+380 (93) 097-05-55 +380 (67) 120-44-55
Зателефонуйте меніпослуга «Зворотній дзвінок»

Поки що пусто
Особистий кабінет

Зорова труба Vanguard Endeavor XF 80A 20-60x80/45 WP (Endeavor XF 80A)

(Код: 901038)
Зорова труба Vanguard Endeavor XF 80A 20-60x80/45 WP (Endeavor XF 80A)
Є в наявності
19 158 грн | 737$

Не устраивает цена товара?

Добавить к сравнению
Сохранить в закладки
Описание бренда Vanguard
Підзорні труби Vanguard Endeavor XF привертають увагу своїм динамічним дизайном і не залишають байдужими після першого знайомства. Якість оптики та функціональності цих труб на висоті, і не безпідставна
Срок поставки:  1 день по Киеву
Сборка:  Китай
Гарантия: 60 місяців


Купите вместе и сэкономьте свои деньги:

Купить сейчас за один клик
Хотите купить этот товар, но не хотите разбираться с процессом покупки?

+380 -
Характеристики
Збільшення:20
60
Діаметр об`єктива:80
Світлосила: 1.77
16
Водостійкість:Корпус заповнений азотом
Тип скла:ВаК-4
Вага у грамах:1810
Комплектація:Сумка для зберігання та транспортування
Штатив настільний

Підзорні труби Vanguard Endeavor XF привертають увагу своїм динамічним дизайном і не залишають байдужими після першого знайомства. Якість оптики та функціональності цих труб на висоті, і не безпідставна. Адже компанія Vanguard відома своїм відповідальним підходом до кожної деталі, не забуваючи про головне призначення оптичних приладів.
SK15BAK4 Prism. Значні втрати світла відбуваються в призвертій системі, що обертає, незалежно від її конструкції. Застосування оптичного скла BAK4 (баритовий крон) з більш високим показником заломлення дозволить мінімізувати втрати світла і значною мірою уникнути віньєтування (урізання світлового пучка по краях лінз окуляра).
Phase coatingP2 Phase Correction. Застосування багатошарового фазокоректуючого покриття призм на сьогоднішній день є стандартом для високоякісних підзорних труб з призмінною конструкцією Roof, що обертає. Під час проходження через таку призмінну систему світло відбивається від протилежних сторін призми, поляризується, і виникає зміщення на половину фази світлової хвилі, що тягне за собою втрату контрасту. Найтонше фазокоректуюче покриття, нанесене на одну з поверхонь призми, поєднує фази, забезпечуючи високу роздільну здатність і контрастність зображення.
waterproof & fogproofWaterproof & fogproof. Ця підзорна труба має водозахист за класом IPX7 та захист від утворення внутрішнього конденсату. Корпус герметизований каучуковим ущільнювальним O-кільцем, що дозволяє трубі перебувати до 30 хвилин під водою на глибині 1 метр, не пропускаючи вологу всередину. З внутрішніх порожнин корпусу повітря та пари води витіснені азотом N2, який не утворює конденсату на внутрішніх поверхнях оптики при різкому перепаді температур.
Великий Field of ViewLarge field of view. Зручність, ефективність і задоволення спостереження підзорну трубу багато в чому залежать від поля зору (кута зору) оптичного приладу. Чим більше поле зору (чим ширший кут зору), тим більше простору потрапляє до огляду. Поле зору даної труби знаходиться значно вище за середні показники аналогічних моделей і відносить цю трубу до високоякісних оптичних приладів.
Magnesium alloy body Magnesium Alloy Body. Магній у різних сплавах широко застосовується для широкого спектру виробів з високими експлуатаційними характеристиками. Співвідношення питомої ваги до характеристик міцності робить магнієвий сплав практично безальтернативним матеріалом для виготовлення суперміцних корпусів оптичних приладів. Оптика в таких корпусах матиме більший термін служби.
3 stage eyecups2 Stage Eyecups. Правильно сконструйовані оправи окулярів не тільки підвищують комфорт при тривалих спостереженнях, але в першу чергу дозволяють з однаковою зручністю використовувати бінокль користувачам з різною анатомічною будовою очей, а також користувачам в окулярах. У цьому біноклі використовуються досить м'які висувні оправи окулярів типу Twist-Up, що мають 2 рівні фіксації.
Tripod MountableTripod mountable. У поодиноких випадках підзорні труби використовуються для спостереження без штатива. Як правило, це труби з прямим окулярним вузлом. Великі збільшення, тривалі спостереження, зйомка на камеру або смартфон за допомогою труби, особливо окулярний вузол під кутом 45º, вимагають стабільного положення труби. Дана модель має хомут з ​​кріпленням на штатив зі стандартним різьбленням 1/4 - 20 UNC. Можливе використання штативів без швидкознімної планки.
Оптичні характеристики:
Збільшення: 20-60
Діаметр об'єктива, мм: 80
Розмір вихідної зіниці, мм: 4-1.33
Видалення вихідної зіниці, мм: 15-18
Фактор сутінків: 40-69.28
Світлосила: 16-1.77
Мінімальна відстань фокусування, м: 6
Поле зору на 1000м: 37-17
Оптична конструкція: Roof
Лінзи: з повним багатошаровим покриттям, що просвітлює (Fully Multi-coated)
Призми: BaK4 сфазокоректуючим покриттям
Водостійкість: 100% водонепроникний корпус
Захист від запотівання: Завдяки герметичності та заповненню корпусу азотом
Фокусування: Маховик на корпусі
Зум: Кільцем на окулярі
Наглазник: Поворотно-висувний
Захисна бленда: Перешкоджає попаданню дощових крапель та сонячних відблисків на об'єктив
Корпус: Магнієвий сплав
Можливість встановлення на стандартний фотоштатив
Повністю адаптована для Діджископінгу (необхідний фірмовий адаптер Vanguard)
Комплектація:
Підзорна труба - колір корпусу оливково
Нейлоновий польовий захисний чохол
Захисні кришки окуляра та об'єктиву
Серветка для протирання оптики
Вага: 1680 гр
Виробник: Vanguard Inc
Отзывы покупателей о товаре «Зорова труба Vanguard Endeavor XF 80A 20-60x80/45 WP (Endeavor XF 80A)»

Оставьте свой отзыв или комментарий о товаре
Ваше имя:
Ваш E-Mail:
Ваш отзыв:
Оцените, пожалуйста:
Плюсы товара:
Минусы товара:
Цифры:
изменить цифры?


Закладки (0)
Порівняння товарів (0)
Переглянуті (1)