, який точно не підведе в самих екстремальних умовах. Як і прийнято в компанії Vanguard, якості аксесуарів бінокля приділили особливу увагу: в базовій комплектації поставляються кришки об'єктивів, які кріпляться до корпусу на пасках, сумка і неопрену для зберігання і транспортування, а також комфортний широкий неопреновий ремінь.
ED HOYA GlassED Glass. Скло з наднизькою дисперсією (Extra low dispersion glass) застосовуються в об'єктивах оптичних приладів преміум-класу, і призначено для корекції хроматичної аберації (спотворення кольору), що виникає внаслідок розсіювання світла при проходження світлового потоку через систему лінз. Показник заломлення світла низькодисперсними стеклами незначний, все хвилі світлового спектру, який проходить через ED-скло, заломлюються на один і той же кут. Завдяки такій властивості, низькодисперсні стекла практично не розсіюють світло, зберігаючи високу роздільну здатність зображення і правильну передачу кольору.
Fully Multi CoatedAdvanced MultiGuard® Coatings. Сім шарів найбільш технологічного широкосмугового просвітлюючого покриття нанесено на кожну оптичну поверхню. Покриття забезпечує рівномірно високий рівень світлопропускання оптичної системи і неперевершене натуральне відтворення кольорів практично у всьому видимому діапазоні (від 320 Нм до 680 Нм). Додатково на зовнішню поверхню об'єктивів і окулярів нанесена суперміцна гідрофобна мембрана, яка оберігає від подряпин, перешкоджає скупченню води на лінзах і забрудненню маслами.
SK15BAK4 Prism. Значні втрати світла в обертаючій призмовій системі відбуваються незалежно від її конструкції. Застосування оптичного скла BAK4 (баритовий крон) з більш високим показником заломлення дозволяє мінімізувати втрати світла, і в значній мірі уникнути віньєтування (затемнення зображення внаслідок урізання світлового пучка на периферії лінз окуляра).
Phase coatingP2 Phase Correction. Застосування багатошарового фазокоригуючого покриття призм на сьогоднішній день є стандартом для високоякісних біноклів з обертаючою призмовою конструкцією Roof. Під час проходження через таку призмову систему, світло відбивається від протилежних сторін призми, поляризується, і виникає зміщення на половину фази світлової хвилі, яке тягне за собою втрату контрасту. Найтонше фазокоригуюче покриття, нанесене на одну з поверхонь призми, суміщує фази, забезпечуючи високу роздільну здатність і контрастність зображення.
Waterproof & fogproof. Даний бінокль має клас захисту від проникнення вологи IPX7, а також захищений від утворення внутрішнього конденсату. Корпус ущільнений каучуковим ущільнюючим O-кільцем, що дозволяє біноклю перебувати до 30 хвилин під водою на глибині 1 метр, не пропускаючи вологу всередину. З внутрішнього об’єму корпусу повітря і водяна пара, що в ньому міститься, витіснені азотом N2, що не утворює конденсату на внутрішніх поверхнях оптики при різкому перепаді температур.
Outstanding Near FocusOutstanding near focus. Більшість користувачів застосовують біноклі лише для спостереження за віддаленими об'єктами. Але не всі знають, що кращі зразки біноклів надають значні можливості для макроспостережень. Мінімальна дистанція фокусування (межа фокусування) даної моделі складає всього 2.8 метра, що дозволяє розглядати квіти і комах в їх реальному середовищі існування. Біноклі з мінімальною межею фокусування до 3.0 метрів відносяться до оптичних приладів високого класу.
Magnesium alloy bodyCarbon Fiber Composite Body. Компанія Vanguard стала першим виробником, хто застосував композитне вуглеволокно в серійному виробництві оптичних приладів. Матеріал PA66 + 40CF на 40% складається з найтонших волокон (до 7 мкм) армуючого вуглеволокна і на 60% зі сполучного поліаміду PA66, який є одним з найміцніших і найстабільніших полімерів, що застосовуються в композитних матеріалах. Згідно з лабораторними дослідженнями, композитне вуглеволокно PA66 + 40CF при однаковій щільності, на 271% міцніше полікарбонату (матеріалу, що традиційно використовується для виробництва корпусів оптичних приладів), а також в 2 рази легше і на 20% міцніше алюмінію.
3 stage eyecups2 Stage Eyecups. Правильно сконструйовані оправи окулярів не тільки підвищують комфорт при тривалих спостереженнях, але, в першу чергу, дозволяють з однаковою зручністю використовувати бінокль користувачам з різною анатомічною будовою очей, а також користувачам в окулярах. В даному біноклі використовуються досить м'які висувні оправи окулярів типу Twist-Up, що мають 2 проміжні рівні фіксації.
Tripod MountableTripod mountable. Не дивлячись на те, що в більшості випадків спостереження проводяться з біноклем в руках, бувають ситуації, коли установка на штатив просто необхідна. Великі збільшення, спостереження протягом тривалого часу, або зйомка на камеру смартфона за допомогою бінокля вимагають стабільності оптичного приладу. Дана модель має різьблення для кріплення штативного адаптера, розташоване під ковпачком в шарнірі. 
Оптичні характеристики:
Збільшення: 10x
Діаметр об'єктива, мм: 42
Розмір вихідної зіниці, мм: 4.2
Винос вихідної зіниці, мм: 16
Світлосила: 17.64
Фактор сутінків: 20.49
Мінімальна відстань фокусування, м: 2.8
Поле зору, м / 1000 м: 105
Кутове поле зору, °: 6.0
Регулювання міжзіничної відстані, мм: 55-75
Корекція діоптрій: +4/-4
Конструктивні особливості:
Оптична конструкція: Обертаюча призма Roof
Лінзи: ED лінзи зі скла з наднизькою дисперсією і повним багатошаровим просвітленням Advanced MultiGuard® Coatings (Fully Multi coated)
Розташування оптичних елементів: об'єктив - 4 лінзи в 3-х групах, окуляр - 3 лінз в 2-х групах
Призми: BAK4 з фазокоригуючим покриттям
Водостійкість: 100% водонепроникний корпус
Захист від запотівання: Завдяки герметичності й заповненню корпуса азотом
Фокусування: Центральне
Корпус: Композитный карбон PA66+40CF зі спеціальним профільованим протиковзким гумовим покриттям Mitsubishi Rubber Armor
Поворотно-висувні оправи окулярів типу Twist-Up з двома фіксованими положеннями
Захисні кришки об'єктивів закріплені на пасках, що запобігають їх втраті
Можливість кріплення штативного адаптера
Комплектація:
Бінокль: колір корпусу - темно-зелений
Захисні кришки окулярів і об'єктивів
Широкий нашийний ремінь з неопрена
М'який кейс з неопрену на замку для зберігання і транспортування
Серветка для протирання оптики
Габаритні розміри:
Розміри без упаковки, мм: 146x124х54
Розміри в упаковці, мм: 210x160х80
Вага без упаковки, кг: 0.640
Вага в упаковці, кг: 0.95
Виробник: Vanguard Inc
Отзывы покупателей о товаре «Бінокль Vanguard VEO ED 10x42 WP»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)